- 7 Ekim 2024
- 1.967
- 652
- 38
- 22
Pholicaps kullanıyorum canım inşallah faydasını görürümMerhaba inositol olarak ne kullaniyosun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pholicaps kullanıyorum canım inşallah faydasını görürümMerhaba inositol olarak ne kullaniyosun
Ayy inşallah canım bende inofolic aldim umarım faydalı olurPholicaps kullanıyorum canım inşallah faydasını görürüm![]()
İnşallah canım ya sende de pcos mu varAyy inşallah canım bende inofolic aldim umarım faydalı olur
Hayır yok pcos olanlar mi kullaniyo inositolu ben iyi bi folik asit istediğim icin aldim onu yanlış mı yaptim acabaİnşallah canım ya sende de pcos mu var
Yani zararı olmaz ama folik asit başka inositol başka bişi genelde pcoslular yumurtlamayı desteklesin çatlama olsun diye kullanıyor doktorun yazdıysa sıkıntı yok canım bazı inositoller folik asit te içeriyor benimkinde yokHayır yok pcos olanlar mi kullaniyo inositolu ben iyi bi folik asit istediğim icin aldim onu yanlış mı yaptim acaba
Doktor yazmadı ya kendim araştırıp aldim içinde folik asitte var tedirgin oldum simdi kullanmasam mı acabaYani zararı olmaz ama folik asit başka inositol başka bişi genelde pcoslular yumurtlamayı desteklesin çatlama olsun diye kullanıyor doktorun yazdıysa sıkıntı yok canım bazı inositoller folik asit te içeriyor benimkinde yok
Bi zararı olmaz ya sonuçta destek vitamin inşallah faydası olur belki şifan onda bilemeyiz hem folik asitte varmış kullan benceDoktor yazmadı ya kendim araştırıp aldim içinde folik asitte var tedirgin oldum simdi kullanmasam mı acaba
Canım biraz biraz iyiyim diyeyim idrar yolu enfeksiyonum yüksek yüksek tepelerdeee
İyi gidiyorr kalp atışını duyduk bugün, sen nasılsın
Hadi ya geçmiş olsun kuzum aman dikatet bol bol su ic enfeksiyona iyi geliyor bende aynı iyim çok şükür bu ay inşallah bende aranıza katılırım die umut ediyorumCanım biraz biraz iyiyim diyeyim idrar yolu enfeksiyonum yüksek yüksek tepelerdeeesen nasılsınn napıyosun
Oyy çok şükür gözün aydın canım bende iyim şükür bu ay bende çalışmalara devam inşallah aranıza katılacağımİyi gidiyorr kalp atışını duyduk bugün, sen nasılsın
Öyle yapim teşekkür ederimBi zararı olmaz ya sonuçta destek vitamin inşallah faydası olur belki şifan onda bilemeyiz hem folik asitte varmış kullan bence![]()
Sağol canım öyle yapıyorum. Ayy hadi İnşallahh bat ne zamannnHadi ya geçmiş olsun kuzum aman dikatet bol bol su ic enfeksiyona iyi geliyor bende aynı iyim çok şükür bu ay inşallah bende aranıza katılırım die umut ediyorum![]()
Devletede gittinizmi benim yumurta bazı dönemde yani bı kaç doktor sol yumurtam catlamiyor dedi buda gebelik olmasını engeller dedi ama o zaman daha bir yıl olmamıştı ve bir tedavi vermeden inferliteye gitmem gerektiğini bir sene geçtiğinde dedi ve öyle yaptım ama bu seferde direk asilama dendi bende önce bı çatlama ignesiyle denemek istiyordum ama bunu yapan doktoru bulamaiyorum bildiğin bı doktor varmı özelde olsa söyleyin bana ama devlette bildiğiniz varsa çok iyi olurIlacin ismi neydi acaba
Canım ya ben o günden sonra ikişkiye giremedim denk gelmedi kaçırmış mı oluyorum bu ayı o sancılı günlerimi leke gelen günleri değerlendirdim amaSağol canım öyle yapıyorum. Ayy hadi İnşallahh bat ne zamannn![]()
Canım Ben yurt disindayimve şuan hamileyimDevletede gittinizmi benim yumurta bazı dönemde yani bı kaç doktor sol yumurtam catlamiyor dedi buda gebelik olmasını engeller dedi ama o zaman daha bir yıl olmamıştı ve bir tedavi vermeden inferliteye gitmem gerektiğini bir sene geçtiğinde dedi ve öyle yaptım ama bu seferde direk asilama dendi bende önce bı çatlama ignesiyle denemek istiyordum ama bunu yapan doktoru bulamaiyorum bildiğin bı doktor varmı özelde olsa söyleyin bana ama devlette bildiğiniz varsa çok iyi olur
Ay inşallah sen de bir haziran bebeği patlatOyy çok şükür gözün aydın canım bende iyim şükür bu ay bende çalışmalara devam inşallah aranıza katılacağım![]()
Gözün aydın sağlıkla gelsin bebeğinCanım Ben yurt disindayimve şuan hamileyim
Yok yok kaçırmış olmuyorsun bende o lekeden 3 gün önce ilişkiye girmiştim bide lekeyi de hatırlarsan yerleşme sandığım için 3/4 gün de ilişkiye girmemiştim sonrasında. 3 gün önceki ilişkiyle tuttu yani içerde sperm olması yetiyor hatta daha iyi direkt çatlayınca hazırda sperm olduğu için tutuyorlar birbiriniCanım ya ben o günden sonra ikişkiye giremedim denk gelmedi kaçırmış mı oluyorum bu ayı o sancılı günlerimi leke gelen günleri değerlendirdim ama