- 26 Eylül 2016
- 445
- 255
- 103
- 35
- Konu Sahibi Marjinal0408
-
Insallah hepimize nasib etsin canimMaşallah cnm cok etkileyici bir rüya görmüssün gercekten Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Yok cnm gitmedim ssadece bal cörek otu tarçın ve kuru incir kullandm cnmSubhanallah oyledır . kendılıgınden mı oldu dktra gıttın mı hıc canım
Amin insaallah :)Insallah hepimize nasib etsin canim
Yok cnm gitmedim ssadece bal cörek otu tarçın ve kuru incir kullandm cnm
Canm bnm umarim en kisa zamanda cok güzel haberler alirsin Allah verecegi zamani bilir sen sabretOnları bende kullandım ıncır kuru de yaptım dktrada gıttık snucu degıstrmedı olsun Allah derdımı unutturacak dert vermesın haşa ısyan edecek degılım elımden gelenı yaptım artık sadece beklıyrum olursa bır hayır olmassa bın hayır bakalım
Sogan kurunu denedin mi canim?Onları bende kullandım ıncır kuru de yaptım dktrada gıttık snucu degıstrmedı olsun Allah derdımı unutturacak dert vermesın haşa ısyan edecek degılım elımden gelenı yaptım artık sadece beklıyrum olursa bır hayır olmassa bın hayır bakalım
Canm bnm umarim en kisa zamanda cok güzel haberler alirsin Allah verecegi zamani bilir sen sabret
Sogan kurunu denedin mi canim?
Canim Allaha sukur bendede hic bi sorun yoktu ama ben sogan kurunu kullandigim ay hamile kaldim belkide vesile oldu ama kist yaptigini hic duymadim ben Bulgaristanda yasiyorum birkac yildir ve annemi menopoza girdi diye gittigim doktora goturdum anneme bile bu donemde kist miyom olma ihtimali cok yuksek siz turkler bilirsiniz sogan kurunu onu kullan dedi 55 yasinda uzman kadin ben soka girmistim. Bir de eltim var tabi ona doktor senin hamile kalma ihtimalin en fazla %15 demis evlendiginde 32 yasindaydi aglamaktan mahf olmustu en son esine bosanalim ben sana bi cocuk bile veremicem falan demeye baslamisti piskolojisi o hale geldi kayin validem olaya el atti resmen zorla sogan kuru icirdi ona eltim inanmiyordu kendisi hemsire ve tek umudu doktorlardi ama o da sogan kuru ictigi ay hamile kaldi ben bunlari dusunerek ictim sogan kurunu Allaha sukur ise yaradi sogana karsi herhangi bi alerjin yoksa denemekten hic bisey kaybetmezsin derim ben.Sogn kuru denemedım cunku sukur rahmım temız rahım fılmı falan cekıldı defalarca ultrasona grdım asılama falan oldum bır kıst bı mıyom grulmedı o yuzden ıcmedım aslında yınede deneyecektım ama burada bır kac kısıye denk geldım temız rahımde kıst yapıyor dedıler ıcmedım onlarda oyle olmus
Inan hic beklemedigin bi anda gelecekOyle canım Allah bılır :) sabredyruz
Canim Allaha sukur bendede hic bi sorun yoktu ama ben sogan kurunu kullandigim ay hamile kaldim belkide vesile oldu ama kist yaptigini hic duymadim ben Bulgaristanda yasiyorum birkac yildir ve annemi menopoza girdi diye gittigim doktora goturdum anneme bile bu donemde kist miyom olma ihtimali cok yuksek siz turkler bilirsiniz sogan kurunu onu kullan dedi 55 yasinda uzman kadin ben soka girmistim. Bir de eltim var tabi ona doktor senin hamile kalma ihtimalin en fazla %15 demis evlendiginde 32 yasindaydi aglamaktan mahf olmustu en son esine bosanalim ben sana bi cocuk bile veremicem falan demeye baslamisti piskolojisi o hale geldi kayin validem olaya el atti resmen zorla sogan kuru icirdi ona eltim inanmiyordu kendisi hemsire ve tek umudu doktorlardi ama o da sogan kuru ictigi ay hamile kaldi ben bunlari dusunerek ictim sogan kurunu Allaha sukur ise yaradi sogana karsi herhangi bi alerjin yoksa denemekten hic bisey kaybetmezsin derim ben.
Inan hic beklemedigin bi anda gelecek
Canim incir kurunun yan etkileri var diye duymustum ama dedigim gibi sogani hiiic duymadim eltim ona duaci zaten su an oglu 2 yasina geldi 35 yasinda ikinci cocugu icin gene sogan kurune umut baglamis durumda :) Ben adetim bittikten sonra ilk gun kullanmadim ikinci gun basladim sabah aksam 1 soganin sadece en ustteki sari kabugunu soydum fazla derin soyma bi bucuk bardak kaynayan suya atip 4, 5 dakika kaynattim ustu kapali kayniyacak mutlaka 4, 5 dakika kaynadiktan sonra ocaktan al ustu kapali bi sekilde ilimaya birak tam sogumadan biraz ilikken sabah aksam yemekten 15, 20 dakika once dik kafaya :) basta kokusu biraz kotu gelebilir benim gibi nefes almadan ic.Oyle mı dersın? deneyeyım mı yanı ? baya korkmustum aslında sen byle knusunca yapasım geldı :) nasıl yapmıstın sen kac gun yapmıstın bana yazarmısın deneyeyım barı bu ay aslında bugun reglı olmam lazımdı olamadımda yarın gelır sınyallerı var bu ay deneyeyım o zaman
Maşallah inşallah cok rahat ve acısız bir şekilde bebeğini kucagina alırsın cnm bnm :))Ben ben beeenn, adetime 4 gun kaldi bugun idrar testinde gebeligimi ogrendim. 2 gece evvel ruyamda ikiz bebek doguruyordum hemde evde ve kendim. Hic zorlanmiyordum sap diye cikiyorlardi :)
Hayırlısıyla ınsallah :) aslında su an hıc beklemıyrum aslında
Canim incir kurunun yan etkileri var diye duymustum ama dedigim gibi sogani hiiic duymadim eltim ona duaci zaten su an oglu 2 yasina geldi 35 yasinda ikinci cocugu icin gene sogan kurune umut baglamis durumda :) Ben adetim bittikten sonra ilk gun kullanmadim ikinci gun basladim sabah aksam 1 soganin sadece en ustteki sari kabugunu soydum fazla derin soyma bi bucuk bardak kaynayan suya atip 4, 5 dakika kaynattim ustu kapali kayniyacak mutlaka 4, 5 dakika kaynadiktan sonra ocaktan al ustu kapali bi sekilde ilimaya birak tam sogumadan biraz ilikken sabah aksam yemekten 15, 20 dakika once dik kafaya :) basta kokusu biraz kotu gelebilir benim gibi nefes almadan ic.
Cnm vb tarcn ve bal karsmni yapmıştım. Yaklaşık bi ay kadar snra braktim yeniden başlasam mikiBen bal cörek otu ve tarcini tavsiye ediyorum cünkü sogan suyu da denedim ama bende işe yaramadi ama sogan suyu enfeksiyona ve iltihaba cok iyi geliyor onu biliyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?