- 30 Mart 2017
- 12.747
- 19.826
- 298
Üçüncü gün doktora git canım hormonlarına baktır durumu da söyleCok pihtili degil boyle parcali gibi degisik anlamadim ki bende
Üçüncü gün doktora git canım hormonlarına baktır durumu da söyle
Ultrason zaten en önemli si, bazı doktorlar yeni evli olanlara normal deyip geçiyorbir başka doktor a daha görün cnımHormonlarima yeni baktirdik nornal dedi bende sadece goruntu ve duzensizlik vsrdi ama anlamiyorum artik vallahi
Ultrason zaten en önemli si, bazı doktorlar yeni evli olanlara normal deyip geçiyorbir başka doktor a daha görün cnım
Allah razı olsun canım benim ❤❤CanımDil-i bitab Saliham için 150 adet okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Canım doktor normal deyip geçiştirmiş de olabilir sen sonuçlarını başka doktora daha göster, soğan kürü yapsana pco ya iyi gelşyorUltrasona bakti zaten onve pko gibi dedi yapisi hormonlara bakmak lazim dedi snra hormonlar normal cikti ilac kullaniyorum ona ragmrn boyle gecikti
Bugün kime okuyoruz
Kusura bakma pazar okunmadığıni bilmiyordum yada dikkat etmedim özür dilerim
Kusura bakma pazar okunmadığıni bilmiyordum yada dikkat etmedim özür dilerim
Evet canim paylastm smdiBugün dua varmı arkadaşlar
Okudum canım Allah kabul etsinEvet canim paylastm smdi
Birkaç gün daha geçsin diye bekliyorum canım haklısın ama işte bakalımBence cesaretini topla test al.Yarın sabah ilk idrarla yap bence.Enazından soru işaretlerin gider.Zor cesaretimiz yok ama elbet birgün yine testle öğreneceksin.Belki o gün bugündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?