Hamile kalmadan önce rüyasinda bebeğini görüp hamile kalanlar.

Cnm vb tarcn ve bal karsmni yapmıştım. Yaklaşık bi ay kadar snra braktim yeniden başlasam miki
Bende burda görmüstüm yeni görügümde yumurtlama günlerimdeydim bi deniyim dedim ne olacak ki yedim ama o ay adet oldum normalde adetin 2. günü başlanır ben devam ettim diger yumurtlama gününden 1 gün önce biraktm cünkü 15 gün yemen lazm vee bu ay hamile oldugumu ögrendim

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ins bnde yapcm da adt olamiyorm ki

Evet cnn ilaçlarla olym yumurta tembl ama şu aralar gogslerm ağrı adet mi olcm bebis mi yoksa başka bse mi bilmiyorum
Canm yumurta tembelligine kuru incir cok iyi geliyor sabah ve aksam yemeklerden sonra 2 tane ye ben onuda yemistim söylemeyi unuttum. birde adetine kac gün var ?

hayırlı olsunn :) bir sorum var. yumurtlamadan sonra akıntın devam etmiş miydi ? bat tarihine kadar filan

hayırlı olsunn :) bir sorum var. yumurtlamadan sonra akıntın devam etmiş miydi ? bat tarihine kadar filan
Saol cnm bnm darisi basina yumurtlama günlerimden sonra akıntım vardı sadece bir hafta sürdü normalde taa adet günene kadar devam eder 1 haftadan sonra kesildi hamile oldugumu ogrendigimden beridir akintim var beyaz akinti kokusuz ve agrisiz

Benim adete 8 gün var ve akıntım kesildi yumurtlamadan sonra. Acaba olmadı mı diye düşünüyorum

Benim adete 8 gün var ve akıntım kesildi yumurtlamadan sonra. Acaba olmadı mı diye düşünüyorum
Cnm bnm hep akintim olurdu ama bu ay fazla olmadi gecen bu konu üzerinde internetten arastirdm adetten bi kac gün akinti gelirse reglininde gelecegi anlamina geliyormus.

beni kuzenim görmüştü hamile kalmadan iki ay önce falandı aradı anlattı ben o günlerde asla bebek düşünmüyorum modundaydım. kız bebek görmüştü rüyasında dün öğrendik bebişimiz de kız :)

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah cnm cok sevindim ben erkek bebek görmüstüm yani elbiseleri maviydi ama henüz cinsiyetini ögrenmedik :))

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah cnm cok sevindim ben erkek bebek görmüstüm yani elbiseleri maviydi ama henüz cinsiyetini ögrenmedik :))
canım ben de hep erkek gördüm hamileyken rüyalarımda hatta her yaşını gördüm diyebilirim ben de ters tepti belki senin de öyle olur

canım ben de hep erkek gördüm hamileyken rüyalarımda hatta her yaşını gördüm diyebilirim ben de ters tepti belki senin de öyle olur
Ilk gördümde rüyamda kucaagimda bebege bakip düsünüyorum kiz mi erkek mi acaba diye mavi gözlü ve sarışındı ama 2. rüyamda elbiseleri besigi hep maviydi. Saglikli olsunda benm icin hic farketmez ama ben kiz olsun istiyorum daha tatli olur :)

2 gün öncesi rüyamda hamile olduğumu hatta tüm aileye duyurduğumuzu gördüm bugün regl günüm olmadım, sonra test yapınca sonuç hüsran..
bilinçaltıyla haberci rüyaları kendimiz istediğimize yoruyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…