Acıttığı söylenemez, birkaç saniye sürüyor zaten numune alması.
yok be canım hiiçç acımıyor korkma
inan anlamıyorsun bile...muayene esnasında hemencik el çabukluğuyla bi süprüntü alıveriyorlar tabii burda doktorun marifeti :)
ben her yıl düzenli yaptırırım hiç anlamam..
çünkü ne doktora bakarım, ne etraftaki malzemelere.. bakma hiçbişeye.monitöre bak tavana bak derin nefes al saniyeler içinde bitiyor.
aman millet ordan bebek çıkarıyor biz iki süprüntülük şey için mi sızlanıcaz.hep böyle düşünerek motive et kendini
işe yarıyor :)
Ayları devirdik canım biz artık yıl sayıyoruz. Tam 6 sene geçti.
Ne korkunç değil mi?(Karşımda böyle bir insan olsa korkardım ben)
İster kafandan at, ister atma, İster binlerce sorunun olsun, ister tek bir kusurun bile olmasın.
Allah Ol değince oluyor.
Burada eşinde sperm bulunmayıp hamile kalanı da okudum, tek sorun olmayıp yıllarca bekleyeni de...
Şekil 1/A ben
evleneli 3 yıl olcak çalışmalara başlayalı da 7 ay bitti.2 aydır sanki daha fazla etkilemeye başladı ama moonlight ın dediği gibi ALLAH ol deyince oluyor biz naparsak yapalım.bize düşen gerekli tedbirleri alıp bekelemek sabretmek ama elde olmadan sabredemeyip hemen olsun istiyoruz
21 ay. hala da uğraşıyorum.....
benimde 1.5 yıl oldu ..hala bişiy yok ..bu ay 9 gün gecikti ilk kezz bi umuttur dedik ama 9 günü akşamı hastalandımm..pazartesi gidicem dk. a..Allahım isteyen herkeze nasip etsin inş ..
amin cnm ben kışın devlet hastanesine gitmştm ..bi kaç beze war kasıklarmda hem onu gstermek hem hamilelik için ..kan falan aldı hersey normal bekle sadece dedi
bezelerm içinde hiçbişiy demedi.tabii bu benm içimi rahatlatmadı.pazartesi özel bi doktora gidicem.
Enbiya Suresi 87. 88. ayetleri okuyosunuz kızlar bebek için,
Benim konum var,Hamile kalmak isteyenler için başlıklı,
Dini içerik nedeniyle yazamıyorum ama siz bulursunuz netten,
İlişkiden önce abdestliyken Besmele çekip 3 kez okuyosunuz eşinizle,gerisini ALLAH bilir...
Ben denemedim henüz,ama yapıp hamile kalanlar olmuş,
Hatta burda bi arkadaş hamile kalmış fakat düşük yapmış sonra,
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize...
sanırım ben de üstesinden gelebilirim
allah hepinizin gönlüne göre versin
doktora gittiniz mi acaba,
herhangi bi sorun var mı?
5. ayı devirmiş olacağız bu ay da boş geçerse
ne kadar çabuk geçiyor zaman
biz de 8 aydır deniyoruz ama hala gelmedi bebeğim nazlı olucak herhalde
Enbiya Suresi 87. 88. ayetleri okuyosunuz kızlar bebek için,
Benim konum var,Hamile kalmak isteyenler için başlıklı,
Dini içerik nedeniyle yazamıyorum ama siz bulursunuz netten,
İlişkiden önce abdestliyken Besmele çekip 3 kez okuyosunuz eşinizle,gerisini ALLAH bilir...
Ben denemedim henüz,ama yapıp hamile kalanlar olmuş,
Hatta burda bi arkadaş hamile kalmış fakat düşük yapmış sonra,
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize...
[B]İlk bebeğime 8.ayımda hamile kaldım malesef düşük oldu, kızıma da düşükden hemen sonra hamile kaldım. Cidden kafanıza takmayın. İnsan stres oldukça daha zor oluyor bilirim.[/B]
bazen de zorla strese sokuyorlar insanlarAllah bagislasin prensesini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?