- 23 Ocak 2022
- 437
- 126
- 53
canım kadın doğuma ne zaman gitmeyi planlıyosunHadi bakalım hayırlısı çok tebrik ederim tekrardan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kadın doğuma ne zaman gitmeyi planlıyosunHadi bakalım hayırlısı çok tebrik ederim tekrardan![]()
Sağlıkla kucağınıza alınız inşaAllah hayrlı olsunCanım test sonucum çıktı 64 benimde ayy aynı ay hamile kaldık resmen inşallah güzelce yükselir değerlerimizz![]()
Dpo terimi yeni çıktı sitede..Açılımı nedir? Kim uydurdu bilemiyorum ama bende anlamını merak ediyorum.ay lütfen gülemyin ama dpo ne demek?
Hayırlı olsun bu arada. sağlıkla alın inş kucağınıza. darısıda bize.
sağlık ocağındaki doktor pazartesi günkü artışa bakacak, o artış Allahın izni ile sağlıklıysa o zaman yönlendirecek canım sen ne zaman gideceksincanım kadın doğuma ne zaman gitmeyi planlıyosun
days post ovulation yani yumurtlamadan sonraki günler demek, yabancı sitelerde genelde böyle kullanıyorlar burada nasıl bir anda patladı ben de şaşırdımDpo terimi yeni çıktı sitede..Açılımı nedir? Kim uydurdu bilemiyorum ama bende anlamını merak ediyorum.
canım cuma günü gidicem acile cünkü kan sonuçlarım çok geç çıktı eve gelmiltim daha gitmedim doktorlarla kan sonuçlarını konuşmadık cuma gidip kan verip hem kan sonuçlarımı konusurum diye düşünüyorum sonra beklicem ben içi oluşana kadar gitmeyi çok düşünmüyorum canım 6-7 haftalıkken gitmek istiyorumsağlık ocağındaki doktor pazartesi günkü artışa bakacak, o artış Allahın izni ile sağlıklıysa o zaman yönlendirecek canım sen ne zaman gideceksin
Anladım canım mantıklı aslında sürekli gitmeli gelmeli olmaz. Benim pazartesi neredeyse 5. hafta oluyor zaten, e kadın doğuma gidene kadar da 6 olur diye tahmin ediyorum beta pazartesi günü kese görünecek seviyeye gelmez zaten büyük ihtimallecanım cuma günü gidicem acile cünkü kan sonuçlarım çok geç çıktı eve gelmiltim daha gitmedim doktorlarla kan sonuçlarını konuşmadık cuma gidip kan verip hem kan sonuçlarımı konusurum diye düşünüyorum sonra beklicem ben içi oluşana kadar gitmeyi çok düşünmüyorum canım 6-7 haftalıkken gitmek istiyorum
evet canım ama folik asit vs kullanmak gerekiyor o yüzden biraz tereddütlüyüm gitmemek için benim kullandıgım var ama bitmek üzere acaba onlamı devam etmeliyim yoksa yenimi almalıyım o kısımda kararsızımAnladım canım mantıklı aslında sürekli gitmeli gelmeli olmaz. Benim pazartesi neredeyse 5. hafta oluyor zaten, e kadın doğuma gidene kadar da 6 olur diye tahmin ediyorum beta pazartesi günü kese görünecek seviyeye gelmez zaten büyük ihtimalle
Ben folik asit kullanmıyorum doktor da bir şey demedi, böyle diyince bir ikileme düştüm şimdi. Aslında hiç değilse ikinci testi sağlık ocağında versen doktor gebelik için önemli olan diğer testleri de istiyor benim tsh folat demir b12 hepatit kızamık hepsini istemiş mesela baktı sorun yok dedievet canım ama folik asit vs kullanmak gerekiyor o yüzden biraz tereddütlüyüm gitmemek için benim kullandıgım var ama bitmek üzere acaba onlamı devam etmeliyim yoksa yenimi almalıyım o kısımda kararsızım
ben iametgahımı evlendiğim yere aldırmadım daha canım sağlık ocakları bana bakmıyo burdakiBen folik asit kullanmıyorum doktor da bir şey demedi, böyle diyince bir ikileme düştüm şimdi. Aslında hiç değilse ikinci testi sağlık ocağında versen doktor gebelik için önemli olan diğer testleri de istiyor benim tsh folat demir b12 hepatit kızamık hepsini istemiş mesela baktı sorun yok dedi
Aa anladım canım, aynen en azından folik asiti sorarsın o zamanben iametgahımı evlendiğim yere aldırmadım daha canım sağlık ocakları bana bakmıyo burdakio yüzden acildeki adamda birçok şeye bakmış idrar biyokimya vs ikinci gittiğimde söyleyeyim en azından onlarada baksın
Ay iyi bari canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallahCanım benimm Allah razı olsun biraz daha iyiyim çok sağol❤
Allah razı olsun canım benim sen nasılsın nasıl gidiyorAy iyi bari canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah![]()
Valla bol koşturmalı buralara da gelemiyorum ilişkide düzenli değil ama ilaçlarımı düzenli içiyorum inositol demir takviyesi fln inşallah faydası olurAllah razı olsun canım benim sen nasılsın nasıl gidiyor
İnşallah şifa olur canım güzel haberini alırızValla bol koşturmalı buralara da gelemiyorum ilişkide düzenli değil ama ilaçlarımı düzenli içiyorum inositol demir takviyesi fln inşallah faydası olur![]()
Canım negatif görünüyor ama hem kaset test zaten bunlar gecikmeden baya sonra gösteriyor varsa hemde yumurtlaman 31 ağustos 1 eylül olduysa daha 10.gündesin adetine 4 gün var erken daha İnşallah bebişin seninledirmerhaba kızlar tüm forumu okudum süreçlerinize şahit oldum gözlerim doluyorhepiniz sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi
bende ikinci kez anne olmaya niyetliyim Nisan ayında bir kimyasal gebelik geçirdim sonrasında bu ay ilk kez denedik bugün regl olmam lazımdı olmadım test yaptım ama sanki negatif gibi böle olup sonradan pozitif çıkanlar var mı gecikmenin 4-5 gününde falan, çünkü sanki yumurta çatlamam 31 Ağustos-1 Eylül de oldu. Testin fotosunu ekliycem
Canım hamilelikte sağlık ocağı da kayıt açıp takip ediyor tetanoz aşısına falan çağırıyor sen musaitliginde sağlık ocağını da yaşadığın yere aldırAa anladım canım, aynen en azından folik asiti sorarsın o zaman