- 7 Ekim 2024
- 1.967
- 652
- 38
- 22
Başka yok canım Awox var onu yapacam iki gün sonra ama bu güvenilir demiBende güvenilir diye ondan aldım canım iki gün sonra tekrar yap daha erkenmiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka yok canım Awox var onu yapacam iki gün sonra ama bu güvenilir demiBende güvenilir diye ondan aldım canım iki gün sonra tekrar yap daha erkenmiş![]()
Bana doğru sonuç vermişti geçen ay canım negatif çıktıBaşka yok canım Awox var onu yapacam iki gün sonra ama bu güvenilir demi
Ay inşallah doğrudur yaBana doğru sonuç vermişti geçen ay canım negatif çıktı
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunİnşallah canım dualarım seninle![]()
A adenim0011 Kurudukça belirginleşti sende kuruyunca çizgi çıkmışmıydı negatif olduğundaİnşallah canım dualarım seninle![]()
Yok canım bende çıkmadıA adenim0011 Kurudukça belirginleşti sende kuruyunca çizgi çıkmışmıydı negatif olduğunda
Anladım canım inşallah doğrudur teşekkür ederimYok canım bende çıkmadı
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorumAnladım canım inşallah doğrudur teşekkür ederim![]()
Çok teşekkür ederim inşallahİnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum![]()
Ay canım gayet belli oluyorr vallahi ama bu testi bilmiyorum ben sadece awoxla denemiştim negatiften kuruma çizgisi çıkmamıştı bir kaç gün sobna tekrarla bakalımm ayy heyecanlandımA adenim0011 Kurudukça belirginleşti sende kuruyunca çizgi çıkmışmıydı negatif olduğunda
Bende aynıyım canım ya elimde bi tane Awox var onu da iki gün sonra yapıcam dayanabilirsemAy canım gayet belli oluyorr vallahi ama bu testi bilmiyorum ben sadece awoxla denemiştim negatiften kuruma çizgisi çıkmamıştı bir kaç gün sobna tekrarla bakalımm ayy heyecanlandım![]()
canım dpo 12 kesin net cevap verir yanı adetine 2 gün kala hadi hayırlı olsun inşallah hamilesindirrr8 Ekim canım İnnovita gebelik testi güvensem mi acaba
Canmsın inşallah ya o gün yapayım o zaman testi teşekkür ederim bu test hakkında bilgin var mı güvenmelimiyim sevinemiyorum doğru dürüstcanım dpo 12 kesin net cevap verir yanı adetine 2 gün kala hadi hayırlı olsun inşallah hamilesindirrr
Ayy dayan dayan daha erken gibii durBende aynıyım canım ya elimde bi tane Awox var onu da iki gün sonra yapıcam dayanabilirsem![]()
Aynen öyle canım acaba erken diye mi silik çıktı yoksa testte mi hata var bilmiyorum bi yandan sevinmek istiyorum bi yandan da hep bunu yaşadın otur oturduğun yerde diyorumAyy dayan dayan daha erken gibii dur![]()
Allah ın izniyle var bebişin bence içime öyle doğuyor Rabbim gönlüne göre versin İnşallah. Ama yine de sakin oluyoruz stres yapmıyoruz daha 4 gün var bata hala erken diye düşünüyorum çok da heveslenmiyoruz dediğin gibi aynı üzüntüyü yaşamayalım diye bir iki gün daha sabret İnşallah da bebişin gelmiştir aşkımmAynen öyle canım acaba erken diye mi silik çıktı yoksa testte mi hata var bilmiyorum bi yandan sevinmek istiyorum bi yandan da hep bunu yaşadın otur oturduğun yerde diyorum![]()
Ay inşallah canım ya Allah razı olsun iyi ki varsın valla inşallah dediğin gibidir bakalımAllah ın izniyle var bebişin bence içime öyle doğuyor Rabbim gönlüne göre versin İnşallah. Ama yine de sakin oluyoruz stres yapmıyoruz daha 4 gün var bata hala erken diye düşünüyorum çok da heveslenmiyoruz dediğin gibi aynı üzüntüyü yaşamayalım diye bir iki gün daha sabret İnşallah da bebişin gelmiştir aşkımm
O markayla bende yapmıştım önceden negatifte hiç kuruma bırakmamıştı tamamen negatfti buyüzden doğru olabilir benceCanmsın inşallah ya o gün yapayım o zaman testi teşekkür ederim bu test hakkında bilgin var mı güvenmelimiyim sevinemiyorum doğru dürüst![]()
Ay gerçekten mi Allah razı olsun ya çok ağlayıp üzülüyorum dünden beri yine olmadı diye testte gördüğüme bile inanamıyorum artık 1 senedir her ay o kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki inşallah doğrudur Allah razı olsun hepinizdenO markayla bende yapmıştım önceden negatifte hiç kuruma bırakmamıştı tamamen negatfti buyüzden doğru olabilir bence