HAMILE KALMAK ICIN DENEMEDIGINIZ YOL KALDIMI ACABA ?

Fsh 17 ye yükselmiş kür un faydasi olmadı sanırım yada kür yapmasadydim belki dahada yüksek olacaktı bilmiyorum .. amh en son 0.3 du tekrar baktirmaya cesaret edemedim.
Bu arada bugun birsey okudur baska bir konuda. Amh dusuklugune incir kuru onermisler ve baya faydalanan insan varmis. Ibrahim saracoglundan duymuslar. Bence bi arastir canım faydası olur belki:)

Ya allah kimseyi doktorlarin eline dusurmesin gercekten iki kelimeyi bir araya getirip de laf anlatamiyorlar. Sen degerlerini ozellikle iste bidahaki sfere hornonlarini incele. Hatta yaz buraya birlikte inceleyelim ona gore sorun nerdeyse uzerine git l. Cok karmasik degil ama nereyle ilgilencegini bil, bil ki sabrın tükenmesin. Bana da aynisini yapmislardi kolayina geliyor klomen verip gondermek cunku. Sen bakabiliyorsan hormon degerlerine bak canim benim suanlik tek tavsiyem bu birde nasil koruncaksin hapla mı?
yok canim esim korunuyo hap falan istemiyorum bi dahakine doktora gittigimde ne dicem peki hangi degerleri istiyorum dicem sagol anlattigin icin canim ya

yok canim esim korunuyo hap falan istemiyorum bi dahakine doktora gittigimde ne dicem peki hangi degerleri istiyorum dicem sagol anlattigin icin canim ya
Hormon testi yaptır. Yani adetin 3.günü aç karnına ve sabah 9bucugu gecirme kan vermek icin. Sonuclar ciktiginda sonuclari cikti halinde al değerlerini incele. Ozellikle fsh, lh , estradiol (e2), progesteron. Bu hormonlari incele. En son ne zamn yaptirdin tahlil. Barkot veriyorlarmı int sitesinden bakabilme imkanin var mi? Istanbulda boyle bi sistem var da orda nasil bilmiyorum

izmirde de oyle bitanem nette bakabiliyorum 3 ay dalan oldu gitmiyorum zaten tedaviye esim isten ciktigi icin sigorta yoktu yeni basladi onumuzdeki ay gidicem insallah

izmirde de oyle bitanem nette bakabiliyorum 3 ay dalan oldu gitmiyorum zaten tedaviye esim isten ciktigi icin sigorta yoktu yeni basladi onumuzdeki ay gidicem insallah
Hee oyleyse sonucuna simdi de bakabilirsin. Bi bak bakalim degerlerin nasilmiş, benim polikistikovrim var mesela ona gire kurler yapiyorum. Doktor noldugunu bile soyleme gereksinimi gormeden ilac dayiyor hemen bende bunu sevmiyorum. Bi soyle bana bende bi bakayim neymis ne degilmis :o

Benden sana tavsiye her tahlil yaptirdiginde tarihiyle birlikte degerlerini bi dosyada biriktir. Allah gostermesin ama ilerde lazim olabilir onemli bunlar :)

zaten esimin sprem testi benim hsg falan bunlari dosya yaptim olmadi twkrar butun tetkikleri yaptiricam burda israel aruh diye bi dr var ona gidicem adamin bos donen hastasi olmamis kac gundur arastiriyorum izmirin en unlu infertilite doktoruymus

İki tüp bebek tedavisi gördüm ama negatif sonuç aldım. Erken menapoz benimkisi :KK43:
Erken menopoz diye uzulme canin gecen bi kadin geldi dukkana 19yilin ustune hamile kalmis 21 yasinda menopoza girmia gitmedigi doktor kalmamis esi hacca giderken kadin elini vermis kocasina bi umur demis elimle dua et demis koxasi geldikden sonra hamile kalmis butun profesorler sasmis

Erken menopoz diye uzulme canin gecen bi kadin geldi dukkana 19yilin ustune hamile kalmis 21 yasinda menopoza girmia gitmedigi doktor kalmamis esi hacca giderken kadin elini vermis kocasina bi umur demis elimle dua et demis koxasi geldikden sonra hamile kalmis butun profesorler sasmis
Ya masallah. Rabbimin kudreti sonsuz. O ol derse oluveriyor ♡

Back
X