Hamile kalmak için kaç ay uğraştınız?

öncelikle geçmiş olsun,sonra hayırlı olsuuunn...
bal tarçın çörek otunu karıştırıyorsun hergün bi kaşık mı yiyiyorsun?ne zaman başlayıp ne zaman bırakalım?
soğan kürü ve bal kürlerini aynı anda mı uyguladın.soğan kürüne ne zman başlayıp bitirelim.bu ay ikisinede başlıyım bariii

oh maşalllah :)
inşallahh bizim kadar beklemezsin..
testleri adetin 3.günü falan mı yaptırdın ? hepsini bir günde yaptırabiliyormusun?

Canım once mua. gıttıgımız zaman yaklasık 18 tane test verdı. Herseye bakıldı. Sonra adetın 3. gunu hormon testı yaptı bırde adetın 20. gunu test yaptı. Hepsı cok sukur ıyı cıktı. Şımdı beklemedeyım :)

yumurtalara ne zaman baktı acaba
ben asıl yumurtalara baktırmak istiyorum
yeterli büyüklüğe ulaşıyor mı çatlıyor mu falan
18 test ne testiymiş o kadar ya

18 tane mi hey maşallahh :) kromozomlarımıza ayırcaklar desene :)
hımmm...benim adetim bugün yarın geldi gelecek.o zaman bende 1 seneyi beklemeden gidip hormon testimi yaptırsam mı acaba?

ne güzell ... darısı bizim başımıza

böyle beklemek daha rahattır tabiii herşey yapılmış, kafa da soru işareti yok oohh kebappp ..inşallahh pozitifi görürsün bu ay :):)

stres maalesef isteyince uzak durulacak bişey değil benim için
allah sağlıklı çocuk versin inşallah
tebrik ediyorum seni

Teşekkür ederim...Amin inşallah...
Ben de kolay kolay stresten uzak kalamıyorum.Ama umudumu yitirmiştim, ondan artık ummuyordum, gün saymıyordum, belirti filan aramıyordum...
Kafamdan uzaklaştı yani hamilelik düşüncesi...

saol canım...

evet canım yumurtalama günü hesaplamayın adet bitiminden çalışmalara devamö biz biraz özlediğimiz için birbirimizi abrrttık bazen ...

1 günde ikide oldu... doktora kalırsa benim yumurtlama günüm 17 başlayıp 28 inde bitiyordu...

ooo adet bitimine 2 kala hamile kalanları biliyorum..şans kızlar bi,razda ...

smear testi çok acıtıyor mu?

yok be canım hiiçç acımıyor korkma
inan anlamıyorsun bile...muayene esnasında hemencik el çabukluğuyla bi süprüntü alıveriyorlar tabii burda doktorun marifeti :)
ben her yıl düzenli yaptırırım hiç anlamam..
çünkü ne doktora bakarım, ne etraftaki malzemelere.. bakma hiçbişeye.monitöre bak tavana bak derin nefes al saniyeler içinde bitiyor.
aman millet ordan bebek çıkarıyor biz iki süprüntülük şey için mi sızlanıcaz.hep böyle düşünerek motive et kendini

işe yarıyor :)

yok canım ne abartması ne güzel sefanız olsun ehehehehehe:)

deme yaaa !! valla bende 2 gün önce bi çalışma yaptım ammaaaa... şuan hafif lekenlenme var o yüzden adet olucam diyorum ümitli değilim yani

yok canım ne abartması ne güzel sefanız olsun ehehehehehe:)

deme yaaa !! valla bende 2 gün önce bi çalışma yaptım ammaaaa... şuan hafif lekenlenme var o yüzden adet olucam diyorum ümitli değilim yani

canım bir de şu aklıma geldi amerikada bir araştırma yapmışlar kadınlar eşlerinden sıkılıp başka aşk aradıklarında yani aldattıklarında hamile kalıyorlarmışşş

ve orda bir çok çocuk gayrimeşruymuş..

benim demek istediğim sizlerde eşlerinizi uzağa gönderin hem çok özlersiniz hemde gerçekten tutuyor hemencik o özlemle aşkla birlikte

olunca....örnek ben...

gerçekten ben tutkunun gücüne inanıyorum... az özleyin gönderin bir yerlere...

doğru söylüyorsun özlem iyi gelebilir ehehee :)

Ayları devirdik canım biz artık yıl sayıyoruz. Tam 6 sene geçti.
Ne korkunç değil mi?(Karşımda böyle bir insan olsa korkardım ben)
İster kafandan at, ister atma, İster binlerce sorunun olsun, ister tek bir kusurun bile olmasın.
Allah Ol değince oluyor.
Burada eşinde sperm bulunmayıp hamile kalanı da okudum, tek sorun olmayıp yıllarca bekleyeni de...
Şekil 1/A ben

Rabbım hakkınızda ve hakkımızda hayırlısını nasıp etsın

hakkınızda hayırlısı olsun... Allah tez zamanda bebişinize kavuştursun inşallah...

evleneli 3 yıl olcak çalışmalara başlayalı da 7 ay bitti.2 aydır sanki daha fazla etkilemeye başladı ama moonlight ın dediği gibi ALLAH ol deyince oluyor biz naparsak yapalım.bize düşen gerekli tedbirleri alıp bekelemek sabretmek ama elde olmadan sabredemeyip hemen olsun istiyoruz

Son düzenleme:
Çok uğraşmışsınız..Sonunda Allah gönlünüze göre vermiş ne güzel :)
sonra nasıl oldu da hamile kaldın? birşey mi kullandın naaptın işin sırrı ne :) ?

bizim herhangi bi problemimiz yoktu infertelite deniyor ya iste ondan,gecen ocak ayinda tup bebek oldum
ama tutmadi,bende amaan dedim olursa olur,geri dondum tupbebekten sonra 2 kez adet gordum bi daha gormedim
hamileydim,burdaki doktorlara gore,tupbebekte yumurtalar tazeleniyor ya yani toplanip vucud tekrar yeni yumurta
rezervine basliyor,o neden olabilirms,bence olca vardi yada stres yapmadim belki de ondan sizde carenizi arayin ama
sakin kafaniza cok takmayin ve tupbebek dusunuyorsaniz kesinlikle merkezi iyi secin cunku bu isi ticarete donusturmus cook yerler var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…