- 30 Mart 2017
- 12.747
- 19.828
- 298
Ne zaman test yapacaksın? İNŞALLAH olmazsın ❤❤Bende henüz olmadım bekliyorum napacagimi bilmiyorum
Ben katılırımYeni duamiz
Ya Erhamerrahimiyn
Katilmak isteyenler?
Kızlar yeni duamiz Ya deyyan olsun mu bı yazıya denk geldim buraya yapıştırıyorum .
Gece senli benli olmanın ifadesidir aslında.
Gecenin yarısından sonra “Ya Deyyan (c.c)…..” diyerek iste… Gecenin sessizliğinde seccadenin üzerinde yaşlı gözlerle “Ya Deyyan “de başla sözlere, dök içini alemlerin Rabb’ı olan Allah’a ve iste her ne ihtiyacın varsa Deyyan olan Allah’tan… Derdini, kederini, sevincini, ümitlerini, anlat “Ya Deyyan (c.c)…” diyerek… Görmesin seni hiç kimse, duymasın sesini kimseler, şeytan duymasın duanı, melekler bile duymasın gecenin bir yarısı sadece Sen ve duan “Ya Deyyan…”
Benim için sorun yok canım sadece gördüm bı yerde okudum paylaşmak istedim farklı dualar edilebilir diye düşündüm siz nasıl uygun görürseniz.Canim hakkini helal et gormemissim mesaji simdi gordum arkadaslar icinde uugunsa bu duaya baslayalim
Benim için sorun yok canım sadece gördüm bı yerde okudum paylaşmak istedim farklı dualar edilebilir diye düşündüm siz nasıl uygun görürseniz.
Tamam canım bana uyarTamam canim arkadaslarla istisarw yapalim
Tamam canim bugun yeni basladik Dili bitab arkadasimiz icinKuzular beni de ekler misiniz listeye.Bende okumak isterim
Tamam.Kaç tane hangi duayı okumam gerek.Daha yeniyim forumda.Yönlendirirseniz çok sevinirimTamam canim bugun yeni basladik Dili bitab arkadasimiz icin
Dili bitab arkadaşımız için 150 tane Ya deyyan okuyacaksın canım .Tamam.Kaç tane hangi duayı okumam gerek.Daha yeniyim forumda.Yönlendirirseniz çok sevinirim
Tamam okuyorum hemen abdest alıpBen okudum canlar Allah kabul eder insallah . Bende adet olmadım hanımlar
Siyah derken normal kanama mı lekelenme şeklinde mi, normal kanama ise çoğu kiiide oluyor pıhtılı koyı renk siyaha yakın kanama, leke ise normal değilDil-i bitab canim sende de pco varmis ya ben simdi persembe gece adet oldum ama siyah oluyo ve cok az normal mi bu tarz seyler oluyormu
Siyah derken normal kanama mı lekelenme şeklinde mi, normal kanama ise çoğu kiiide oluyor pıhtılı koyı renk siyaha yakın kanama, leke ise normal değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?