aynen cnmm degerlerin cok iyi masallah. bide esini gotur doktoracnm sordum onu zaten bi yerde okumuştum lhın fshdan düşük olması gerekmezmi dedim, öyle bişey yok dedi, belli bi oranda yüksekse ve vücudunda etkisi varsa pko teşhisi konulur sana teşhis koycak ver yok elimde dedi. iyi bi hastane ve iyi bi doktor. başka kime giderim gösteririm bilemedim açıkçası fazla stres yapıyomuşum gibi geliyo kendime kızıyorum
anladim cnm inaallah koyulasir iyice aksam eve gidince cekip atarsin iyi calismalaryaptım bu sabah pembe bi çizgi var ama çok koyu değil foto çekemedim geç kaldım bu sabah..
o iş biraz zor bakalımaynen cnmm degerlerin cok iyi masallah. bide esini gotur doktora
rüyamda regl olduğumu gördümm.. inşallah gerçekleşmezz... çok korkuomm.. rengi kırmızıydı resmen pembe ya da kahve rengi değil..anladim cnm inaallah koyulasir iyice aksam eve gidince cekip atarsin iyi calismalar
ikna edersin insallah ayip degil sonucta her sey bebis icin :)o iş biraz zor bakalım
ruyalar tersine cikarmisss canimmmmrüyamda regl olduğumu gördümm.. inşallah gerçekleşmezz... çok korkuomm.. rengi kırmızıydı resmen pembe ya da kahve rengi değil..
Kızlar bende kontrole geldim hcg düşmesi gerekiyor düştü mü diye
ay inşallah canımm.. herkes kendini hamiş görür ben regl olmuş görüomm..ruyalar tersine cikarmisss canimmmmkorkma insallah hamilesinn iyi dusun cnm
cnm ben bu ay hıc umutlu degıldım ve suan hamıleyımDD
ay inşallah canımm.. herkes kendini hamiş görür ben regl olmuş görüomm..
Minesuu okuduğum kadarıyla belirtiler başlamış sende de .. kasık ağrısı falan..
valla cnm benim kendimddn umudum yokta insallah senin vardir niyeyse bu ay sanki adet olmusum diger ayi bekliyor gibiyim.o derece yani. zaten olursada mucize olck hayirlisi. insallah sen den aliriz guzrl haberi cnmMinesuu sanki ikimizn aynı çıkcak gibi geliyo ikimizdede ara ara ağrı var ikimizde ümidi yok yumutlama dönemi çevresinde hergün denedm normal şartlarda olması lazm inş rabbim nasip eder
canımm benimde öyleydii..yumurtlamadan sonra dewam etti bi hafta boyuncaa.. daha öncede oluyormuydu sende?korkma cnmm ben eminim senin hamisligin guzel devam edeckkk icini ferah tut dua ediorm bol bol
kasik agrim sabahlari olmuo yataktan kalkinca baslio anlamadim ben dee benim hic umudum yok bu ayyy yaa valla olmuck bu ay artik diger aya bakicazz napalim
hayirr olmuyordu sol kasigim biyle agri gibide degil yaa anlatamiorm ki sol bacagima ve belime vuruo agri. Ama 2 ay once 15 gun boyunca kasik agrisi cekmistm ilk defa bu ay var dedim ma yokmus. oyuzden belirti aramiormcanımm benimde öyleydii..yumurtlamadan sonra dewam etti bi hafta boyuncaa.. daha öncede oluyormuydu sende?
valla cnm benim kendimddn umudum yokta insallah senin vardir niyeyse bu ay sanki adet olmusum diger ayi bekliyor gibiyim.o derece yani. zaten olursada mucize olck hayirlisi. insallah sen den aliriz guzrl haberi cnm
TAMAM İŞTE BENİMDE ÖLE OLUYORDU..BÖYLE AĞRI GİBİ DEĞİL SIZLIO GİBİ SANKİİ... İĞNE YAPINACA AYAĞIN ARAĞIRYA ÖLE OLUODU.. BENCE SENDE BU AY GÖRCEN İKİNCİ ÇİZGİYİ..hayirr olmuyordu sol kasigim biyle agri gibide degil yaa anlatamiorm ki sol bacagima ve belime vuruo agri. Ama 2 ay once 15 gun boyunca kasik agrisi cekmistm ilk defa bu ay var dedim ma yokmus. oyuzden belirti aramiorm
insallah cnmmmTAMAM İŞTE BENİMDE ÖLE OLUYORDU..BÖYLE AĞRI GİBİ DEĞİL SIZLIO GİBİ SANKİİ... İĞNE YAPINACA AYAĞIN ARAĞIRYA ÖLE OLUODU.. BENCE SENDE BU AY GÖRCEN İKİNCİ ÇİZGİYİ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?