HAMILE KALMAK ICIN DENEMEDIGINIZ YOL KALDIMI ACABA ?

evet buharda adetten sonra ama ben sogan suyuna maydonoz koymuyorum bundan sonra onuda atarim belin gevsek diyolar bana adett donemi bigun bile gecse uzanacaksin coxuk tutunana kadar diyolar

Hersyi ayrıntısıyla yazın bakayım :) bu ayda onu yapayım 25 aydır hiç boş geçen ay yok :) valla kızlar bi tam yazında deneyeyim nolir Allah rızası için

Hayırlısı olsun inşaallah. Benim 9 sene sonra oldu vajinismus hastasiyim ben denemeler sırasında hamile kaldım... rabbim hayırlı zamanı bilir.. ol der olu verir

Çok mutlu olurum yazarsanız kızlar. Hangi gün yapılacak ne ne kadar katılacak. Ben hiç duymadım buhar banyosu .hamama giden duydum da

Adet olduğun gün maydanoz ve çeyrek soğanı kaynatıp iciosun sabahları aç karnına adetin bitene kadar. Buhar banyosu da 3 gün yapicaksin ebegumeci bi su bardağı zeytinyağı kaynatip buharina oturcaksin..

adetin bittikten hemen somra 2 litre inek sutune 1 demet ebegumeci... 1demet maydonoz.. bir demet yesil nane. bir kuru sogan iyice hepsini yikayip sute koyup kaynatiyosun sonra bi bardak bu sudan ayirip iciceksin sogayana kadar buharin uzerine oturucaksin ayni zamanda kendini sicakta tutman lazim. buhari yaptiktan sonra bi bez koy onune daima sicak tutsun. sonra iliskiye girince bi tane sicak su torbasi alip iliskiden sonra kasiklarinin uzerine koyuyisun ayni zamanda 15 gun boyunca sogan suyuda ic

Canım Allah razı olsun bu ay yapacağım bi kaç güne hayırlısıyla ama Ben iki kez tüp bebek denemesi yaptim ve transferden sonra asla ve asla kadınlarına sıcak uygulama hele ki sıcak su torbası yada ütü ile ısıtıp havlu falan koyma dedi doktorum bebek tutunamiyprmus . Belini ve ayağını sıcak tüt ama kadınlarına sıcak uygulama dedi bunu çok yrdede okudum

Adet bittikten sonra buhar banyosu olmaz diye biliyorum çünkü o zaman hamile kalma ihtimalın yüksek o zaman zararı olabilir diye biliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…