Hsg çekilen arkadaşlar varmı aranızda? Sonrasında hamilelik ihtimalini arttırıyor dedi doktorum. 3 ay etkisi devam eder demişti. Takviye önerdi Thancss Woman diye bişey kullanıyorum. Hsg sonrası gebelik yaşayan var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hsg çekilen arkadaşlar varmı aranızda? Sonrasında hamilelik ihtimalini arttırıyor dedi doktorum. 3 ay etkisi devam eder demişti. Takviye önerdi Thancss Woman diye bişey kullanıyorum. Hsg sonrası gebelik yaşayan var
Ben bir buçuk yıldır deniyorum olmuyordu çocuğumuz. eşimde sıkıntı yok benim de son bir hsg kalmıştı sonuca göre aşılama için. 26 ağustosta yaptırdık hsg yi ve dün hem gebelik testim hem betam pozitif geldiHsg çekilen arkadaşlar varmı aranızda? Sonrasında hamilelik ihtimalini arttırıyor dedi doktorum. 3 ay etkisi devam eder demişti. Takviye önerdi Thancss Woman diye bişey kullanıyorum. Hsg sonrası gebelik yaşayan var mı aranızda yada tanıdığınız?
İnşallah canım hayırlısıEvet cnm insallah hamilesindir
Bende 25 Ağustos günü çektirdim. Sizin adınıza çok sevindim. Ben bu ay regl oldum. Yarın doktora gidip aşılama için başlayacağız.Ben bir buçuk yıldır deniyorum olmuyordu çocuğumuz. eşimde sıkıntı yok benim de son bir hsg kalmıştı sonuca göre aşılama için. 26 ağustosta yaptırdık hsg yi ve dün hem gebelik testim hem betam pozitif geldi
Canım teşekkür ederim ağrım sancım devam ediyor bazen korkutacak şekilde oluyor ama leke kan yok şükür. İlaçlarımı kullanıyorum. Mide bulantısı beni mahvediyor bütün gün o bulantı var ve birşey yiyemiyorum bişey görmek istemiyorum açlıktan ağladığım oluyor bazen. Zorlu süreçKızlarr nasılsınız sesiniz soluğunuz çikmiyor, A adenim0011 sen nasılsın durumun nasıl
oyy kolay gelsin bir süre vücut alışana kadar devam edecek sanırım. Kanama olmamasına çok sevindim canım benim. İyi ben de, kasık ağrım gelip gidiyor ufak ufak azalıyor ama güç geçtikçe. Biraz midem bulanıyor ama yemek yiyemeyecek seviyede değilim tabii çok hafif daha. Bugün ikinci kanı verdim yarın çıkacak, iyi gelirse ve randevu bulabilirsem yarın direkt kadın doğuma gideceğim. Yarın tam 5. hafta oluyor bakalım, sen kaçıncı haftadasın şimdi?Canım teşekkür ederim ağrım sancım devam ediyor bazen korkutacak şekilde oluyor ama leke kan yok şükür. İlaçlarımı kullanıyorum. Mide bulantısı beni mahvediyor bütün gün o bulantı var ve birşey yiyemiyorum bişey görmek istemiyorum açlıktan ağladığım oluyor bazen. Zorlu süreçsen nasılsınn nasıl gidiyor
Teşekkür ederim canım İnşallah senin de hep kolay ve sağlıkla geçer gebeliğinoyy kolay gelsin bir süre vücut alışana kadar devam edecek sanırım. Kanama olmamasına çok sevindim canım benim. İyi ben de, kasık ağrım gelip gidiyor ufak ufak azalıyor ama güç geçtikçe. Biraz midem bulanıyor ama yemek yiyemeyecek seviyede değilim tabii çok hafif daha. Bugün ikinci kanı verdim yarın çıkacak, iyi gelirse ve randevu bulabilirsem yarın direkt kadın doğuma gideceğim. Yarın tam 5. hafta oluyor bakalım, sen kaçıncı haftadasın şimdi?
İnşallahTeşekkür ederim canım İnşallah senin de hep kolay ve sağlıkla geçer gebeliğinyarın 8.haftaya giriyorum canım ben 5+6da kalp atışını duymuştum. Sonucun da güzel gelecek İnşallah sonra bi bakmışsın kalbinin sesini duyuyorsuunn
![]()
Görürsün görürsün İnşallah canım stres yapma herley çok güzel gidecekİnşallahumarım o günleri de görürüm çok heyecanlıyım
Olmazsın inşaAllah vardır bebişBugün regl günüm ama olmadım henüz belirti de yoktu bu ay sarımsı akıntı gelmiş şimdi acaba regl olur muyum![]()
A adenim0011 senin hamilelik sürecin nasıldı geçen aydan hatırlıyorum seni regl günü test yaomış mıydın nasıl çıkmıştıGörürsün görürsün İnşallah canım stres yapma herley çok güzel gidecek![]()
Benim reglden bir gün önce negatifti 2gün sonra pozitifi gördüm canım kan 53 çıkmıştı gecikmemin 2.günüA adenim0011 senin hamilelik sürecin nasıldı geçen aydan hatırlıyorum seni regl günü test yaomış mıydın nasıl çıkmıştı
Kasettest miydiBenim reglden bir gün önce negatifti 2gün sonra pozitifi gördüm canım kan 53 çıkmıştı gecikmemin 2.günü
Hayır awox erken gebelik testiKasettest miydi
Hayır awox erken gebelik testi
Eğer hamileysen bile kasette çıkmaması normal. Onlar 5gün bir haftalık gecikmede doğru sonuç veriyor diye biliyorumBenim kasette negatif çıkması normal mi