HAMİLE KALMAK İÇİN MAYDONOZ VE SÜT BUHARI DENİYENLER VE DENEMEK İSTEYENLER BURAYA ;)

elma yağı nasıl bişey. süt buharını nasıl yaptın konu sahibinin dediği gibmi
Evet yöntem ayni onun dedigi gibi.elma yaği ise reglden hemen sonra tamponu önce zetyinyagina sonra elma yagindan 2-3damla damlatarak geceden rahme koydum.sbh cikardim.sonraki günler süt buharina(ben extra icine 1 tk vicks koydum)oturdum.ama tabi ben yikandim duramam yoksa:) ama dedigim gibi bunlardanmi hsgdenmi hamile kaldim o ay bilemem Allah bilir...

herkese merhaba uzun bir aradan sonra yaptığım kürün olumlu yada olumsuz sonucunu sizinle paylaşıcağımı söylemiştim. evet arkadaşlar bu kürü yaptığım ay hamile kaldım allahıma çok şükür allahın izniyle:) şuan da 7 aylık hamileyim zaten. bilginiz olsun diye sizinle paylaşmak istedim.

Çok sevindim ben de dün okudum yazdıklarınızı ve dün başladım inşallah olur artık . Benim çikolata kistim de var ☹

inş canım inş seninde olur allahın izniyle :) ben denedim ve denediğim ay hamile kaldım allahın işi :) 1 seneden fazla hamile kalamıyordum. bir arkadaşımında ilk ay olmamış 2. ay hamile kalmış oda değişiyor işte.

Benim de 1 yıldır olmadı bakalım inşallah olur deniyorum

Ben de bu ay yapıyorum ama benim vajina da ağrı oldu normal mi ? Gerçi ben önce 3 gün adaçayı yağı tamponla koydum. 1 günde maydonuz süt yaptım ama ağrı oldu anlamadım sizce normal mi? A Ay-Perim

Canım denk geldi okudum Allah bağışlasın darısı bizim başımıza inşallah Peki her seferinde yeni kür mü yaptın? Bir de pcos fln var mıydı sende

Evet evet kesinlikle canlanmalı :) bu ay bende yaptım ama konu sahibinin dediği gibi değil. Birde yumurtlama testi kullanıyorum bakalım nasip

Kızlar başka varmı yakın zamanda bu yöntemle hamile kalan? Bende yapıyorum
İnşallah bizede vesile olur

maydanoz kuru nasıl yapılıyor banada anlatır mısınız rahime zarar gelmez değil mi

Gelmez bi arkadaşım onu yaptığı ay hamile kalmıştı
1 lt sütün içine 1 demet maydanoz saplarıyla beraber doğranmadan atılır ellerle ortadan bölünebilir ağzı kapatılır maydanozlar yumuşayınca altı kapatılır birkaç dk bekleyip ilk sıcağı geçerse iyi olur yoksa üstüne oturulmuyo yakar
Sonra bunu leğene veya kullanılmayan bi tencereye döküp üstüne oturuyosun iç çamaşırını çıkarıp tabi
Ama dikkat et fazla yakmasın ben dizlerimin üstünde duruyorum daha fazla yaklaştıramıyorum yoksa durulmuyo
Bi yandan battaniyeyle komple kendini sar ki buhar dışarıya çıkmasın bu şekilde yarım saat durdum ben adetimin 8-9-10. günlerinde yaptım inşallah vesile olur hepimize

amin sağol canim bide ben rahim filmi çektirdim tüplerin açık servikste kontrast madde verilmesini takiben duzensizlik yazıyor sen çektirdin mi bi bilgin varmi daha doktora göstermedim bilen varsa yardımcı olabilir mi

amin sağol canim bide ben rahim filmi çektirdim tüplerin açık servikste kontrast madde verilmesini takiben duzensizlik yazıyor sen çektirdin mi bi bilgin varmi daha doktora göstermedim bilen varsa yardımcı olabilir mi

Ever bende çektirdim canım 2,5 ay önce
Pek anlamam ama dediğinden yola çıkarak şunu anladım belki verilen ilaç bi yerlerde gerektiği şekilde yayılamamış olabilir hani geçiş anlamında... eğer tıkanma veya yapışıklık gibi bişey varsa ondan olabilir
En doğrusunu doktor söyler canım inşallah ciddi bişey değildir korkma zaten bişey olsa bile tedavisi var. Doktora gittikten sonra bana yazarmısın merak ettim bende

yazarım canim inşallah kötü bişey yoktur adet olunca gidecem ki inşallah hamileyimdir hormon testleri icin

kizlar benimde adetine 2 gün var daha tik yok rahim filmi çektirdim o yüzden mi gecikti normalde adetime bir hafta kala adet olurum hiç şaşmaz film çektirip aynı ay içinde hamile kalan var mıdır kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…