evet canım maydonoz süt buharını yaptıktan hemen sonra ilişkiye giriceksiniz eşinizle. 2 gün yıkanmak yok allah affetsin ama ne için yaptığımızı biliyor. 2 gün sonra 1 gün dinleniyoruz yapmıyoruz süt buharı o dinlendiğin 1 günde banyo yapabilirsin. ertesi gün tekrar başlıyoruz canım. yumurtlama günlerini hiç kaçırmıyoruz ilişkiye giriyoruz. ve süt buharını yaptıktan hemen sonrada ilişki aynı şekilde yani uzun lafın kısası bu maydonoz süt buharını yaptığın ay hiç boş geçirmeyelim.O kuru yaptiktan sonra iliskimi olucak peki yikanmadan nasil olucakki yada surekli o kuru yapip yumurtlama gunlerimi iliskiye giricez ?
Cok tesekkur ederim :)evet canım maydonoz süt buharını yaptıktan hemen sonra ilişkiye giriceksiniz eşinizle. 2 gün yıkanmak yok allah affetsin ama ne için yaptığımızı biliyor. 2 gün sonra 1 gün dinleniyoruz yapmıyoruz süt buharı o dinlendiğin 1 günde banyo yapabilirsin. ertesi gün tekrar başlıyoruz canım. yumurtlama günlerini hiç kaçırmıyoruz ilişkiye giriyoruz. ve süt buharını yaptıktan hemen sonrada ilişki aynı şekilde yani uzun lafın kısası bu maydonoz süt buharını yaptığın ay hiç boş geçirmeyelim.
aaaa gerçektenmi sen nasıl denedin peki canım ? benim tanıdıklarımda hiç böle bişey olmadı aksine rahimdeki bütün intihapları temizliyor.Ben denedim o ay reglim gecikti. Kist oluştu hamile de kalmadım tabi. Çok umutlanmıştım
Adetten 1 gün sonra fln başladım. 1 kilo süt içine yarım demet maydonoz koyup kaynattım. Etrafıma battaniye sardım. Kova içine koydum üstüne oturdum. 20 dk fln oturdum. Sonra hemen yattım.aaaa gerçektenmi sen nasıl denedin peki canım ? benim tanıdıklarımda hiç böle bişey olmadı aksine rahimdeki bütün intihapları temizliyor.
anladım canım demekki kişiden kişiye değişiyor işte ama korkmadım da değil hani inş bişey olmaz yaptım bu ay bakalım beklemedeyimAdetten 1 gün sonra fln başladım. 1 kilo süt içine yarım demet maydonoz koyup kaynattım. Etrafıma battaniye sardım. Kova içine koydum üstüne oturdum. 20 dk fln oturdum. Sonra hemen yattım.
rica ederim canımCok tesekkur ederim :)
Bu nasıl saçmalık Allah aşkına siz yazdığınızı okuyor musunuz 2 gün yıkanmamak ne demek gerçekten inanamadım okuduğumda!!! Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin. Tamam hepimiz bir evladımız olsun istiyoruz. Ama bu şekil yanlış bilgilerle değil. İnsan o şekilde su içemezken siz gün suyla temas yok demişsiniz neyse daha bir şey demiyorum Allah affetsin.ben nasıl yapıyorum onuda anlatıyim kızlar size açıklayıcı olsun tam :) şimdi sütle maydonozu kaynatıyorum buarada aldığım süt doğal süt. 1 kilo sütün içine 1 demet maydonozu içene elimle parçalıyorum bıçak vurmayın elinizle parçalayın maydonuzu. maydonoz pörsümeye başlayınca yani süt kaynamaya başlayınca ocağın altını kapatıyorum. belimi havluyla sarıyorum altın kople çıplak olucak ayağınızda çorap olsun soğuk almayın. sonra buharın üstüne 15 dk oturuyorum buharı gidiyor 15 dk sonra tekrar eşime kaynatıyorum sütü o getiriyor :) tekrar 15 dk oturuyorum üstüne ve sonra soğumadan altınız hemen eşinizle ilişkiye giriyorsunuz. ertesi gün tekrar yapıyorsunuz bunu buarada 2 gün boyunca kesinlikle yıkanmıyorsunuz suyla temas yok soğuk almamanız ve belinizin yumuşamaması lazım. 2 gün yaptıktan sonra 1 gün dinleniyoruz 1 gün sonra 2 gün yine aynısını yapıyoruz toplamda 6 kere yapıyoruz kızlar.yumurtlama gününüz gelmiş oluyor zaten sonra yapmıyoruz birdaha bu işlememi tabi bu işlemi yaptıktan sonra o ay içinde özellikle yumurtlama gününüzde bol bol eşinizle birlikte oluyorsunuz. sonra gelsin bebeişler inş allah izin verirse :)
İnşallah canım olumlu olur. Benım yaptıgım kürlerde bende gecıkme yapıyor bünye ile alakalı muhtemelennanladım canım demekki kişiden kişiye değişiyor işte ama korkmadım da değil hani inş bişey olmaz yaptım bu ay bakalım beklemedeyim
ben kimseye silah zoruyla bu kürü uygulatmıyorum hanfendi yapan yapar yapmayan yapmaz. evet 2 gün yıkanmıyorsun çünkü banyo yaptığında bel yumuşuyor ve yaptığın buharın bir anlamı kalmıyor. ah canım ya sen suyunu içme ben içiyorum gönlüm rahat rahatBu nasıl saçmalık Allah aşkına siz yazdığınızı okuyor musunuz 2 gün yıkanmamak ne demek gerçekten inanamadım okuduğumda!!! Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin. Tamam hepimiz bir evladımız olsun istiyoruz. Ama bu şekil yanlış bilgilerle değil. İnsan o şekilde su içemezken siz gün suyla temas yok demişsiniz neyse daha bir şey demiyorum Allah affetsin.
elma yağı nasıl bişey. süt buharını nasıl yaptın konu sahibinin dediği gibmiKizlar ben yaptim sut buharini.ben elma yağida yaptim ama hepsini aralik ayinda yapmistim ve ayni ay adetin son günü hsg de cekildi hemen ardindan kürlere başladim kurlerdenmidir hsgdenmidir bilmem o ay hamile kaldin.fakat düşük oldu malesef.bu ay birdaha denicem inşaAllah bu sefer sağlicakla hayirlarla gelir bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?