HAMILE KALMAK ICIN DENEMEDIGINIZ YOL KALDIMI ACABA ?

kızlar ilk mesajları okudum. amh değerleriniz kaç? benim 1 idi, insülin direncim ve kilom var. doktor erken menopoz dedi, doğal yollarla çok zor dedi. 1 ay spor yapıp rahim filmi çektirdim. 2 aylık hamileyim. lütfen umudunuzu kesmeyin. 2 ocak tüp bebek tarihimdi, o başlamadan kendiliğinden geldi.
Ayy hayirli saglikli olsun insallahh :))) darisi hayirla saglikla bizlerin başına♡♡ bazi bayanlarda rahim filmi cektirdikten sonra gebelik olabiliyormus ne mutlu size siz de onlardansiniz☆ ama amh iniz gercekten kotu dgilmis 1 ideal olan. Benim 8 mesela :o doktorunuz neyi dusunerek sizi oyle demoralize etti acaba anlam veremedim.

Ezsinbb07
Bu arada yanlis okumusum sizin mesajinizi:KK43: 12 den 7 ye okuyorum. Diyorum ki neden yukselmis diyor ne guzel dusmus. Cok uzuldum sizin icin ama acaba neden oyle oldu kii:KK43:( kür olarak neler yaptınız. Ben şuan soğan kürü yapıyorum tekrardan amh cok yuksek polikistikover sendromu var cunku.

canim sogan kurine devam et bende oyle hamile kalmistim ama kimyasaldi simdi ise bu ay korunmaya karar verdim iki sene korunmasiz iliski oldu duydumki bi sure korunhnca oluyomus bu ay sogan kuru icerek korunucam rusyadan bi ilac sioaris ettim onumuzdeki baslicam insallahh

Ezsinbb07
Bu arada yanlis okumusum sizin mesajinizi:KK43: 12 den 7 ye okuyorum. Diyorum ki neden yukselmis diyor ne guzel dusmus. Cok uzuldum sizin icin ama acaba neden oyle oldu kii:KK43:( kür olarak neler yaptınız. Ben şuan soğan kürü yapıyorum tekrardan amh cok yuksek polikistikover sendromu var cunku.
Fsh 17 ye yükselmiş kür un faydasi olmadı sanırım yada kür yapmasadydim belki dahada yüksek olacaktı bilmiyorum .. amh en son 0.3 du tekrar baktirmaya cesaret edemedim.

canim sogan kurine devam et bende oyle hamile kalmistim ama kimyasaldi simdi ise bu ay korunmaya karar verdim iki sene korunmasiz iliski ldu duydumki bi sure korunhnca oluyomus bu ay sogan kuru icerek korunucam rusyadan bi ilac sioaris ettim onumuzdeki baslicam insallahh
İlacın ismi ne acaba çok merak ettim

Sizinki
Ezsinbb07
Sizinki Benim durumum baya farklı o yüzden aynı kür lerin faydalı olacağını sanmıyorum .. Bide pcos çok korkulacak bişey değil emin ol biraz azmedince hallolabiliyor..

İlacın ismi ne acaba çok merak ettim
canim oncelikle presedd almak istedim turkiyeden alanlar hamile kalamams ama yurt disindan alanlar ilk ay hamile kalmis. benimde akrabam tır soforu ben onu aradim kendiyle getrmesi icin bulamayinca diger ulkelerdeki sofor arkadaslarini ariyo sagolsun baya aramis bulamamislar. sonra bunun arkadaslarindan biri bu ilac ne niye bu kadar ariyoruz diyince oda benim yegnimin cocugu olmuyo demis. arkadasi en basta neden soylemedin benim 10 yil boyunca cocugum olmadi bi ilac kullandim o ay esjm hamile kaldi dedi ilac rus ilaci ben googleden ceviri yapip arastirdam dogurganligi arttiriyormus цианокобаламин ismi bu canim kopyaladim bak arastir istersen

canim oncelikle presedd almak istedim turkiyeden alanlar hamile kalamams ama yurt disindan alanlar ilk ay hamile kalmis. benimde akrabam tır soforu ben onu aradim kendiyle getrmesi icin bulamayinca diger ulkelerdeki sofor arkadaslarini ariyo sagolsun baya aramis bulamamislar. sonra bunun arkadaslarindan biri bu ilac ne niye bu kadar ariyoruz diyince oda benim yegnimin cocugu olmuyo demis. arkadasi en basta neden soylemedin benim 10 yil boyunca cocugum olmadi bi ilac kullandim o ay esjm hamile kaldi dedi ilac rus ilaci ben googleden ceviri yapip arastirdam dogurganligi arttiriyormus цианокобаламин ismi bu canim kopyaladim bak arastir istersen
Anladım canım sebebsiz kisirlikta o tür jel ler başarılı oluyor kayganlastiri olduğu için spermler yumurtaya çabuk ulaşıyor inşallah faydasını görürsün ... Benim ihtiyacım olan bir ilaç değilmiş sagolasim

Canim o hormonlarin degerleri fsh lh falan. Amh ise yumurta sayisini olcuyor gibi birsey. Sen hic yaptirmadin mi. Doktorun bu degerleri hic istemedi mi
yani bana bisey soylemiyolar ki adetin 3 gunu gel kan testi yapicaz diyo kan aliyolar temiz bisey yok diyo klomen veriyo o kadar

Ya kizlar izmirde israel aruh diye bi doktor var bu aralar cok karsima cikiyo face sayfasinada baktim adamdan herkes memnun ya ama bir suru para aliyodur heralde adam izmirin en unlu kisirlik doktoruymus

yani bana bisey soylemiyolar ki adetin 3 gunu gel kan testi yapicaz diyo kan aliyolar temiz bisey yok diyo klomen veriyo o kadar
Ya allah kimseyi doktorlarin eline dusurmesin gercekten iki kelimeyi bir araya getirip de laf anlatamiyorlar. Sen degerlerini ozellikle iste bidahaki sfere hornonlarini incele. Hatta yaz buraya birlikte inceleyelim ona gore sorun nerdeyse uzerine git l. Cok karmasik degil ama nereyle ilgilencegini bil, bil ki sabrın tükenmesin. Bana da aynisini yapmislardi kolayina geliyor klomen verip gondermek cunku. Sen bakabiliyorsan hormon degerlerine bak canim benim suanlik tek tavsiyem bu birde nasil koruncaksin hapla mı?

Back
X