• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Kızlar selam ,
Sat 25 agustostu . Uygulamaya gore 8 Eylül yumurtlama görünüyordu 6 ,8 ve 9 eylul degerlendirdik. Normalde regle 1 hafta kala goguste dolgunluk ağrı olurdu karinda ağrı regl belirtisi vs yaşardım. Şimdi aksine kuruyum ve hiç belirti yok. Bundan 5 gun öncesinden erken gebelik testi yaptim negatif çıktı 22 Eylül de regl olmam gerekiyordu. 3 gündür gecikiyor. Reglm genel olarak düzenlidir. Yani kuruluk olup belirti olmadan gebe kalan var mı. Birde test ne zaman yapayım sizce
Reglin gecikmiş canım bence bugün ilk idrarınla yap test varsa çıkar erken gebelik yap ama bende de çok belirti olmadı sadece akıntım vardı göğüs şişmesi vs yeni başladı 5+5 şuan benimki

Kızlar yardımcı olurmusunuz ben ovulasyon testi yapıyorum dün yaptığım testi çekmeyi unutmuşum ama buyunki testim süne göre çok silik acaba dünki yumurtlamamıydı bi fikri olan var mı

Eklentiler

• IMG_3260.webp
    IMG_3260.webp
    113,8 KB · Görüntüleme: 50
Hanımlar merhaba. Yarın sabah aşılama yapılacak. Ancak öncesinde doktor kullanmam için duphaston verdi. Ve ben sürekli uyuyorum. Aşırı halsiz hissediyorum. Böyle olan varmı benim gibi?. Dün akşam ovitrelle iğneyi vurdum. Ondan olabilir mi?

Kızlar A adenim0011 benim bu hafta yumurtlama haftamdı bugün aşırı derecede kasık bel ağrım oldu bugunü değerlendirmiştim az önce iç çamaşırımda bi iki damla kahverengi leke gördüm bu ne oluyo ki şimdi çatlama veya yumurtlama lekesi mi yerleşme demem için çok erken çünkü ne yapsam bilemedim yarını da değerlendireyim diyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi 🫠🥹

Kızlar A adenim0011 benim bu hafta yumurtlama haftamdı bugün aşırı derecede kasık bel ağrım oldu bugunü değerlendirmiştim az önce iç çamaşırımda bi iki damla kahverengi leke gördüm bu ne oluyo ki şimdi çatlama veya yumurtlama lekesi mi yerleşme demem için çok erken çünkü ne yapsam bilemedim yarını da değerlendireyim diyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi 🫠🥹
Ayy çok sevindimm aşkım yumurtan çatlamış 🥲 yarını da değerlendir İnşallah da güzel sonuçlanır💖🌸🥰

Leken açık kahverengi mii

Eklentiler

• IMG_3261.webp
    IMG_3261.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_3260.webp
    IMG_3260.webp
    113,8 KB · Görüntüleme: 45
Öncelikle kızlar ben çok araştırdım çok okudum ve bence işe yarayan şeylerdi bunlar.
Adetim bittikten 3 gün sonra cinsel ilişkiye başlamıştık benim hesaplamalarıma göre adetten 4 gün sonra yumurtlama haftam başlıyordu zaten iPhone’nun sağlık kısmında adet takibi yaptığım kısımda da doğurganlık haftası onu gösteriyordu. Ovülasyon testi falan kullanmadım çünkü hem ben gerilecektim hem eşim bence karı kocanın ikisinin birden stres yapmaması lazım. Kullanıp hamile kalanlar için bir şey söylemiyorum tabi. Akıntı takibi ile cinsel ilişkiye başladık.
• Ben çok fazla kabak çekirdeği tüketmeye başladım bu süreçte yani belki bir kilo yemişimdir tek başıma 😂😂😂 eşimde ara ara yedi ama benim kadar değil tabi.
• boyum 1.61 kilom 65 di ve kabızlık şişkinlik problemim vardı geçmişten beri gelen Bağırsak sağlığı her şeyi etkiler düşüncesiyle dikkatli beslenmeye başladım ve her akşam yürüyüşe çıktım. Şu parklardaki spor aletlerini falan kullandım. Zaten 2-3 kilo kadar da verdim. Diyet yapmadım sağlıklı beslendim sadece dikkat edelim hdhdhdhdh
• benim d vitaminim kan değerlerim falan her zamannnn kendimi bildim bileli sınırlarda yüzer durumdadır. Bunun da gebeliği etkilediğini okuyarak evde olan devit 3 damla ve kan haplarıma vitamin haplarıma başladım. ( ben yıllardır ara ara kullandığım için ve 3 ay önce kan değerlerime baktırdığım için evdekilerle başladım direk ama siz muhakkak doktora görünüm) ama değerleriniz düşükse muhakkak takviye alın.
Şimdi gelelim akıntıya. 29 Temmuz da az ama uzayan bir akıntım gelmişti yumurtlama sandım o günü ve 30 Temmuz değerlendirdim ama meğerse o yumurtlama değilmiş. 31 Temmuz da yine uzayan böyle şeffaf beyaz karışımı ama fazla bir akıntım geldi peçeteye. Dedim heralde yanlış anlamışım yumurtlama bugündü ama o günü değerlendirmedim eşimin sperm kalitesi düşer diye. 1 Ağustos değerlendirdik ki büyük ihtimalle 31 de yumurtladım 1 ağustosta çatladı ve tutundu.
Sonrasına gelecek olursak kesinlikle kendimde belirti aramadım ara ara evet kasıklarımda batmalar oluyordu ama asla kulak vermedim araştırma falan yapmadım üstüne düşünmedim. Ta ki dpo 9 olana kadar. Yani 9 Ağustosta bi anda kalktım ve gebelik testi yapmak istedi canım😂😂😂 yaptım ve silik çizgi gördüm Allah dedim hemen acile koştum değerim tabiki 0.2 çıktı ve çok üzüldüm. Ama içimden bir his hala var diyordu yani anlam veremiyordum. Sonrasında tam dpo 9 olduğu gün kasıklarımda batmalar iyice arttı ama ben negatif testi görümce kulak asmamıştım. Yerleşme o zaman oldu büyük ihtimalle.

