Hamile kalmak için kaç ay uğraştınız?

benimde 1.5 yıl oldu ..hala bişiy yok ..bu ay 9 gün gecikti ilk kezz bi umuttur dedik ama 9 günü akşamı hastalandımm..pazartesi gidicem dk. a..Allahım isteyen herkeze nasip etsin inş ..

Acıttığı söylenemez, birkaç saniye sürüyor zaten numune alması.

sanırım ben de üstesinden gelebilirim

21 ay. hala da uğraşıyorum.....

benimde 1.5 yıl oldu ..hala bişiy yok ..bu ay 9 gün gecikti ilk kezz bi umuttur dedik ama 9 günü akşamı hastalandımm..pazartesi gidicem dk. a..Allahım isteyen herkeze nasip etsin inş ..

allah hepinizin gönlüne göre versin
doktora gittiniz mi acaba,
herhangi bi sorun var mı?

amin cnm ben kışın devlet hastanesine gitmştm ..bi kaç beze war kasıklarmda hem onu gstermek hem hamilelik için ..kan falan aldı hersey normal bekle sadece dedi
bezelerm içinde hiçbişiy demedi.tabii bu benm içimi rahatlatmadı.pazartesi özel bi doktora gidicem.

umarım yolundadır herşey

hiç bir sorun olmadıgı halde besyıldır olmuyo dr gıttık sorun yok yapmadıgım sey kalmadı olurunada bıraktım olmadı bundan sonra ne olur bılmıyorumm burda bı dua aldım bırınden onu yapacagım kısmetseee

Enbiya Suresi 87. 88. ayetleri okuyosunuz kızlar bebek için,

Benim konum var,Hamile kalmak isteyenler için başlıklı,

Dini içerik nedeniyle yazamıyorum ama siz bulursunuz netten,

İlişkiden önce abdestliyken Besmele çekip 3 kez okuyosunuz eşinizle,gerisini ALLAH bilir...

Ben denemedim henüz,ama yapıp hamile kalanlar olmuş,

Hatta burda bi arkadaş hamile kalmış fakat düşük yapmış sonra,

Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize...

Son düzenleme:

herşeyin allahtan geldiğine inanacak kadar inançlı biriyim
neden olmasın bakmak lazım

sanırım ben de üstesinden gelebilirim
allah hepinizin gönlüne göre versin
doktora gittiniz mi acaba,
herhangi bi sorun var mı?

ben sadece çalışmalara başlamadan gitmiştim bişi yoktu.çok detaylı bir muayene değildi tabi.olmazsa 1 sene sonra gel demişti dr.bu ay eşim test vercek ilk adımı atmış olcaz.kısmet bakalım...

5. ayı devirmiş olacağız bu ay da boş geçerse
ne kadar çabuk geçiyor zaman

biz de 8 aydır deniyoruz ama hala gelmedi bebeğim nazlı olucak herhalde

7 bitti benim de.nasip kısmet kızlar.hayırlısı olsun hakkımız da.

denemek lazım.duymamıştım daha önce ben.dua ediyodum ama araştırmamıştım hiç

Son düzenleme:
İsteyince olmaz istemeyince de olur bence nasip meselesi 2 kuzenim var birisi 6 yıl tedavi gördü olmadı En sonunda ümidi kesdiler derken ekimde doğurucak.O Kuzenimin kardeşiyse evlenir evlenmez hamiş kaldı ve regli döneminde doğum kontrol hapı kullandığı halde kasımda bebişi olucak Şimdi ailede Çifte bayram havası var 2 bebiş gelicek aileye:) Allah herkese istediğini nasip etsin sağlıklı bebişler versin

ben evlenelide 3 sene oldu 3 bucuk ay önce dış gebelik yaşadım hala beklemedeyim doktorlar herşeyin normal olduğunu söylüyor ama işte nasip allahım isteyen herkeze en kısa zamanda versin meleklerini inşallah

alti yedi aydir deniyoruz ama halen bir sey yok :97::97::97::97::97: düsükten sonra arayi uzatmanin dogurganligi kötü etkiledigi teorisi dogru mu acaba diyorum :44::44::44::44:

insallah bu ay olur bebegimiz.. isteyen herkesin bi bebegi olsun, Allah yüzlerimizi güldürsün

[B]İlk bebeğime 8.ayımda hamile kaldım malesef düşük oldu, kızıma da düşükden hemen sonra hamile kaldım. Cidden kafanıza takmayın. İnsan stres oldukça daha zor oluyor bilirim.[/B]

[B]İlk bebeğime 8.ayımda hamile kaldım malesef düşük oldu, kızıma da düşükden hemen sonra hamile kaldım. Cidden kafanıza takmayın. İnsan stres oldukça daha zor oluyor bilirim.[/B]

bazen de zorla strese sokuyorlar insanlar Allah bagislasin prensesini...

11 ay denedikten sonra hamile kaldım 8 haftalıkken düşük yaptım. 1 ay ara verip denemelere başladık sözde düşüğün arkası çabuk gelir derler 1 sene oldu 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım hiçbir neden olmamasına rağmen bekliyoruz işte tekrar olsun diye. hatta 3 aydır tedavi görüyorum. toplamda 2 seneyi geçti işte. bugün batım ama inş gelmez benim kırmızılarda bu bekleme sona erer. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…