Ben korunmayı Eylül ayında bıraktım ve Aralık ayında hamile kaldım...
Ama düşükle sonuçlandı.
Ardından mayıs ayında tekrar hamile kaldım...
Elbette veren Allah ama ben peşpeşe bal-tarçın-çörek otu ve sonraki ay da soğan kürü uygulamıştım bana vesile olduğunu düşünüyorum.
Bir de bebek fikrini kafamdan atmıştım, gün saymayı bıraktım. Hatta tüp bebek merkezlerini araştırıyordum o kadar kafamdan silmiştim doğal yoldan hamile kalabileceğim olgusunu....
stresten uzak kalmakla da çok alakalı...
oh maşalllah :)
inşallahh bizim kadar beklemezsin..
testleri adetin 3.günü falan mı yaptırdın ? hepsini bir günde yaptırabiliyormusun?
daha önce hormon testi yaptırmaya gittiğimde regliydim
üstten bakmıştı bi sorun yok demişti o zaman
evet sorup gideyim en iyisi
teşekkürler
Canım once mua. gıttıgımız zaman yaklasık 18 tane test verdı. Herseye bakıldı. Sonra adetın 3. gunu hormon testı yaptı bırde adetın 20. gunu test yaptı. Hepsı cok sukur ıyı cıktı. Şımdı beklemedeyım :)
allttan muayane ve smear testi daha garanti :) net görünüyor ya :):)
rica ederim..
Canım once mua. gıttıgımız zaman yaklasık 18 tane test verdı. Herseye bakıldı. Sonra adetın 3. gunu hormon testı yaptı bırde adetın 20. gunu test yaptı. Hepsı cok sukur ıyı cıktı. Şımdı beklemedeyım :)
stres maalesef isteyince uzak durulacak bişey değil benim için
allah sağlıklı çocuk versin inşallah
tebrik ediyorum seni
heeehh işte bunu biyerde daha okumuştum !!!adet bitimi ilişkiye girmek hamilelik şansını yükseltiyor yazıyordu...
biz boşuna yumurtlama günü falan bekliyos hesaplıyos yaw..adetin bitince başla hemen çalışmalara dimii
41 kere maşallahhh :) ne mutlu size...
doğru naparsak yapalım kısmet aslında...
smear testi çok acıtıyor mu?
smear testi çok acıtıyor mu?
saol canım...
evet canım yumurtalama günü hesaplamayın adet bitiminden çalışmalara devamö biz biraz özlediğimiz için birbirimizi abrrttık bazen ...
1 günde ikide oldu... doktora kalırsa benim yumurtlama günüm 17 başlayıp 28 inde bitiyordu...
ooo adet bitimine 2 kala hamile kalanları biliyorum..şans kızlar bi,razda ...
yumurtalara ne zaman baktı acaba
ben asıl yumurtalara baktırmak istiyorum
yeterli büyüklüğe ulaşıyor mı çatlıyor mu falan
18 test ne testiymiş o kadar ya
yok canım ne abartması ne güzel sefanız olsun ehehehehehe:)
deme yaaa !! valla bende 2 gün önce bi çalışma yaptım ammaaaa... şuan hafif lekenlenme var o yüzden adet olucam diyorum ümitli değilim yani
canım bir de şu aklıma geldi amerikada bir araştırma yapmışlar kadınlar eşlerinden sıkılıp başka aşk aradıklarında yani aldattıklarında hamile kalıyorlarmışşş
ve orda bir çok çocuk gayrimeşruymuş..
benim demek istediğim sizlerde eşlerinizi uzağa gönderin hem çok özlersiniz hemde gerçekten tutuyor hemencik o özlemle aşkla birlikte
olunca....örnek ben...
gerçekten ben tutkunun gücüne inanıyorum... az özleyin gönderin bir yerlere...
Ayları devirdik canım biz artık yıl sayıyoruz. Tam 6 sene geçti.
Ne korkunç değil mi?(Karşımda böyle bir insan olsa korkardım ben)
İster kafandan at, ister atma, İster binlerce sorunun olsun, ister tek bir kusurun bile olmasın.
Allah Ol değince oluyor.
Burada eşinde sperm bulunmayıp hamile kalanı da okudum, tek sorun olmayıp yıllarca bekleyeni de...
Şekil 1/A ben
İster kafandan at, ister atma, İster binlerce sorunun olsun, ister tek bir kusurun bile olmasın.
Allah Ol değince oluyor.
Burada eşinde sperm bulunmayıp hamile kalanı da okudum, tek sorun olmayıp yıllarca bekleyeni de...
Şekil 1/A ben
Allah Ol değince oluyor.
Şekil 1/A ben
Çok uğraşmışsınız..Sonunda Allah gönlünüze göre vermiş ne güzel :)
sonra nasıl oldu da hamile kaldın? birşey mi kullandın naaptın işin sırrı ne :) ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?