- 9 Nisan 2014
- 1.191
- 871
- 323
Can'ım çok düzenli olmuyorum ki :) eylülde 30unda oldum ekim 28 olunca bu ay 26 olur diye düşündüm ama benim adetimin tam 30 günde bir olduğu da oluyor o yüzden tam net bir şey diyemedimKiz karar ver sende bat 26 mi yoksa 28 mi
Evet canim adetin 16.gunu sabit yuzu gordum 17.gun yumurta catlamistir ayin 12 kasim yada buyuk ihtimalle 13kasimda yumurta catladisendemi 16. gun yumurtladin ???altaylimm da 16. gun yumurtladiydi. aa ben dee 16. gun yunurtladimm gii bana dua edin gadasini aliyim
:) evet canım net tarih o biliyorum inşallah çalışmaların sonuç verir güzelim yasendemi 16. gun yumurtladin ???altaylimm da 16. gun yumurtladiydi. aa ben dee 16. gun yunurtladimm gii bana dua edin gadanizi aliyim kayseri moduna bagladim gadalarinizi alam nann
eneee mervislee ayni yumurtladinizz yaniii:)) ee iyiymisss ayni gunde dogurursunuzzz artikEvet canim adetin 16.gunu sabit yuzu gordum 17.gun yumurta catlamistir ayin 12 kasim yada buyuk ihtimalle 13kasimda yumurta catladi
Evet canim adetin 16.gunu sabit yuzu gordum 17.gun yumurta catlamistir ayin 12 kasim yada buyuk ihtimalle 13kasimda yumurta catladi
insallahh cnmmmm:) evet canım net tarih o biliyorum inşallah çalışmaların sonuç verir güzelim ya
Stres den canım o.... Relax Relaxmideee bulantimmmm basladiii geneeeeulaaa dollenir dollenmez bulanti olur muu cildirazagimmmmm midem cok kotuuu
Eneeee nerde o kiz ?
ayyy mide bulantisi ne zorrr gii senin baslamadi demi daha bulantilarinStres den canım o.... Relax Relax
interneti yokmusss bi de kocasi evdeymis ugrarim dediEneeee nerde o kiz ?
Sadece pazar günü oldu birkez öğürdüm baya bir ama gectiayyy mide bulantisi ne zorrr gii senin baslamadi demi daha bulantilarin
su hala bak testin icine dusuoz resmen gormek icin yaaKizlar testte isiga tutunca ikinci cizgi bariz gozukuyo boyle birsey olabilir mi
Canim isiga tutmadan tekrar cek at. Ben zar zor görür gibi oldum.Resimde nrt değil ama kirmizi cizgi gozukuyo resmen
simdiden belli olmazzz cnmmm ama belli de olmaz tabi bilemedim yaniii belli olmuo cunku testinGerçekten icine girebilsem giricem9 gunumvar canım daha :)
MaşallahGerçekten icine girebilsem giricem9 gunumvar canım daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?