HAMİLE KALMAK İÇİN MAYDONOZ VE SÜT BUHARI DENİYENLER VE DENEMEK İSTEYENLER BURAYA ;)

Merhaba bende süt maydonoz buharına oturdum yumurtlama gününe kadar 6kez devam edilecek dedi. Bende ilk günü yaşadım kasık ağrısı ve karın ağrısı yaşadım sizin dünürüm nedir acaba ?

Merhaba bende süt maydonoz buharına oturdum yumurtlama gününe kadar 6kez devam edilecek dedi. Bende ilk günü yaşadım kasık ağrısı ve karın ağrısı yaşadım sizin dünürüm nedir acaba ?
Adetiniz bittikten sonra mi basladiniz?

Merhaba, ben de dün başladım bugün 2. Günüm kasık ağrısı bende de oldu sanırım sizin son durumunuz nedir ?

Peki idrar yollarına faydasını gördünüz mü? Sizde ne gibi şikayetler var
Canım umarım mesajımı gorursun ben idrar yolları için ibrahım saracoğlunun karnabahar kürünü uyguladjm kahve kahve leke attım resmen süreklı ıdrara Cıkıyordum onu yapınca idrara cıkma hıssım azalmıstı aynı ay ıcın dede hamıle kaldım cok sukur . Bi arastır ıstersen cok kolay bi kür karnabaharı kaynatıyosun 5-6 dk sonra suyunu ıcıyorsun

Bende süt maydonoz buharına başladım inşallah bebek olur sonucu yazcam buraya mutlaka

Kaç kere denediler bu kuru

Merhaba arkadaslar daha dun boyle bir kür oldugunu okudum ve cok merak edip ilk adetimle denemek istiyorum. Eylul sonunda laparoskopi oldum tek kanal acilamadi digeri acildi bilgisi olanlar yazabilir mi bir zarari olurmu ? Yeni tedavi oldugum icin. Ayrica uaptiktan hemen sonrami iliskiye girilicek yoksa 1 defa yapip 15 dkk arayla 2. Defa yapilipmi iliskiye girilicek? Kafam karisti.

Hanımlar bende adenomyozis var. 3 kez çift embriyo ile tüp bebek denedik. 1. Tutmuştu kalp atışı gününe 3 gün kala köpek ısırdı beni. Kuduz ve tetenoz aşısı sonrası düşük oldu. İkinci sessiz düşük oldu. Üçüncü ilaçları bırakmamı söyledi dr sonrasında düşük oldu. 36 yaşımda olduğum ve 65mm adenomyozis nedeniyle ameliyat yapılmıyor. Rahim alınması gerekebilir diyorlar. Bende bu kürü bu ay deneyeceğim. İnşallah olur.

Bende aynı sol acık sag tüpkapalı hala bi gelişme yok

Evet oldum sol Laparoskopi ile acıldı amatekrar kapanmıştıröyle demişti zaten senin ne zamandan beri olmuyor
1 yildir deniyoruz bendede aynisi oldu.3 defa asilama yaptik olmadi ocakta tup bebek deneyecegiz insallah. Peki sut ve maydonoz buhari kürünü denedinizmi ?

Çok merak ediyorum sonuç ne oldu ? Ben de yapmak istiyorum.
Merhabalar ben süt ve maydonoz kürünü denedim hastalığım biter bitmez iki gece yapabildim eşimle yakınlaştık sonra il dışına gittim eşimle başka da denk gelemedik onun sayesinde mi oldu nasıl oldu bilmiyorum ama bana göre etkisi oldu

Herhangi sorununuz var mıydı peki

Arkadaşlar baya geçmiş ama sormak istedim süt maydanoz kürünü yaptığınız gün taze olarak yapilmasi gerekiyor demi birde açık süt mü olmak zorunda

Merhaba şu an reglim birinci günü bu süt buharını kaçıncı gün yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…