Herkese merhaba, bir kaç gündür bende araştırma yapıyordum ve buraya denk geldim bayada okudum

hatta her gün girip gelişmeleri merak ettim kimin sonuçlanmış diye gerçekten harikasınız. Hamiş anneleri tebrik ederim

Bende kısaca hikayemi anlatmak istedim ve üye oldum:) Benim 1,5 senelik bir evliliğim var sadece geri çekilme yöntemi ile korunma oluyordu ama onu 1,5 ay önce falan bıraktık. Geçen ayda yumurtlama günleri değerlendiremedik ama reglim çok düzenli olduğu için 4 gün gecikincede test yapayım dedim arkadasımın ısrarıyla ve test pozitif çıkmıştı silikte olsa, baya sevinçler oldu ama kanda malesef negatif çıktı :) sadece hiç bilmediğim için pozitifi görüp eşime söylediğim için üzüldüm. Testimte days doctordu o yüzden daha almayacağım.
Bu ayda yumurtlamam 12 eylül görünüyordu bende 10 ve 12 eylülü değerlendirdim. 10 eylülde çok kasık ağrım olmuştu ama akıntı devam etti 12 eylülde aynı şekilde. Bu iki günü değerlendirdim ama daha değerlendirmedim :) yumurtlamam oldugundan beri ara ara kasık ağrılarım oluyor regl olcakmış gibi ama sonra geçiyor. Gecede bazen belime vuruyor geçiyor psikolojik mi acaba diye de düşünmüyor değilim.