- 14 Ekim 2016
- 732
- 590
- 23
- 33
- Konu Sahibi sessiz melegim
-
Cnm yaptıkları konuyu acarak anlatır misin bende yapmak istiyorum ama tam anlamadımBende allahin izniylen sogan ve maydanoz suyuyla hamile kaldım... ebegumeci içine zeytin yağıyla buhar banyosu yapmıştım.bidaha ki ay adet olmadımm.. elhamdulillah kızım 11aylik oldu.
Senin cocuk var mı cnm bnm :)bende ayni senin gibiyim o yuzden spora yaziliyrum :)
Arkadaşında dediği gibi başlarda yazio ayrıntılı..takıldığın yer olursa sorarsin...bide kilo önemli gerçekten ben de 10 kilo vermiştim hamile kaldımm.evde spor yapiodum herşeyi yiyerek ama az azCnm yaptıkları konuyu acarak anlatır misin bende yapmak istiyorum ama tam anlamadım
İyi yaparsın canım.. kilo verince çocukta olur. Bak ebeye gittim dedim yaa kadın soyluo zaten.mesela ben arkadaşımla gittim onun için senin iç Karnin yagli kilo vermen lazım çocuk tutmaz dedi ama bana gergin rahat tutar dedi. O yüzden eğer fazlan varsa verbu aksam kari koca spora yazilicaz kafa dagatiri en azindan bebek dusuncesi cikar kafamdan
yorumlari okudum bende anne olmak istiyorm 1ay once 5aylik yavrumu suyum gelmesi sonucu kaybettik ilk gebeligimdi cok istiyorduk nasib Rabbim banada isteyen herkese nasib etsn sogan suyunu denemeyi dusunuyorm ins faydasini gorurum.varmi guzel haberi olann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?