- 29 Kasım 2016
- 253
- 250
- 103
- Konu Sahibi Marjinal0408
-
Cnm henuz cok erken olabilir belkide vardir bnm reglim 3 gun gectikten soonra anca cok silik bi çizgi cikti. inşallah adet olmazsn insaallah hamilesindir2 gün öncesi rüyamda hamile olduğumu hatta tüm aileye duyurduğumuzu gördüm bugün regl günüm olmadım, sonra test yapınca sonuç hüsran..
bilinçaltıyla haberci rüyaları kendimiz istediğimize yoruyoruz.
İcmyi dusunym cnm ardıdan da incir kür ü yspcm ınş yok cnm ya herşey Allah dan ne zmn.nasip etmişse o zmn olck ınş 3 ylima girdim kmi ikncye gbe ınsan ıster istemez üzülüo sn kaç yilldr evlsn cnmHä bide
Cnm sogan suyu ic adetin düzelir büyük ihtimal fazla streste adeti geciktiriyor lütfen sıkma canını Allah büyük o istedikten sonra herşey olur
İnşallah canımCnm henuz cok erken olabilir belkide vardir bnm reglim 3 gun gectikten soonra anca cok silik bi çizgi cikti. inşallah adet olmazsn insaallah hamilesindir
Cnm bnm boyle düşünmene sevindim :) bende 2 yıldır evliyim.İcmyi dusunym cnm ardıdan da incir kür ü yspcm ınş yok cnm ya herşey Allah dan ne zmn.nasip etmişse o zmn olck ınş 3 ylima girdim kmi ikncye gbe ınsan ıster istemez üzülüo sn kaç yilldr evlsn cnm
Senin ikinci hamileligin mi olacak Allah kismet ederse ? bende oyle düşünüyorum cnm adetin gelmezse tekrar yap testiİnşallah canım
Önceki hamileliğimde adet günümde yapmıştım şak kocaman tombul iki çizgi karışımdaydı inşallah geç döllenme falandır
2. Hamileliğim sayılır mı bilemem canım çünkü ilkinde kese gelişmedi kürtaj oldumSenin ikinci hamileligin mi olacak Allah kismet ederse ? bende oyle düşünüyorum cnm adetin gelmezse tekrar yap testi
2. Hamileliğim sayılır mı bilemem canım çünkü ilkinde kese gelişmedi kürtaj oldum
İnşallah canım inşallahhhcok gecmis olsun cnm cok üzüldüm gercekten tatmadm o duyguyu Allah yasatmasinda hic kimseye ama cok kötü bi duygudur biliyorum. sen iyisin ya cnm Allah kerim alanda o verende o. insaAllah bu sefer saglikli bir hamilelik mujdesi verirsin bize.
Amin insaallah cnmİnşallah canım inşallahhh
Evlat acısından korusun rabbim herkesi
Oyy kiyamam cnm yaAyyy bende hamile kaldığım ay rüyamda bebegim olmuş emziriyordum uyandım yatakta bebek aradım okadar etkisinde kalmıştım hamile olduğumuda bilmiyordum Allahım nasip etti herkese nasip etsin inşallah
Sağol canım ya inşallahOyy kiyamam cnm yaAllahim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Gecmis olsun cnm. Rabbim hayirlisini nasip etsin bende erkek gördüm bakalim cinsiyet ne olacak Allah olmayanlarada nasip etsinBende 2 hafta önce rüyamda bebegimi doğuruyordum ve sonrasında emzirdim ne kadar ilginçbelkide habercisidir inşallah olur bakalım .. Daha önceki düşüğümde ise ölmüş babannemi ve dedemi görmüstüm habercisiydi bu rüyamıda hiç böyle yorumlamamıstım inşallah olur ve erkek bebek gördüm sanırım erkek olucak eşimin annesinin 2 erkek cocugu eltimin 2 erkek cocugu var sanırım benimde erkek olucak
Allah yardmcn olsun cnm zor bir durum. Allah kerim o isteyince hersey olur kismet degilmis belkide üzülme ardindan yeni ve hayırlı kapilar acan yine Allahtr. inşallah tekrar hamile kalip sağlikla bebegine kavusursun cnmben hamileyken ruyamda kanamam oldugunu gormustum aglayarak uyandim ama annem hep kan ruyayi bozar derdi o yuzden durmadim uzerinde. Bir kac gun sonra bebegimin kalbinin durdugunu ogrendim, hemde kalbinin durdugu gun ruyami gordugum gune geliyordu
Bak iste Rabbimin yapamyacagi hic birsey yok o ol diyin arada hic bir engel kalmaz Allah yavrularıni sana bağışlasın saglikla kucagina insaAllahBen de varım kızlar benim tedaviyle (tüp bebek) 4 denemeden iki evladım var Rabbime şükürler olsun. oğlum 2011 kızım 2014 doğumlu benim kanallarımın ikisi de tıkalı çıktı iki defa rahim filmi çektirdim sonuç aynıydı ve aşılama bile olmaz diye tüpe yönlendirdiler 8 yıllık evliyim oğlumdan sonra iki kez negatif tüp denemem oldu birdaha hamile kalamayacağım derken üçüncü denemede çok şükür kızıma hamile kaldım. anlatırken çok kolay oluyor ama yaşaması çok zor yediğim iğnelerin haddi hesabı yokhamile kalmadan birkaç ay önce hastane yatağımda doğum yaptığımı ve 2-3 tane beyaz giyimli hemşirein kucaklarında yeni doğan bir bebekle bana doğru gelip bağırarak "Büşra Büşra Büşra" dediklerini, bebeği kucağıma aldığımı ve sevdiğimi gördüm rüyamda. Ağustos ayında kendiliğimden hamile kalmışım kanallarım tıkalı olduğunda hiçbir korunma yöntemi uygulamıyorduk Rabbime şükürler olsun bize bir mucize gönderdi
Hayırlara vesile olur insaAllah Allah tüm isteyenlerede nasip etsin cnmBen de bu gece hamile olduğumu gördüm rüyamda. Yerleşme kanaması da olmuş diyodum. Hayırlara vesile olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?