- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.263
- 133
- Konu Sahibi sessiz melegim
çok sevinirim canım.Adetin bittiği gün baslanip 15 gün sabah akşam iki bardak içiliyor canım istersen ayrıntılı yazayım. Ibrahim saracoğlu un tarifini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sevinirim canım.Adetin bittiği gün baslanip 15 gün sabah akşam iki bardak içiliyor canım istersen ayrıntılı yazayım. Ibrahim saracoğlu un tarifini
Adetin bittiği gün kahvaltıdan iki saat sonra yada yarım saat önce mide bosken icilecek. Bir buçuk bardak klorsu suyu kaynatip içine yumruk büyüklüğünde yemeklik normal soğanı kabuklarını soyup 4 parçaya bölüp kaynayan suyun içine atıp ağzını kapatıp kısık ateşte 6 dk daha kaynayıp altını kapatiyoru z ağzı kapalı şekilde demleniyor iliyinca içiyoruz sıcakta olabilirmiş.Ama soğuk icilmiyor kesinlikle. Aynı şekilde akşam da yapılıyor yemekten ıkö saat sonra yada yarım saat önce. Eğer aksamkini içmeyi unutursan gece yatmadan önce yapıp iceceksin canım. Saracoglunun tarifi bu şekilde .umarım açıklayıcı olmuştur anlamadığım yeri sor lütfen eksik bilgi vermek istememçok sevinirim canım.
Seni beni yok kuzum bu duanin Rabbim kimseye yokluğunu göstermesin . Burdan güzel haberlerinizi paylaşalım umut olalım herkese inşallahseninde guzel haberlerini alalim kuzum bi tek benim degil. rabbim benden once sana sifa versin benim oluyo sukur sana oyle bir sifa nasip etsinki rabbim o hastaligin son bulsun insallah
anladım çok teşekkür ederim. 15 gün içiliyordu değil mi? bir de bunu deneyelim:)Adetin bittiği gün kahvaltıdan iki saat sonra yada yarım saat önce mide bosken icilecek. Bir buçuk bardak klorsu suyu kaynatip içine yumruk büyüklüğünde yemeklik normal soğanı kabuklarını soyup 4 parçaya bölüp kaynayan suyun içine atıp ağzını kapatıp kısık ateşte 6 dk daha kaynayıp altını kapatiyoru z ağzı kapalı şekilde demleniyor iliyinca içiyoruz sıcakta olabilirmiş.Ama soğuk icilmiyor kesinlikle. Aynı şekilde akşam da yapılıyor yemekten ıkö saat sonra yada yarım saat önce. Eğer aksamkini içmeyi unutursan gece yatmadan önce yapıp iceceksin canım. Saracoglunun tarifi bu şekilde .umarım açıklayıcı olmuştur anlamadığım yeri sor lütfen eksik bilgi vermek istemem
Dene tabiki inşallah sana faydalı olur canım yaşarsın güzel haberlerini burda. :)anladım çok teşekkür ederim. 15 gün içiliyordu değil mi? bir de bunu deneyelim:)
Mardin. Ya sen canimcanim sen nerde oturuyorsun
Bu tüp leri tıkalı olanlar için değil mi ya buhariyla tipler açılsın diyeben sogan kuru yapiyorum ebegumecinide 2 kilo sut 1 demet maydonoz 1 demet yesil nane.. kuru sogan..ve ebe gumecini kayanatip buharina oturuyorum
Ben yalniz ebegumeci ile yaptım.. mevsimi bilmorumm saolsun bitane abla toplayıp getirmişti bana..maydanoz ve soğan suyunu iki gündür yine iciorum inşaallah ikinci bebisim olurben sogan kuru yapiyorum ebegumecinide 2 kilo sut 1 demet maydonoz 1 demet yesil nane.. kuru sogan..ve ebe gumecini kayanatip buharina oturuyorum