- 29 Kasım 2016
- 253
- 250
- 103
- Konu Sahibi Marjinal0408
-
Canim bizde 3 ay ugrastan sonra olmayinca umutsuzluga kapilmaya baslamistim ve her gece dua ede ede uyuyordum, bi gece hic bisey gormeden sadece bi ses duydum Allah c.c in sesiydi ve tek dedigi sey olacak oldu. O ay hamile oldugumu ogrendim hala anlatirke tuylerim urperiyo. Bi hafta once de gene bi ruya gordum dogum olmustu ve biz isim vermeden esimle alip eve gelmistik esimin buyuk amcasi bizim eve gelmisti ve bize ismini sordu bende daha ismini koymadik dedim cocugu kucagina alip kulagina 3 sefer senin adin Yakup dedi :) Benim ruyalarim boyle hayirliso bakalm.
Sagol canim insallah senin ve isteyen herkesin de gobisini doldurur rabbim bi an once :)Cok etkılendım ya Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsun canım
Sagol canim insallah senin ve isteyen herkesin de gobisini doldurur rabbim bi an once :)
Ilk defa görüyorum rüyamda Allaha şükür. cok saol cnm insaAllah senin rüyan gerceklesir bi an önceBen geçen ayda bu ay da rüyamda emzirirken gördüm gerçekten çok güzeldi. bu ayda kan testi yaptırdım malesef sonuç negatif
senin rüyan gerçek olmuş canım hayırlı olsun :)
Cok sevindim canm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinbende hamile kalmadan 3ay once bebegimi gordum ruyamda cok tatli bir erkek bebekti ismiyle seviyordum bugun ogrendim sonunda cinsiyetini oglusum geliyor...
İnşllah canım. rüyası bile çoook güzel gerçeğini düşünemiyorum.Ilk defa görüyorum rüyamda Allaha şükür. cok saol cnm insaAllah senin rüyan gerceklesir bi an önce
Maşallah cnm cok etkileyici bir rüya görmüssün gercekten Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinCanim bizde 3 ay ugrastan sonra olmayinca umutsuzluga kapilmaya baslamistim ve her gece dua ede ede uyuyordum, bi gece hic bisey gormeden sadece bi ses duydum Allah c.c in sesiydi ve tek dedigi sey olacak oldu. O ay hamile oldugumu ogrendim hala anlatirke tuylerim urperiyo. Bi hafta once de gene bi ruya gordum dogum olmustu ve biz isim vermeden esimle alip eve gelmistik esimin buyuk amcasi bizim eve gelmisti ve bize ismini sordu bende daha ismini koymadik dedim cocugu kucagina alip kulagina 3 sefer senin adin Yakup dedi :) Benim ruyalarim boyle hayirliso bakalm.
Aynen cnm valla hayatimda hic bu kadar güzel bir duyguyla karsilasmadim. Rabbim ne güzel seyler yaratiyor. inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim.İnşllah canım. rüyası bile çoook güzel gerçeğini düşünemiyorum.
Ben ben ben ....bende rüyamda emziriyordum bebeğimi hiç aklımda yokken hamile olduğumu öğrendimMerhaba kızlar ben adetime 3-4 gün varken rüyamda bebeğimi gördüm iki gün üst üste birde ilk gün gördügüm rüyada bebegimi emziriyordum cok tatliydi rüyasi muhteşemse kim bilir gercegi nasildir. 2. gün ise rüyanin devamini gördüm ordada onunla oynuyordum reglim 7 gün gecti test yaptm pozitif :)) benim gibi rüya görüp hamile kalan var mi ??
Cnm bnm de belirtilerim vardi herhalde adet olacam dedim ama Rabbime sonsuz şükür olmadim olmazssada saglik olsun dedim kafama takmadm hic insaAllah sende hamis oldugunu ögrenirsin..Bende ruyalarımda hamıke oldugumu dgum yaptıgımı yada emzırdıgımı grdum hep negatıfdı snuclar hala olmuyor bugun adet olmam gerekıyor belırtılerımde var bu ay da olmadı yanı
Cnm bnm cok sevindim bilirsin simdi o duyguyu Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin :))Ben ben ben ....bende rüyamda emziriyordum bebeğimi hiç aklımda yokken hamile olduğumu öğrendim
Cnm bnm de belirtilerim vardi herhalde adet olacam dedim ama Rabbime sonsuz şükür olmadim olmazssada saglik olsun dedim kafama takmadm hic insaAllah sende hamis oldugunu ögrenirsin..
Rica ederimGuzel duan ıcın tesekkur ederım:) ınsallah hayırlısıyla dedıgın gıbı olr canım ama artık umutlanmıyrum bıle az degıl uc yıldır bu durumdayım
Amin canımmCnm bnm cok sevindim bilirsin simdi o duyguyu Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin :))
Rica ederimBende 2 yil oldu cnm sabir en iyi ilactir Allah büyüktür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?