Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar uyudum uayandım geldim burası benim yuvam bırakmam sizi :)
hıhhhhh bana küsme taammı :9))9
Tebrikler canimm Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bana ve tüm isteyenlere bizede dua edin hamisler :)))Véeeeeeeeeee 138.27 tey tey lolooooo![]()
Aminnnnnnn rabbbimmmmKizlar merhaba baya baya siz burada laklagin dibine vurmussunuz oku oku bitiremedim benimde bat bugundu cooook umitliydim ama yine adetim yaniltmadi gördüm kirmiziyi.merve_mm sana cok imrendimmm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi biz olmayanlarin basina
![]()
kustummmm isteee trip atasim varr benimmMinesuu tatlımm küstün mü sen?
bisiy olmadiiiNe oldu![]()
Anladim kuzum hayirlisi bakalim :)dün yaptığım test negatifti bugün yaptığımda silik çizgi vardı.. Z Zeyert1204 kide öyle olacakk..
amin cnmTebrikler canimm Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bana ve tüm isteyenlere bizede dua edin hamisler :)))
aşkımmm ben senı yerimm yerrrrrrr senın tribini yerim bennkustummmm isteee trip atasim varr benimm![]()
sizi öperim ama bennnnTmm bebeqimm söz seni beklicemm![]()
![]()
Canım hamile heralde hormonları tavan yaptı herkese küsesi trip atası vartmm bakalim batin yakinlasinca yanasma ama
![]()
Bizde seni şekerimsizi öperim ama bennnn
hayir ben seni istiormm