Hamile kalmak için kaç ay uğraştınız?

hamileler bebek için kaç ay uğraştınız acaba?
sanki hiç olmıcakmış gibi psikolojiye girmeye başladım da
belki sizin süreniz moral verir bizlere

canım benim bende 9 ay uğraştım normal yolla tabi olmadı her ay kanamam gelince çok moral bozukluğu ggeçiriyodum ve her ay tekrar bi ümit ama herseferindede olmıycak korkusu ama çok yanlış yapmışım 9.aydada regl olunca ya yeter artık olmazsa olmasın napalım nasip olmuyo demekki falan dedim hiç kafaya takmadım düşünmedim bile ve bigün sadece bi gün namaz kıldım allahıma göz yaşlarıyla bi evlat vermesini diledim,herkezin var uçan kuşun,hayvanların bile oluyoda benim niye olmuyo diye dua etmiştim ve 10.ayda 2gün gecikmişti ve hamile olduğumu öğrendim

ne güzel ya
zamanı var elbet herşeyin
ben de çok dua ediyorum ama ne zaman nasip ederse o zaman olacak elbette

ne güzel ya
zamanı var elbet herşeyin
ben de çok dua ediyorum ama ne zaman nasip ederse o zaman olacak elbette

Allah'tan bi isteği olan güzel bi abdest aldıktan sonra kimsenin görmeyeceği yerde 4 rekat namaz kılar,namazın kılınışı şöyle:

1.rekat:Bir Fatiha ardından 10 İhlas suresi

2.Rekat:Fatiha ardından 20 İhlas

3.Rekat:Fatiha ardından 30 İhlas

4.rekat:Fatiha ardından 40 İhlas suresi okur.Selam verdikten sonra da 50 İhlas okur,ardından Peygamberimize

(a.s.m) 70 salavat getirir,ardından da 'La havle ve la kuvvete illa Billah' deyip ALLAH'tan ne istiyosa diler.Borcu

olan,çocuk isteyen,kaybı olan,günahlarının affını isteyen ne dua edersen kabul olur.Namazı kılıp da dua

etmezsen,istediğini istemezsen ALLAH gazap eder.

Kızlar dergide böyle yazıyodu,ben de daha Ramazan yorgunluğundan yapamadım,en kısa zamanda yapıcam

inşaALLAH,size de faydası olur umarım,bana da dua ederseniz çok sevinirim...

ve doğurdum oğlum kucağımda 3aylıkken,,bak allahın işine 2.ye hamile kalmışım kaza kurşunu işte şimdi kızımda 1yaşını geçti bile abiside 2yaşını geçtiama canım iş kafada bitiyo sakıncası yoksa özelden bişey sormak istiyorum

Son düzenleme:

biri 1 yaşını geçti diğeri 2 yaşını
aralarında 3 ay var
mantık çelişkisi var
güvenilir biri gibi gelmedin bana
ne soracaksan burdan sor özelden cevap vermiyorum

biri 1 yaşını geçti diğeri 2 yaşını
aralarında 3 ay var
mantık çelişkisi var
güvenilir biri gibi gelmedin bana
ne soracaksan burdan sor özelden cevap vermiyorum

ilahi canım ya valla oruç oruç güldürdün benii ne 3 ayı kız oğlum 6haziran 2009 doğumlu,kızım 13temmuz 2010 doğumlu 13 ay var aralarında yalnız sana sadece yardım etmekti amacım kırıldım doğrusu

kusura bakma ya inan yanlış okumuşum aralarında 3 ay var sandım
allah bağışlasın
oruç kafama vurdu çok susadım

bi de burda erkekler ve değişik amaçlarla gelen insanlarla karşılaştım da
ondan paranoyakça davrandım yani

yaa valla hiç erkeğe rastlamadım şükür ozaman buna
neyse canım yaa inanki erkek değilim
ben senin diğer konularınada baktımda hepsini okurken kendi yaşadıklarım gözümün önünden geçti,nasıl geçmek bilmez günlerdi ve en kötüsüde hiç olmıycak gibi geliyodu ,hatta bidefa anneme bile bağırmıştım niyemi,o bana üzülme sabret olur daha niye acele ediyosun dediği bi anda patlamıştım ve bende tabi senin için hava hoş 4tane çocuğun olmuş benim 1tane olsada razıyım bana böyle şeyler söyleyip durma diye kızmıştım,ama okadar ii anlıyorumki sonradan özrümü diledim o ayrı onun ne suçu vardıki ama okadar bunalmıştımki heray hüsrana uğramaktan,her söz batıyodu bana neyse,bu arada özelde sadece sana çocuk yapma konusunda bişeyler tavsiye edicektim acaba uyguluyomusun diye yanlış anlama

buı süreçte elbette stresli oluyor insan ve zaman çok zor geçiyor
gerçkten istiyorum artık ve olmadıkça da endişelenmeye başlıyorum
özel mesajla yazabilirsin canım bakayım

Kızlar bir de şu dua var,ben bişey için yaptım iki günde duam kabul oldu.deneyin derim,çünkü herşey ama

herşey ALLAH'ın 'OL' demesiyle oluyo,O izin verirse oluyo herşey...

'Ey ALLAH,bu ve her isteğimin gerçekleşmesi için Sen yetersin.Rahman ve Rahim olan ALLAHın adıyla zikrinin

hürmetine bu hacetimi yerine getir.ALLAH insanlara herhangi bir rahmet açarsa,artık onu tutacak hiçbir kimse

yoktur.'

Bu duayı 8 kere okuyup dileğini söylüyosun,inşaALLAH kabul olur dualarımız,beni de unutmayın dualarınızda...

Merhabalar hanımlar,
Biz 2011 mart ayında karar verdik 2 ay olmadı, ama benim adetlerimde düzensizdi. Bende her ayın başında test yapıyordum. Bende birde rahimö yarası var. Rahim yarası bilirsiniz iltihap yapar, ve tüpleri kapatırmış onu öğrendim çaresi ne acı elma yağı (adaçayı yağıda deniyor) ondan kullandım. Ve o ay hamile kalmışım. He birde çörek otu bal ve tarçından macun yapıp her gün onu yedim. Tam o ay yaptım bunları ve o ay hamile kaldım. Şimdi 3 aylık hamişim. Allah isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin inş..

bizim prenses annesiyle babasının minicik bi hatasını arıyomuş ve o hatayı bulduğu anda hiç beklemedi.Allah bu meleği bize hediye etti ve şu an buna şükrediyorum.isteyen herkes bu mucize duyguyu tatsın inş. o bu dünyadaki en güzel şey

tavsiyelerin nedir canım bende 1 senedir uğraşıyorum ve olmuyor
ama benim 1 kızım var şimdi ise olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…