Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Merhaba kızlar sat tarihim 3 Ağustos. 26 günde bir olurum düzenlidir. 9 -10-11-12 birliktelik oldu sizce şans var mı catlama günü bugün degerlendiremeyegiz şans var mı sizce
Bir gün öncesinde olduysa şansın çok fazla zaten canım

Ha diğer belirtilerim yazayım bence yumurtlama akıntısı kesinlikle şeffafımsı beyaz ve böyle uzayan ben açıkçası elime aldım baktım uzuyor mu diye sizde bakabilirsiniz😂😂 yumurtlama ve öatlama günümden sonra vajina kuruluğu başladı ki zaten olması gereken de oymuş. Sanırım bi 4 5 gün kadar kuruluk yaşadıktan sonra günde bir kere olacak şekilde akıntım geliyordu ama böyle çok az. Ama dpo 9 dan sonra gelen akıntılarım kesinlikle sarımsı ve sümük şeklindeydi. Zaten onu da araştırdığımda sümüğümsü sarımsı akıntı, akıntı diye değil gebelik mukusu olarak geçiyor bilginiz olsun canlar 🥰
Bu sümüksü sarımsı akıntı bende de oldu. İnşallah benimde bebeğim vardır.

Hep aynısını yapmıyomuyuz zaten her ay aynı senaryo. Ama bir gün olacak rabbimin izniyle hiç umudumuzun olmadığı bir gün. Sen gönlünü ferah tut ne demiş kurban olduğum Allahım duha 5’de “Rabbin sana bahşedecek, sen de (bundan) hoşnut ve memnun olacaksın. Rabbin, sana verecek ve sen de böylece râzı olacaksın.”
Hiç bişeye değilse buna sığınıyorum ben ♥️
Oyy nasıl ferhatlattın gönlümü Allah razı olsun. Çok çok haklısın o kadar unutmuşum ki bunca umutsuzluğun olumsuzluğun içinde🥺 Hiçbir şeye değil buna sığınıyoruz🤲🤍🫂

Merhaba kızlar sat tarihim 3 Ağustos. 26 günde bir olurum düzenlidir. 9 -10-11-12 birliktelik oldu sizce şans var mı catlama günü bugün degerlendiremeyegiz şans var mı sizce
Canım sans her zaman vardır ben bu ay ne yumurtlama günü takip ettim nede düzenli ilişki yaşadım suan şükür bugün pozitifi gördüm oldumu her şekilde oluyor yani

Canım sans her zaman vardır ben bu ay ne yumurtlama günü takip ettim nede düzenli ilişki yaşadım suan şükür bugün pozitifi gördüm oldumu her şekilde oluyor yani
Ayy maşallah çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah içim kıpır kıpır oluyor her hamilelik haberinde

Kızlar dün gece be bu sabah test yaptım yine her zamanki gibi ben sjsjsjsj bütün belirtilerim yavaş yavaş geçti. Bişey kalmadı desem yeri. Testleri akşam yaptım kaldırdım bakmadım bile çok eminim çünkü olmadığına. Bir erken bir kaset yaptım. Bu gün sabah ilk idrarı kaçırdım sonra yaptım. Negatif aldım ama bi bakasıza sjsjsjs

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 12
Kızlar dün gece be bu sabah test yaptım yine her zamanki gibi ben sjsjsjsj bütün belirtilerim yavaş yavaş geçti. Bişey kalmadı desem yeri. Testleri akşam yaptım kaldırdım bakmadım bile çok eminim çünkü olmadığına. Bir erken bir kaset yaptım. Bu gün sabah ilk idrarı kaçırdım sonra yaptım. Negatif aldım ama bi bakasıza sjsjsjs
Kaset test bu sabah mı? Görünür bir çizgi var gibi. Testin markası nedir?

Yine beni güldürdün yaa jsmsks kaset testin pozitif erken olanlar negatif aşkom😂😂

Kız kaset bildiğin pozitif ben ortadaki testte de silik gördüm sanki

Back
X