- 29 Kasım 2016
- 253
- 250
- 103
- Konu Sahibi Marjinal0408
-
Bende burda görmüstüm yeni görügümde yumurtlama günlerimdeydim bi deniyim dedim ne olacak ki yedim ama o ay adet oldum normalde adetin 2. günü başlanır ben devam ettim diger yumurtlama gününden 1 gün önce biraktm cünkü 15 gün yemen lazm vee bu ay hamile oldugumu ögrendimCnm vb tarcn ve bal karsmni yapmıştım. Yaklaşık bi ay kadar snra braktim yeniden başlasam miki
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ins bnde yapcm da adt olamiyorm kiBende burda görmüstüm yeni görügümde yumurtlama günlerimdeydim bi deniyim dedim ne olacak ki yedim ama o ay adet oldum normalde adetin 2. günü başlanır ben devam ettim diger yumurtlama gününden 1 gün önce biraktm cünkü 15 gün yemen lazm vee bu ay hamile oldugumu ögrendim
Neden canm adetlerin mi düzensizRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ins bnde yapcm da adt olamiyorm ki
Amin insaallah Allah razi olsun cnm darisi basinaRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ins bnde yapcm da adt olamiyorm ki
Saol cnn bnmm insAmin insaallah Allah razi olsun cnm darisi basina
Evet cnn ilaçlarla olym yumurta tembl ama şu aralar gogslerm ağrı adet mi olcm bebis mi yoksa başka bse mi bilmiyorumNeden canm adetlerin mi düzensiz
Canm yumurta tembelligine kuru incir cok iyi geliyor sabah ve aksam yemeklerden sonra 2 tane ye ben onuda yemistim söylemeyi unuttum. birde adetine kac gün var ?Evet cnn ilaçlarla olym yumurta tembl ama şu aralar gogslerm ağrı adet mi olcm bebis mi yoksa başka bse mi bilmiyorum
hayırlı olsunn :) bir sorum var. yumurtlamadan sonra akıntın devam etmiş miydi ? bat tarihine kadar filanBende burda görmüstüm yeni görügümde yumurtlama günlerimdeydim bi deniyim dedim ne olacak ki yedim ama o ay adet oldum normalde adetin 2. günü başlanır ben devam ettim diger yumurtlama gününden 1 gün önce biraktm cünkü 15 gün yemen lazm vee bu ay hamile oldugumu ögrendim
Saol cnm bnm darisi basinahayırlı olsunn :) bir sorum var. yumurtlamadan sonra akıntın devam etmiş miydi ? bat tarihine kadar filan
Benim adete 8 gün var ve akıntım kesildi yumurtlamadan sonra. Acaba olmadı mı diye düşünüyorumSaol cnm bnm darisi basinayumurtlama günlerimden sonra akıntım vardı sadece bir hafta sürdü normalde taa adet günene kadar devam eder 1 haftadan sonra kesildi hamile oldugumu ogrendigimden beridir akintim var beyaz akinti kokusuz ve agrisiz
Cnm bnm hep akintim olurdu ama bu ay fazla olmadi gecen bu konu üzerinde internetten arastirdm adetten bi kac gün akinti gelirse reglininde gelecegi anlamina geliyormus.Benim adete 8 gün var ve akıntım kesildi yumurtlamadan sonra. Acaba olmadı mı diye düşünüyorum
hm o zaman akıntı olmaması daha iyiCnm bnm hep akintim olurdu ama bu ay fazla olmadi gecen bu konu üzerinde internetten arastirdm adetten bi kac gün akinti gelirse reglininde gelecegi anlamina geliyormus.
Tabi herkeste farkli oluyor ama bnm öyle oldu.hm o zaman akıntı olmaması daha iyi
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah cnm cok sevindim ben erkek bebek görmüstüm yani elbiseleri maviydi ama henüz cinsiyetini ögrenmedik :))beni kuzenim görmüştü hamile kalmadan iki ay önce falandı aradı anlattı ben o günlerde asla bebek düşünmüyorum modundaydım. kız bebek görmüştü rüyasında dün öğrendik bebişimiz de kız :)
canım ben de hep erkek gördüm hamileyken rüyalarımda hatta her yaşını gördüm diyebilirimAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah cnm cok sevindim ben erkek bebek görmüstüm yani elbiseleri maviydi ama henüz cinsiyetini ögrenmedik :))
Ilk gördümde rüyamda kucaagimda bebege bakip düsünüyorum kiz mi erkek mi acaba diye mavi gözlü ve sarışındı ama 2. rüyamda elbiseleri besigi hep maviydi. Saglikli olsunda benm icin hic farketmez ama ben kiz olsun istiyorum daha tatli olur :)canım ben de hep erkek gördüm hamileyken rüyalarımda hatta her yaşını gördüm diyebilirimben de ters tepti belki senin de öyle olur
Bilmiyorum cnm ck geç oluym en son 3 4 ay önce olmuştum ve hala olmamismCanm yumurta tembelligine kuru incir cok iyi geliyor sabah ve aksam yemeklerden sonra 2 tane ye ben onuda yemistim söylemeyi unuttum. birde adetine kac gün var ?
Cnm sogan suyu ic adetin düzelir büyük ihtimal fazla streste adeti geciktiriyor lütfen sıkma canını Allah büyük o istedikten sonra herşey olurBilmiyorum cnm ck geç oluym en son 3 4 ay önce olmuştum ve hala olmamism
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?