- 30 Ocak 2016
- 966
- 220
- 103
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim 3 gün geçince pozitif olmuştu yanlış hatırlamıyorsam ama düşük yaptım o ay maalesef şimdi yeniden hamileyim galibaEvet ağustos ayında paylaşmışsınız umarım her şey yolundadır
Bana göre çok geliyor alışık değilim her zmn 55 in üstüne çıkmazdım son 1 yıldır 61 altına inemedimNe kilolusu kız 63 kg çok değil ki 61 bende![]()
Yok ya benim tartım bozulmuş belli çünkü 4 gün önce daha 61 dim anormallik var bacım yoksa ben kilo almdmÇocuk doğuma girerken 3 kilo zaten![]()
Kalktık inşAdetim 3 gün geçince pozitif olmuştu yanlış hatırlamıyorsam ama düşük yaptım o ay maalesef şimdi yeniden hamileyim galiba![]()
daha yeni gözümü açtım bacım bismillah dur ya saat burada daha 7.43Kalktık inştest yaptın inş ?
Ya sen beni yedin kadın yaaaaa shshshsh koş haydiiiiğğğdaha yeni gözümü açtım bacım bismillah dur ya saat burada daha 7.43oğlumu okula bırakıp dönüşte alırım yapariz
![]()
Tamam tamamYa sen beni yedin kadın yaaaaa shshshsh koş haydiiiiğğğ
Ya sen beni yedin kadın yaaaaa shshshsh koş haydiiiiğğ
Yaaaaa oley beDahada belirgin oldu bekleyince
Daha iyiBu normal gebelik testi ya erken gebelik testi yoktu
Ayy hadi inşallah aşkım şimdi sıra randevu almakta onuda halledersem.kan veririm içim rahatlayacakYaaaaa oley behadi az kaldı gözümüz ayacak aşkım
maşallah tütütütütü
Ne zaman alabileceksin kuzu ay hadi al da ver artık şu kanıııAyy hadi inşallah aşkım şimdi sıra randevu almakta onuda halledersem.kan veririm içim rahatlayacak![]()
Daha net çıkmış vala aşkım erken gebelik testinden daha net çıktı bugün yaptığım normal test erken gebelik testi tamamen yalan bence öyle birsey yokDaha iyibak en soldaki iki tanesi bu sabahın testleri
![]()
Ay bilmiyorum ki bacım ama soracağım bugün bi arkadaşıma o alabilir benden hızlı alırNe zaman alabileceksin kuzu ay hadi al da ver artık şu kanııı
Yaaaa sen hamile misinnnnDaha iyibak en soldaki iki tanesi bu sabahın testleri
![]()