- 29 Nisan 2019
- 170
- 98
- 13
- 35
Bende denedim iki ay aynı yöntemi olmayinca olmuyo demekki. Bende de tutmamistiBen denedim o ay reglim gecikti. Kist oluştu hamile de kalmadım tabi. Çok umutlanmıştım
Nasil yapmistiniz ? Hangi gunler ?Kızlar bunu yaptığım ay gebe kaldım ama kimyasalmış. Yine de çok şükür 18 aydır hiç olmamıştı bana umut oldu.
Aynı dertle bende mücadele ediyorum hem de bu virüs sürecindeYa benim çocuğum tedaviyle oldu ama iltihap var devamlı tekrarlıyor bu uygulamayı normal zamanlarda yapsak fayda görürmuyum birde mutlaka inek sutu mu olmalı iltihaptan kurtulamiyorum ya biktim artık denemediğim yöntem gitmedigim doktor kalmadı
Hacamat yaptırdım ozon tedavisi oldum probiyotik fitiliydi,ilaciydi antibiyotigiydi ne yaptıysam fayda göremedim çok kötüyüm doktorada gidemiyorum hiç biri fayda etmediği gibi daha şiddetlendi ağrılarım biktim gerçekten kendimden bu hastalıktan kurtulamayacağım en son gittim bana hacamat ve ozon tedavisi yaptı iki aydır yaptırıyorum yok neyi yanlış yapıyoruz anlamadım gittiAynı dertle bende mücadele ediyorum hem de bu virüs sürecindeiğneler kullandım fitiller şimdi antibiyotik kullanıyorum ama dediğiniz gibi tekrarlıyor maalesef..siz neler hangi tedavileri yaptınız ?
Kaç aydır çekiyosunuz bu hastalığı?çok geçmiş olsun maalesef bende de durum aynı geçmiyorHacamat yaptırdım ozon tedavisi oldum probiyotik fitiliydi,ilaciydi antibiyotigiydi ne yaptıysam fayda göremedim çok kötüyüm doktorada gidemiyorum hiç biri fayda etmediği gibi daha şiddetlendi ağrılarım biktim gerçekten kendimden bu hastalıktan kurtulamayacağım en son gittim bana hacamat ve ozon tedavisi yaptı iki aydır yaptırıyorum yok neyi yanlış yapıyoruz anlamadım gitti
Maalesef aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum onca antibiyotik fitil bitkisel şeylere rağmen geçmeyen bir enfeksiyonKaç aydır çekiyosunuz bu hastalığı?çok geçmiş olsun maalesef bende de durum aynı geçmiyorsizin şikayetleriniz tam olarak nedir?
Ben bugün bir eczacının tavsiyesiyle cranberry turna yemişi hapı aldım bakalım faydası olacak mı..Maalesef aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum onca antibiyotik fitil bitkisel şeylere rağmen geçmeyen bir enfeksiyon
Ben 2 yıl olacak çekeli kurtulamadım ne yaptıysam artık dayanamadım yine gitmek zorunda kaldım doktor kültür tahlili aldı doktora soru soramıyorum sorduğum zaman azarliyor kendi doktorum izine ayrılmıştı bende başka doktora gittim malesef tahlil sonuçlarım pazartesi ancak çıkarmış beklemekteyimKaç aydır çekiyosunuz bu hastalığı?çok geçmiş olsun maalesef bende de durum aynı geçmiyorsizin şikayetleriniz tam olarak nedir?
Sizin şikayetleriniz nasıl peki yanma hissi var mi? Idrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyor o söylediğiniz eğer farklı bir iltihap varsa pek ise yaramıyor cunku kendimden biliyorum bir sürü hem doğal hem reçeteli ilaç kullandım devamlı nuksediyorBen bugün bir eczacının tavsiyesiyle cranberry turna yemişi hapı aldım bakalım faydası olacak mı..
Faydasini gördünüz mü peki? Bu sizin soyleidigniz idrar yoluna bire bir ama farklı bir enfeksiyon varsa ise yarayacağını sanmıyorum vajina iltihabi için genelde probiyotik öneriyorlar ben hepsini denedim hiç biri ise yaramadıBen bugün bir eczacının tavsiyesiyle cranberry turna yemişi hapı aldım bakalım faydası olacak mı..
Henüz 3 gün oldu kullanalı öncesinde iğne antibiyotik tedavisi oldum bu ek olarak aldım çünkü tekrar edecek gibi duruyordu önlem olması için :) şimdilik iyi gibi su da çok tüketiyorum..sizin rahatsızlığınız nedir? Bu vitamini kullandınız mı peki?Faydasini gördünüz mü peki? Bu sizin soyleidigniz idrar yoluna bire bir ama farklı bir enfeksiyon varsa ise yarayacağını sanmıyorum vajina iltihabi için genelde probiyotik öneriyorlar ben hepsini denedim hiç biri ise yaramadı
Benim sonuçlar bugün çıktı temiz dedi doktor ben onu idrar yolu enfeksiyonu için kullanmıştım doktorum onermisti ama mantar yada iltihaba fayda etmiyormuş probiyotik kullanmami önerdi flora düzenleyici ilaç verdi tekrardan onları kullanacağım inşallah ise yararHenüz 3 gün oldu kullanalı öncesinde iğne antibiyotik tedavisi oldum bu ek olarak aldım çünkü tekrar edecek gibi duruyordu önlem olması için :) şimdilik iyi gibi su da çok tüketiyorum..sizin rahatsızlığınız nedir? Bu vitamini kullandınız mı peki?
Peki idrar yollarına faydasını gördünüz mü? Sizde ne gibi şikayetler varBenim sonuçlar bugün çıktı temiz dedi doktor ben onu idrar yolu enfeksiyonu için kullanmıştım doktorum onermisti ama mantar yada iltihaba fayda etmiyormuş probiyotik kullanmami önerdi flora düzenleyici ilaç verdi tekrardan onları kullanacağım inşallah ise yarar
Evet gördüm bende kasıklarda soğuk soğuk sızlama mevcuttu sol tarafımda da aynı şekilde sızlama mevcuttu ben yumurta yada tüple ilgili problem olduğunu sanıyordum idrar yolu enfeksiyonu yapıyormuş ilaçları kullanınca duzeliyorum ama bu enfeksiyonu yenemedim arada yine uğrar banaPeki idrar yollarına faydasını gördünüz mü? Sizde ne gibi şikayetler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?