HAMILE KALMAK ICIN DENEMEDIGINIZ YOL KALDIMI ACABA ?

evet zaten o klomen yuzunden kimyasal oldu sogan suyu denedim gecen ay megersem klomenjn etkisihmis bu kimyasal gebelik 2 ay ust uste gecirdim
Klomende olumlu dan çok olumsuz sonuç alınıyor tüp bebek proflri klomenin çok gereksiz olduğunu söylemişlerdi bana .zaten 3 ay bende kullandım sonuç alamadım yani

bende pko var bebegim gec yumurtluyorum adete yakin yumurtlamam oluyo o yuzden vermisti doktor ama sirf piskoloji bozuyor hastaneler bende dogal yontemlere bas vurdum sen hic yaptinmi boyle seyler

kızlar, kisti olmayan da soğan kürü yapabilir mi? zararı olur mu acaba?

ay ölürüm sana ya bitanem insallah olur cokmu biseyleri kafana takiyosun stresmi yapiyosun yasin cok genc insallah rabbim gencligine acir
Ahh canım benim sağol Rabbim isteyen herkese versin insalllah. Bir bilsen ne derdim var :( stres etkiliyor çok hemde ama yapacak bişey yok ki tüp bebek bile başarısız oldu herşey evvela nasip

kızlar, kisti olmayan da soğan kürü yapabilir mi? zararı olur mu acaba?
Yapabilir tabiki . Doğru gününde yaparsan faydasını göreceksin rahimde az da da iltihap falan varsa temizliyor . Çok faydası var soğan suyunun . Ama icecegin tarihleri iyi bileceksin ki fayda goresin canim

bak melegim bu dunyada herkesin bir imtihani bi sinavi var derdin ne bilmiyorum ama sence deger mi bu hayatta herseyi kafayi takip sagligindan olmaya bak saglini etkiliyo moral cok onemli rabbim yardimcin olsun

bende pko var bebegim gec yumurtluyorum adete yakin yumurtlamam oluyo o yuzden vermisti doktor ama sirf piskoloji bozuyor hastaneler bende dogal yontemlere bas vurdum sen hic yaptinmi boyle seyler
O zaman sen soğan kuru ile hamile kalabiliyorsunuz çok sevindim senin adına pcos un tedavisi var sonuçta ve tanıdığım çok kişi bebek sahibi oldu yani sen gayret et yeterki

doktor bana dogustan olan bisey bu hamilelige engek degil dedi sadece tutunamiyo bebegim simsi kimyasal gebelik icin tedavi gormem lazim

bak melegim bu dunyada herkesin bir imtihani bi sinavi var derdin ne bilmiyorum ama sence deger mi bu hayatta herseyi kafayi takip sagligindan olmaya bak saglini etkiliyo moral cok onemli rabbim yardimcin olsun
Sağol kuzum Allah razı olsun. Da benim stres yapmazsam da değişen bi durumum olmayacak ki menepozu geri alamayız. Ama nedense iç huzurum var ben hala her ay umut ediyorum her yolu deniyorum bıkmadan hemde .olacak inşallah. Senin de bi an evvel olur inşallah canım rahat olmaya bak sen gayret et

insallah gulum insallah rabbim umudunu bosa cikarmasin dua edicem senin icin rabbim ol der oluverir seviyorki imtihan ediyor seni ben normalde aglardim hep sonra silkelendim rabbime sigindim dualr ettim ve ilk hamileligimi ogrendim fazlami sevindim bilmiyorum kimyasl dediler herseyin hayirlisi

doktor bana dogustan olan bisey bu hamilelige engek degil dedi sadece tutunamiyo bebegim simsi kimyasal gebelik icin tedavi gormem lazim
Yumurta kaliteli olsun ki seni tutsun annesi o yüzden çok iyi beslenmek lazim d vitamini eksik olmasın sakin haa dikkat et bide pcos olupta genelde soğan kuruyle hamile kalanlar var sen usenmeden dene bol bol olana kadar inşallah

Yapabilir tabiki . Doğru gününde yaparsan faydasını göreceksin rahimde az da da iltihap falan varsa temizliyor . Çok faydası var soğan suyunun . Ama icecegin tarihleri iyi bileceksin ki fayda goresin canim
adetime 5 gün kaldı. ne zaman başlamam gerek biliyor musunuz? birkaç sene önce yapmıştım o zaman kist vardı temizlemişti. şimdi kist olmayınca tereddüt etmiştim.

insallah gulum insallah rabbim umudunu bosa cikarmasin dua edicem senin icin rabbim ol der oluverir seviyorki imtihan ediyor seni ben normalde aglardim hep sonra silkelendim rabbime sigindim dualr ettim ve ilk hamileligimi ogrendim fazlami sevindim bilmiyorum kimyasl dediler herseyin hayirlisi
Sağol kuzum tez zamanda güzel haberler alırız ilimizde inşallah

sen stres yapma ama bak ben evlemdim daha ikinci gunum oldu skntlar yasamaya basladim 1 sene boyunca afedersin hayatimin icine sictilar ben hayatimda boyle yobaz ve pis insanlarla karsilasmadim shkur simdi iyiyim

canim yap hemen basla ben adet oldugun gun basladim aksine butun pisligi atiyo ebegumeci ve sut buharida yap olir insallah

Ben hiç aglamiyprim her adetinde aglayanlar var bi tek tüp bebek sonuçlarında ağladım negatifi görünce o kadar. Negatifi görür görmez yeniden ayağa kalkıp başka tedaviler araştırdım.Rabbimin imtihanı bu ara dedi arıyoruz evlat diye diye . Sen bi an önce hamile kalsa inşallah sevinelim. Canim

adetime 5 gün kaldı. ne zaman başlamam gerek biliyor musunuz? birkaç sene önce yapmıştım o zaman kist vardı temizlemişti. şimdi kist olmayınca tereddüt etmiştim.
Adetin bittiği gün baslanip 15 gün sabah akşam iki bardak içiliyor canım istersen ayrıntılı yazayım. Ibrahim saracoğlu un tarifini

Back
X