Hamile kalmak için kaç ay uğraştınız?

seviyorum seni tatlim...

ve tabiki cok iyi anliyorum ve katiliyorum...

bende seni cnm...
o kadar bekleyip kırmızıları görmene çok üzüldüm. inş. bu ay kavuşursun meleğine...

ah canim aahhhhh :97::97::97::97::97:

insallah sen de... ben de... beklemek insani deli ediyor. zaman gectikce de heyecanin yerini korku aliyor..

kurtuldum kirmizilardan insallah 9ay gelmezler... tabiki bebek oldugu icin, aptal bi gecikmeden dolayi degil...

kaç ay mı :44::44::44: dur bakiim ay hesabına vurursak 2 yıl 2 ay = 26 ay yapar 2008 kasımda evlendim ve nihayet son adet tarihim 4 ocak 2011... bu arada neler oldu neler ... yani asıl sorunu öğrenene kadar çok uğraştık. sama salak doktorların saçma salak ve yanlış teşhisleri yüzünden 2 senem gitti ya... ama elhamdülillah bu günleri gördüm. bu kadarını bile hayal edemiyordum artık gücüm kalmamıştı en çaresiz en umutsuz olduğum anda geldi oğlum... şimdi mi ... habire içerden annesini tekmeleyip duruyo... ama bende çıkınca poposuna poposuna vurucam inş.

rabbim gerçekten isteyen herkese versin inş. en hayırlı zamanda hayırlı evlatlarını... gerçekten kimsenin kucağı boş kalmasın. amin... başka bi acıya benzemiyo bu çok farklı çooooooooooook.... o 2 sene boyunca da her seferinde içimi acıtan onca insanı allaha havale ediyorum....

en kısa zamanda hepinizin göbüşleri bebişlerle dolsun inş. aha böyle taklalar atsınlar içinizde emi...

ay ne güzel olmus sonu... Allah kolay dogum nasip etsin insallah.. hayirlisiyla kucagina aldigin günleri de yazarsin...

tebrikler öncelikle
sorun neydiki o kadar beklediniz

Kızlar dün bir dini dergide okudum,Yasin Suresi okumak da çok etkiliymiş,

Kur'an'ın kalbi olduğu için bu sure her kapıyı açar deniliyordu,

Çocuğu olması için herkes okuyabilir yazıyodu...bilginize...

Son düzenleme:
Kızlar dün bir dini dergide okudum,Yasin Suresi okumak da çok etkiliymiş,

Kur'an'ın kalbi olduğu için bu sure her kapıyı açar deniliyordu,

Çocuğu olması için herkes okuyabilir yazıyodu...bilginize...

Allah razi olsun canim... dogru diyorsun...

Arkadaşlar yeni aklıma geldi,okuduğum o dergide bi namaz vardı,

Ne istiyosan onu kılınca ALLAH veriyomuş,çocuğu olmayana nasip ediyomuş ALLAH,akşam yazayım kağıda,

Yarın burda paylaşayım sizlerle inşaALLAH...
:81:

hayırlı ramazanlar diliyor,hamıle kalmak ısteyen arkadaslar ınsallah mubarek gunlerde edılen dualar hurmetıne bıran once hamıs olurlar dıyorum,,,sevgiler

Bebek isteyen arkadaşlar nerelerdesiniz,

Size yeni öğrendiğim bi dua var onu yazayım mı?

Bir de hacet namazı,her ne istersen ALLAH kabul ediyomuş,hemen yazayım da not alın,sonra silerler falan....

Bebek isteyen arkadaşlar nerelerdesiniz,

Size yeni öğrendiğim bi dua var onu yazayım mı?

Bir de hacet namazı,her ne istersen ALLAH kabul ediyomuş,hemen yazayım da not alın,sonra silerler falan....

cnm bana özel mesaj olarak yazarmısın
belki buraya yazdığını kaçırırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…