Normalde adetten 1 hafta önce göğüs hassasiyetim başlar her zaman. Belimin ortası ve kaşık değil alt karnıma ara ara ağrılar girerdi. Bu ay hiçbirini yaşamadım adet yaklaştıkça beni de en çok gebelik düşüncesine iten buydu zaten. Hala göğüs ağrım falan yok.
Şuan dpo 11 deyim büyük ihtimalle ve beta 20 çıktı artış takibi yapacağım sizden tek istediğim duaaaa🥰🥰🥰
Bu arada genelde herkeste yalancı pozitif çıkaran test bende pozitif çıkardı bence pozitifi görürseniz hemen umudunuzu yitirmeden başka testlerde deneyin. Ve erkenden kan testi verip düşük beta negatif sonuç almışsanız adet olana kdar da umudunuzu asla kaybetmeyin 💖💖💖
merhaba 12 ağustosta yazdığınız bilgi benim şuanki durumumla aynı anlatıp yorum yapmanızı istiyorum pcosum geç yumurtlama sorunum var 1 senedir deniyorum haftada 2-3 ilişki gibi 2 ayda bir regl görüyorum genelde akıntım olmaz ama 19 eylül cuma günü 14:00 da bir akıntı gördüm tuvaletten ayağa kalktığımda elimle uzatmadan akıntı direk kendisi 20 cmdi . o gün yumurtlama olduğunu anladım hatta sırayla ovulasyon bile yaptım bütün günleri atıcam size 19 eylül akşam yedide 20 eylül akşam sekizde 21 eylül öğlen dörtte 22-24 yine akşam olacak şekilde değerlendirdim. Hamile olduğuma çok inanıyorum çünkü böyle bir akıntı hiç görmüyordum ve akıntım genelde olmaz şuandada hiç akıntı gelmiyor kuruluk var. Belirti hiç bi şey hissetmiyorum sadece gün içinde kasıklarıma batma oluyor ama belki beş sn çok az LÜTFEN YORUM YAPIN YORUMUNUZA İHTİYACIM VAR.

Eklentiler

• cuma.webp
    cuma.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 30
  • cumartesi.webp
    cumartesi.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 15
  • pazar.webp
    pazar.webp
    7 KB · Görüntüleme: 18
  • PAZARTESİ.webp
    PAZARTESİ.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 16
  • SALI.webp
    SALI.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 24
Canımmm hayırlı olsun hayırrr bence gayet normal geç döllenme bile olmuş olabilir. Önemli olan artış değer değil🥹🥰🥰🥹🥹 ayyy resmen gruba gelip konuştuğum hemen hemen herkes hamile çok mutlu oldum aynı zamanlarda doğuracağız inşallah 🤲🏻🥹
Benimlede konuşta benimde olsun canım uğurlu gelirsin belki 😇🥺

Back
X