Hamile kalmak için neler yapmalıyız ?

belli olmazz canımmm. bazılarınınki çıkmıo hemen.. belki öle bişeydir..
Canim senin 1 hafta var daha stres yapma ben 3 gün kala zar zor gördüm okadar siliktiki 2 gun kalada clearblue digital erken gebelik testi yaptim ondada 1 / 2 haftalik diye ekranda yazdı. Senin gibi erkenden yapsaydim demekki hic birsey cikmayacakti kaldi ki sen gebelik yerine ovulasyon testi yaptin. Ya gününü bekle yada clearblue adete 4 gün kala % 99 dogru sonuc veriyor ondan yap

Bayanlar Napıyonuz:) ay pazartesiye kadar ne yıprandım ya ama benden size tavsiye kesinlikle adet geçmeden öğrenmeyin o kadar zor oluyor ki beklemek acaba yükselecek mi kese görülecekmi bu stres daha etkiliyor erken öğrendiğime pişman oldum valla

Ovulasyon testi varmi elinde canim. Varsa yapsana birtane mavis_61 ile Minesuu merak ediyor bende yok yapamıyorum o yüzden

Kızlar preseed jel diye bir şey varmış hamile kalmaya yardımcı oluyormuş doğrumudur aranızda kullanan arkadaşlar var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…