Umarım öyledir yaEğer hamileysen bile kasette çıkmaması normal. Onlar 5gün bir haftalık gecikmede doğru sonuç veriyor diye biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım öyledir yaEğer hamileysen bile kasette çıkmaması normal. Onlar 5gün bir haftalık gecikmede doğru sonuç veriyor diye biliyorum
Regl olmadın mı dündü sanırım bat günün . İstersen yarın bi erken gebelik testi yap. Belirtin falan var mıUmarım öyledir ya
Evet dündü canım olmadım daha belirti yok pek arada bi sızı oluyor sadeceRegl olmadın mı dündü sanırım bat günün . İstersen yarın bi erken gebelik testi yap. Belirtin falan var mı
İnşallah bebişin seninledirEvet dündü canım olmadım daha belirti yok pek arada bi sızı oluyor sadece
İnşallah şimdi ovülasyon testi yaptım ama çıkmadı yine maalesef ihtimal azaldı iyiceİnşallah bebişin seninledir![]()
Bi erken gebelik testi yap bence ama güvenilir bi markayla çünkü çoğu marka yalancı pozitif veriyorİnşallah şimdi ovülasyon testi yaptım ama çıkmadı yine maalesef ihtimal azaldı iyice![]()
Bugünde olmazsa yapacağım inşallahBi erken gebelik testi yap bence ama güvenilir bi markayla çünkü çoğu marka yalancı pozitif veriyor
Evet dün kan verdim hamileyim çok şükür Allah’ımaKan testi verdin mi?
Yok öyle düşünme içerde sperm olunca ihtimal daha yüksek oluyor zaten. Bizimde çatlamadan 3 gün önceki ilişkiyke tuttu. Gerekli günleri değerlendirmişsiniz diye düşünüyorum. Çok fazla düşünüp stres yapmayın İnşallah gelir bebişinizGünaydın. Ben bir şey danışacağım. 10 eylül akşam ve 11 eylül sabah pik gördük 10-11-12 eylülü değerlendirdik sonra sınavlar falan derken 13-14-15 değerlendiremedik. 16 eylülde doktora gittim kasık ağrımda vardı gerçi benim bir haftadır baya bi var. Doktor iyi bi şey bu ağrı, çatlama olmuş Ağrı başlangıcında çatlamıştır dedi. bu akşamı değerlendirin dedi. Ara verdiğimizi söyledim bir şey demedi bu akşam değerlendirilmesi lazım dedi. Acaba 3 gün ara vermemiz süreci olumsuz mu etkilemiştir biz pik gördükten sonra çizgi silikleşince çatlama olmuştur dedik ama test bizi yanılttı galiba. Şuan bi akıntı da yok test zamanı akıntı vardı evet sonra silikleşince gitti. Hatta pikten sonra göğüslerim hassaslaştı ve kasık ağrımda sonrasında başladı. Dünde çok az sarı bi akıntı gelmişti ama az. Beyaz şeffaf akıntıyı 2-3 gündür hiç görmedim açıkçası
Ayy canım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın İnşallahEvet dün kan verdim hamileyim çok şükür Allah’ıma![]()
Rabbim gönlüne göre versin İnşallah güzel olur herşeyBugünde olmazsa yapacağım inşallah
Âmin canım inşallahAyy canım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın İnşallah![]()
Yaş çok sevindim ihtimal olmasına sizde çatlamadan sonrasını değerlendiremediniz mi? Rabbim bu yolda kimseyi oyalamasın, hayırlısıyla Salih evlatlar nasip etsin hepimizeYok öyle düşünme içerde sperm olunca ihtimal daha yüksek oluyor zaten. Bizimde çatlamadan 3 gün önceki ilişkiyke tuttu. Gerekli günleri değerlendirmişsiniz diye düşünüyorum. Çok fazla düşünüp stres yapmayın İnşallah gelir bebişiniz![]()
Yaş çok sevindim ihtimal olmasına sizde çatlamadan sonrasını değerlendiremediniz mi? Rabbim bu yolda kimseyi oyalamasın, hayırlısıyla Salih evlatlar nasip etsin hepimize
Ultrasonla baktı bir haftadır vardı ama o ağrının kabızlıktan dolayı olduğunu söylemişti doktor. Gittiğimde de ne zaman şiddetlendi diye sordu bende bir önceki akşam çok arttığını söyledim. Olabilir umarım benimde öyledir. Pcos var geçen ay hiç yumurta yoktu bu ayda böyle kaçırdık mı acaba dedim. Birde doktor hiç takviye falan önermedi sadece takip yapıyorDoktor çatlama olmuş diye sadece ağrıya dayanarak mı söyledi ultrasonla baktı mı? Bence ovulasyon testi doğrudur benim yumurtlamadan sonraki 5. gün kasığımda çekilme tarzı ağrı başlamıştı hamileymişim. Hem bir haftadır ağrı vardı demişsin ağrı başlangıcı yumurtlama testinin pozitif gösterdiği zamana denk geliyor o zaman
Ultrasonla baktıysa büyük ihtimalle doğrudur ya o zamanUltrasonla baktı bir haftadır vardı ama o ağrının kabızlıktan dolayı olduğunu söylemişti doktor. Gittiğimde de ne zaman şiddetlendi diye sordu bende bir önceki akşam çok arttığını söyledim. Olabilir umarım benimde öyledir. Pcos var geçen ay hiç yumurta yoktu bu ayda böyle kaçırdık mı acaba dedim. Birde doktor hiç takviye falan önermedi sadece takip yapıyor
Tam çatlama gününü göremiyorlarmış zaten onu sordum. Bende devlete gidiyorum bu arada. Sağlık ocağında tahlil yaptırdım normal çıktı ama hormon testi falan yaptırmadım. Umarım 3 gün yaşıyordur hiç bilgim yok ve inşallah tutmuştur. Gecikirse anlayacağım zaten artık bu ay nasip olur umarımUltrasonla baktıysa büyük ihtimalle doğrudur ya o zamanama içerde sperm varsa yaşayan yine ihtimali var 0 değil. Benim gebelikten önce gittiğim doktor da takviye önermemişti ama devletteydi ve çok hızlı hızlı bakmıştı sen takviyeye ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan bir sor doktoruna
İnşallah tutmuşturTam çatlama gününü göremiyorlarmış zaten onu sordum. Bende devlete gidiyorum bu arada. Sağlık ocağında tahlil yaptırdım normal çıktı ama hormon testi falan yaptırmadım. Umarım 3 gün yaşıyordur hiç bilgim yok ve inşallah tutmuştur. Gecikirse anlayacağım zaten artık bu ay nasip olur umarım
Evet bir yıl olmadı bizim sürekli başka doktorlar Pcos bile olduğumu söylemediler bizi oyaladılar meğer yumurtlamam sıkıntıymış. 2 aydır biz yumurta takibi yapıyoruz geçen ay hiç yumurtam yoktu bu ay bitane görüldü ve çatladı inşallah tutmuştur tabi süreç uzun yorucu doktora git gel sürekli alttan kontrol falan insanı yoruyor ama bunada şükürİnşallah tutmuşturne kadardır deniyorsunuz 1 yılı geçmeyince doktorlar test yapma ya da takviye verme yanlısı olmayabiliyor