- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
hamileler bebek için kaç ay uğraştınız acaba?
sanki hiç olmıcakmış gibi psikolojiye girmeye başladım da
belki sizin süreniz moral verir bizlere
canım benim bende 9 ay uğraştım normal yolla tabi olmadı her ay kanamam gelince çok moral bozukluğu ggeçiriyodum ve her ay tekrar bi ümit ama herseferindede olmıycak korkusu ama çok yanlış yapmışım 9.aydada regl olunca ya yeter artık olmazsa olmasın napalım nasip olmuyo demekki falan dedim hiç kafaya takmadım düşünmedim bile ve bigün sadece bi gün namaz kıldım allahıma göz yaşlarıyla bi evlat vermesini diledim,herkezin var uçan kuşun,hayvanların bile oluyoda benim niye olmuyo diye dua etmiştim ve 10.ayda 2gün gecikmişti ve hamile olduğumu öğrendim
canım benim bende 9 ay uğraştım normal yolla tabi olmadı her ay kanamam gelince çok moral bozukluğu ggeçiriyodum ve her ay tekrar bi ümit ama herseferindede olmıycak korkusu ama çok yanlış yapmışım 9.aydada regl olunca ya yeter artık olmazsa olmasın napalım nasip olmuyo demekki falan dedim hiç kafaya takmadım düşünmedim bile ve bigün sadece bi gün namaz kıldım allahıma göz yaşlarıyla bi evlat vermesini diledim,herkezin var uçan kuşun,hayvanların bile oluyoda benim niye olmuyo diye dua etmiştim ve 10.ayda 2gün gecikmişti ve hamile olduğumu öğrendim
ve doğurdum oğlum 3aylıkken kucağımda bak allahın işine 2.ye hamile kalmışım kaza kurşunu işte şimdi kızımda 1yaşını geçti bile abiside 2yaşını geçtiama canım iş kafada bitiyo sakıncası yoksa özelden bişey sormak istiyorum
muayene oldunuz mu12 ay oldu bu ayda hastalanırsam 13 olcak.vala bıktım artık soru yok bebekte yok
selamlar hoşgeldinslm kızlar nasılsınız
muayene oldunuz mu
sorun yoktur umarım
selamlar hoşgeldin
biri 1 yaşını geçti diğeri 2 yaşını
aralarında 3 ay var
mantık çelişkisi var
güvenilir biri gibi gelmedin bana
ne soracaksan burdan sor özelden cevap vermiyorum
ilahi canım ya valla oruç oruç güldürdün benii ne 3 ayı kız oğlum 6haziran 2009 doğumlu,kızım 13temmuz 2010 doğumlu 13 ay var aralarında yalnız sana sadece yardım etmekti amacım kırıldım doğrusu
kusura bakma ya inan yanlış okumuşum aralarında 3 ay var sandım
allah bağışlasın
oruç kafama vurdu çok susadım
bi de burda erkekler ve değişik amaçlarla gelen insanlarla karşılaştım da
ondan paranoyakça davrandım yani
yaa valla hiç erkeğe rastlamadım şükür ozaman buna
neyse canım yaa inanki erkek değilim
ben senin diğer konularınada baktımda hepsini okurken kendi yaşadıklarım gözümün önünden geçti,nasıl geçmek bilmez günlerdi ve en kötüsüde hiç olmıycak gibi geliyodu ,hatta bidefa anneme bile bağırmıştım niyemi,o bana üzülme sabret olur daha niye acele ediyosun dediği bi anda patlamıştım ve bende tabi senin için hava hoş 4tane çocuğun olmuş benim 1tane olsada razıyım bana böyle şeyler söyleyip durma diye kızmıştım,ama okadar ii anlıyorumki sonradan özrümü diledim o ayrı onun ne suçu vardıki ama okadar bunalmıştımki heray hüsrana uğramaktan,her söz batıyodu bana neyse,bu arada özelde sadece sana çocuk yapma konusunda bişeyler tavsiye edicektim acaba uyguluyomusun diye yanlış anlama
mesaj kutun doluymuş yazamadım cevapgönderdim canım biraz uzun oldu ama
yaa valla hiç erkeğe rastlamadım şükür ozaman buna
neyse canım yaa inanki erkek değilim
ben senin diğer konularınada baktımda hepsini okurken kendi yaşadıklarım gözümün önünden geçti,nasıl geçmek bilmez günlerdi ve en kötüsüde hiç olmıycak gibi geliyodu ,hatta bidefa anneme bile bağırmıştım niyemi,o bana üzülme sabret olur daha niye acele ediyosun dediği bi anda patlamıştım ve bende tabi senin için hava hoş 4tane çocuğun olmuş benim 1tane olsada razıyım bana böyle şeyler söyleyip durma diye kızmıştım,ama okadar ii anlıyorumki sonradan özrümü diledim o ayrı onun ne suçu vardıki ama okadar bunalmıştımki heray hüsrana uğramaktan,her söz batıyodu bana neyse,bu arada özelde sadece sana çocuk yapma konusunda bişeyler tavsiye edicektim acaba uyguluyomusun diye yanlış anlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?