HAMILE KALMAK ICIN DENEMEDIGINIZ YOL KALDIMI ACABA ?

Bende allahin izniylen sogan ve maydanoz suyuyla hamile kaldım... ebegumeci içine zeytin yağıyla buhar banyosu yapmıştım.bidaha ki ay adet olmadımm.. elhamdulillah kızım 11aylik oldu.
Cnm yaptıkları konuyu acarak anlatır misin bende yapmak istiyorum ama tam anlamadım

Simdi onları okuyodum cnm bnm ben en iyisi ara veriyim yoksa kafaya takmaktan kafayı sıyırcam cok takıntılı bi insanım eger kafamda bisi varsa baslıyo kafamda kendi kendine sorular sorular sorular ben bu ara en iyii kendimi diyete veriyim de kilo veriyimbari :)

A üzüldüm bitanem Allahm tez zamanda nasip etsin insallah kuzum 41 gün meryem süresini okuyunca daha bitmeden oluyomus cevremde ve nette cok gördüm sende dene istersen tatlım ben basladım ama maalesef yarım bıraktım

Cnm yaptıkları konuyu acarak anlatır misin bende yapmak istiyorum ama tam anlamadım
Arkadaşında dediği gibi başlarda yazio ayrıntılı..takıldığın yer olursa sorarsin...bide kilo önemli gerçekten ben de 10 kilo vermiştim hamile kaldımm.evde spor yapiodum herşeyi yiyerek ama az az

bu aksam kari koca spora yazilicaz kafa dagatiri en azindan bebek dusuncesi cikar kafamdan
İyi yaparsın canım.. kilo verince çocukta olur. Bak ebeye gittim dedim yaa kadın soyluo zaten.mesela ben arkadaşımla gittim onun için senin iç Karnin yagli kilo vermen lazım çocuk tutmaz dedi ama bana gergin rahat tutar dedi. O yüzden eğer fazlan varsa ver

varmi guzel haberi olann
yorumlari okudum bende anne olmak istiyorm 1ay once 5aylik yavrumu suyum gelmesi sonucu kaybettik ilk gebeligimdi cok istiyorduk nasib Rabbim banada isteyen herkese nasib etsn sogan suyunu denemeyi dusunuyorm ins faydasini gorurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…