• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Eklentiler

• IMG_3335.webp
    IMG_3335.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 14
Ay canım gayet belli oluyorr vallahi ama bu testi bilmiyorum ben sadece awoxla denemiştim negatiften kuruma çizgisi çıkmamıştı bir kaç gün sobna tekrarla bakalımm ayy heyecanlandım🥰😄🌸
Bende aynıyım canım ya elimde bi tane Awox var onu da iki gün sonra yapıcam dayanabilirsem 😂

canım dpo 12 kesin net cevap verir yanı adetine 2 gün kala hadi hayırlı olsun inşallah hamilesindirrr
Canmsın inşallah ya o gün yapayım o zaman testi teşekkür ederim bu test hakkında bilgin var mı güvenmelimiyim sevinemiyorum doğru dürüst 🥹

Aynen öyle canım acaba erken diye mi silik çıktı yoksa testte mi hata var bilmiyorum bi yandan sevinmek istiyorum bi yandan da hep bunu yaşadın otur oturduğun yerde diyorum 🤦🏻‍♀️
Allah ın izniyle var bebişin bence içime öyle doğuyor Rabbim gönlüne göre versin İnşallah. Ama yine de sakin oluyoruz stres yapmıyoruz daha 4 gün var bata hala erken diye düşünüyorum çok da heveslenmiyoruz dediğin gibi aynı üzüntüyü yaşamayalım diye bir iki gün daha sabret İnşallah da bebişin gelmiştir aşkımm

Allah ın izniyle var bebişin bence içime öyle doğuyor Rabbim gönlüne göre versin İnşallah. Ama yine de sakin oluyoruz stres yapmıyoruz daha 4 gün var bata hala erken diye düşünüyorum çok da heveslenmiyoruz dediğin gibi aynı üzüntüyü yaşamayalım diye bir iki gün daha sabret İnşallah da bebişin gelmiştir aşkımm
Ay inşallah canım ya Allah razı olsun iyi ki varsın valla inşallah dediğin gibidir bakalım 🥹 test yapıp görücez 🥹❤️

Canmsın inşallah ya o gün yapayım o zaman testi teşekkür ederim bu test hakkında bilgin var mı güvenmelimiyim sevinemiyorum doğru dürüst 🥹
O markayla bende yapmıştım önceden negatifte hiç kuruma bırakmamıştı tamamen negatfti buyüzden doğru olabilir bence

O markayla bende yapmıştım önceden negatifte hiç kuruma bırakmamıştı tamamen negatfti buyüzden doğru olabilir bence
Ay gerçekten mi Allah razı olsun ya çok ağlayıp üzülüyorum dünden beri yine olmadı diye testte gördüğüme bile inanamıyorum artık 1 senedir her ay o kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki inşallah doğrudur Allah razı olsun hepinizden 🥹❤️

Back
X