ben 4 sene ugrastim desem....sonra pes ettim takmadim simdi 6 aylik hamileyim kizimi bekliyoruz insallah seninde olur
arkadasim takma kafana...
ben 4 sene ugrastim desem....sonra pes ettim takmadim simdi 6 aylik hamileyim kizimi bekliyoruz insallah seninde olur
arkadasim takma kafana...
ağustos itibariyle 11 ay oldu. bu ayda adet oldum.
eylül de 1 sene olacak.
Eğer bu önümüzdeki 2 ayda hamile kalamazsam dr.gidip testlerimi yaptırcam.
doktorum 1 sene olsun ondan sonra test yaparız dedi.
ovülasyon testini denemedim bir de onunla deneyeceğim bakalım....
valla ben bir sene bekleyemiyorum ya
6 ay olacak yine regli olcam belli ki
ama ben bu ay gidip baktırıcam yumurtalara
eşim de sperm versin dyoruz
Butun testlerım yapıldı. Bende cok sukur bırsey yok. Bu 3. ayımız. Hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah
tabii bir muayene ol,smear testini falan yaptırırsın. bende yaptırdım temiz çıktı çok şükür.genel testlerim yapılmadı kan şeker hormon vs.
bence önce eşin sperm testini yaptırsın, sen jinekoloğuna giderken eşinin test sonuçlarını da gösterirsin belki doktorun görmek ister.benim ki istemişti ama ben unuttumbir daha ki gidişimde götürcem artık. bilseydim isteyeceğini götürürdüm.Aklında olsun git gel yapma diye paylaşayım dedim.
bazı doktorlar 1 sene dolmadan genel testleri yapma taraftarı olmuyorlar.anne boşuna strese girmesin daha fazla diye :)
canım kısmet ben korunmayı bıraktım eşimde görevde 4 haftada bir geliyo ve bu
gelişi adet bitimime denk geldi 10 unda adetim bitti bizde 11,12,13 günlerinde ilişkiye girdik
hiç beklemiyordum bu ay yani şimdi 6+4 günlük hamileyim çok şükür...
allahım ne zaman istiyorsa o zaman veriyor...
yaptırıcam ya en azından yumurtalara falan baksın
bu arada yumurtalara baktırmak için regliyken mi gitmek gerekiyor?
haklısın önce eşim yaptırsın bakalım inşallah sorun çıkmaz ikimizde de
regli iken vajinal muayene yapılmadı bende.adetin 3 .günü gittim, göbişimden baktı, sonra adetin 10.günü gel yumurtan oluyomu ona bakalım dedi.
dr.unu gitmeden önce ara sor sen yine de.gebe kalmayı planladığını yumurtalıklarına baktırmak istediğini söyle ona göre seni yönlendiriyorlar.
inşallahhh sorun çıkmaz
Ben korunmayı Eylül ayında bıraktım ve Aralık ayında hamile kaldım...
Ama düşükle sonuçlandı.
Ardından mayıs ayında tekrar hamile kaldım...
Elbette veren Allah ama ben peşpeşe bal-tarçın-çörek otu ve sonraki ay da soğan kürü uygulamıştım bana vesile olduğunu düşünüyorum.
Bir de bebek fikrini kafamdan atmıştım, gün saymayı bıraktım. Hatta tüp bebek merkezlerini araştırıyordum o kadar kafamdan silmiştim doğal yoldan hamile kalabileceğim olgusunu....
stresten uzak kalmakla da çok alakalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?