HAMILE KALMAK ICIN DENEMEDIGINIZ YOL KALDIMI ACABA ?

Erken menopoz diye uzulme canin gecen bi kadin geldi dukkana 19yilin ustune hamile kalmis 21 yasinda menopoza girmia gitmedigi doktor kalmamis esi hacca giderken kadin elini vermis kocasina bi umur demis elimle dua et demis koxasi geldikden sonra hamile kalmis butun profesorler sasmis
Rabbim op deyince imkansız hi cbisey yok canım. Bizde buna sığınıyoruz in anki. Sagolasin :)

Bu arada bugun birsey okudur baska bir konuda. Amh dusuklugune incir kuru onermisler ve baya faydalanan insan varmis. Ibrahim saracoglundan duymuslar. Bence bi arastir canım faydası olur belki:)
Ben o kur ler i denedim canım herpisini hemde. Malesef ise yaramadı . Nasip herşey dua ile mümkün

Hee oyleyse sonucuna simdi de bakabilirsin. Bi bak bakalim degerlerin nasilmiş, benim polikistikovrim var mesela ona gire kurler yapiyorum. Doktor noldugunu bile soyleme gereksinimi gormeden ilac dayiyor hemen bende bunu sevmiyorum. Bi soyle bana bende bi bakayim neymis ne degilmis :eek:
minikkatip minikkatip canim ordamisin

canim eski sonuckarima baktim fsh 8.25 prolaktin 5.25 canim
Fsh 8.25 iken lh kac peki. Prolaktin dusukmus senin. Benimde oyleydi ben bi ay boyunca gunde iki kere testere disli aslan oencesi icti ac karnina kür olarak yapmistim biraz daha dengelenmişti. Çok yararını gören insanlar var zarari yok sende yapsanaa. Ibrahim saracoglu kadin bitkisidir bu bitki diyor. Ilk once Allahin takdiri ile hormon duzenliyor :)

Fsh 8.25 iken lh kac peki. Prolaktin dusukmus senin. Benimde oyleydi ben bi ay boyunca gunde iki kere testere disli aslan oencesi icti ac karnina kür olarak yapmistim biraz daha dengelenmişti. Çok yararını gören insanlar var zarari yok sende yapsanaa. Ibrahim saracoglu kadin bitkisidir bu bitki diyor. Ilk once Allahin takdiri ile hormon duzenliyor :)
canim lh 15.88

sogan suyu yapiyorum iste canim birde israel aruha mail atmistim bu sabah aradilar beni iki kimyasal gebelik gecidim diyince cok zor degil gebe kalman kolay diyip randevu verdiler bana valla para gidersede gitsin biseylerin sahibi olmak istiyorsak bedel odememiz gerek

sogan suyu yapiyorum iste canim birde israel aruha mail atmistim bu sabah aradilar beni iki kimyasal gebelik gecidim diyince cok zor degil gebe kalman kolay diyip randevu verdiler bana valla para gidersede gitsin biseylerin sahibi olmak istiyorsak bedel odememiz gerek
Kesinlikle canim rabbim guc versin hic bakma ona sen. Ohh hadi bakalim guzel haberler duyarin insallahh ♡♡♡ :*

Kesinlikle canim rabbim guc versin hic bakma ona sen. Ohh hadi bakalim guzel haberler duyarin insallahh ♡♡♡ :*
canim zaten her sogan kuru yaptigimda hamile kaldim ama kimyasaldi bu ay ise adet bittigi gun iliski yasadik ve ondan sonra korunma karari aldim bi adet bittigi gun korunmadim bi iki ay korunayim diyorum bide tutuyomus o korunmadigim bigun:)

hadi insallah guzelim rabbim sanada nasip etsin nerde gidicegin doktor
Medipol hastanesinde canim. Ya ben cok mukemmel doktor bulamadim valla insallah allah iyilerle karsilastirsin ♡ bu arada sogan kuru yapiyorum. Bitsin bir iki hafta ara verip testere disli aslan pencesi kuru yapcam hayirlisi insallaahhh☆

Back
X