HAMİLE KALMAK İÇİN MAYDONOZ VE SÜT BUHARI DENİYENLER VE DENEMEK İSTEYENLER BURAYA ;)

Kızlar adetim biter bitmez deneyip sonucu mutlaka yazcam buraya 5.yıla girdim 3 aşılama 1 tüp bebek negatif maalesef kimbilir belki bu vesile olur denemekten bişi olmaz

İnşallah olur canım. Sen dualarımızı kabul et Allah'ım. Bebek haberini alalım

1 lt sütü 1 demet maydanozla kaynattım. Sonra buharına oturdum. Süt değmicek etrafını güzelce sar buhari işe yarasın

Ya benim çocuğum tedaviyle oldu ama iltihap var devamlı tekrarlıyor bu uygulamayı normal zamanlarda yapsak fayda görürmuyum birde mutlaka inek sutu mu olmalı iltihaptan kurtulamiyorum ya biktim artık denemediğim yöntem gitmedigim doktor kalmadı

Aynı dertle bende mücadele ediyorum hem de bu virüs sürecindeiğneler kullandım fitiller şimdi antibiyotik kullanıyorum ama dediğiniz gibi tekrarlıyor maalesef..siz neler hangi tedavileri yaptınız ?

Aynı dertle bende mücadele ediyorum hem de bu virüs sürecindeiğneler kullandım fitiller şimdi antibiyotik kullanıyorum ama dediğiniz gibi tekrarlıyor maalesef..siz neler hangi tedavileri yaptınız ?
Hacamat yaptırdım ozon tedavisi oldum probiyotik fitiliydi,ilaciydi antibiyotigiydi ne yaptıysam fayda göremedim çok kötüyüm doktorada gidemiyorum hiç biri fayda etmediği gibi daha şiddetlendi ağrılarım biktim gerçekten kendimden bu hastalıktan kurtulamayacağım en son gittim bana hacamat ve ozon tedavisi yaptı iki aydır yaptırıyorum yok neyi yanlış yapıyoruz anlamadım gitti

Kaç aydır çekiyosunuz bu hastalığı?çok geçmiş olsun maalesef bende de durum aynı geçmiyor sizin şikayetleriniz tam olarak nedir?

B
Kaç aydır çekiyosunuz bu hastalığı?çok geçmiş olsun maalesef bende de durum aynı geçmiyor sizin şikayetleriniz tam olarak nedir?
Ben 2 yıl olacak çekeli kurtulamadım ne yaptıysam artık dayanamadım yine gitmek zorunda kaldım doktor kültür tahlili aldı doktora soru soramıyorum sorduğum zaman azarliyor kendi doktorum izine ayrılmıştı bende başka doktora gittim malesef tahlil sonuçlarım pazartesi ancak çıkarmış beklemekteyim

Ben bugün bir eczacının tavsiyesiyle cranberry turna yemişi hapı aldım bakalım faydası olacak mı..
Sizin şikayetleriniz nasıl peki yanma hissi var mi? Idrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyor o söylediğiniz eğer farklı bir iltihap varsa pek ise yaramıyor cunku kendimden biliyorum bir sürü hem doğal hem reçeteli ilaç kullandım devamlı nuksediyor

Ben bugün bir eczacının tavsiyesiyle cranberry turna yemişi hapı aldım bakalım faydası olacak mı..
Faydasini gördünüz mü peki? Bu sizin soyleidigniz idrar yoluna bire bir ama farklı bir enfeksiyon varsa ise yarayacağını sanmıyorum vajina iltihabi için genelde probiyotik öneriyorlar ben hepsini denedim hiç biri ise yaramadı

Henüz 3 gün oldu kullanalı öncesinde iğne antibiyotik tedavisi oldum bu ek olarak aldım çünkü tekrar edecek gibi duruyordu önlem olması için :) şimdilik iyi gibi su da çok tüketiyorum..sizin rahatsızlığınız nedir? Bu vitamini kullandınız mı peki?

Benim sonuçlar bugün çıktı temiz dedi doktor ben onu idrar yolu enfeksiyonu için kullanmıştım doktorum onermisti ama mantar yada iltihaba fayda etmiyormuş probiyotik kullanmami önerdi flora düzenleyici ilaç verdi tekrardan onları kullanacağım inşallah ise yarar

Peki idrar yollarına faydasını gördünüz mü? Sizde ne gibi şikayetler var

Peki idrar yollarına faydasını gördünüz mü? Sizde ne gibi şikayetler var
Evet gördüm bende kasıklarda soğuk soğuk sızlama mevcuttu sol tarafımda da aynı şekilde sızlama mevcuttu ben yumurta yada tüple ilgili problem olduğunu sanıyordum idrar yolu enfeksiyonu yapıyormuş ilaçları kullanınca duzeliyorum ama bu enfeksiyonu yenemedim arada yine uğrar bana

Kızlar ben geçen ay soğan suyu yaptım bu ay antibiyotik ve fitil kullandım enfeksiyon tamamen geçmişti. Şimdi yumurtlamam yakın diye bu kürü yaptm iki gün süt maydonoz buharı ancak sarı akıntım oluşmaya ve kasıklarım ağrımaya başladı. Bu kür bende enfeksiyon oluşturmşmudur aynı şeyleri yaşayanlar varmı nolur yardımenfeksiyon varken bile sarı akıntım olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…