sende hamişsin kuzumm görürsün bak..eee dedim sana balimmmm tersine cikar diyeee hadi hayirlisiii anammm gebeşlerrr topigi oldu nan burasii ben de numunelik kaldim burdaasayeniz de suru psikolojisine giriorm gebeş saniom kendimi bi triplerr falan
çok ağır mıydı ki?kızlar pazardan geldim birkaç poşet taşıdım şimdi göbek deliğim çevresi çok ağrıyo niye acaba
Ayy ayyy o bendede olmuştukızlar pazardan geldim birkaç poşet taşıdım şimdi göbek deliğim çevresi çok ağrıyo niye acaba
cnm dikkat et agir kaldirmaa cok dikkat etmen gerekio yumurta pisme asamasinda cunku tuttuysaa. gobek acisi oluomusss yat dinlenkızlar pazardan geldim birkaç poşet taşıdım şimdi göbek deliğim çevresi çok ağrıyo niye acaba
psikolojim olarak evet cnmmsende hamişsin kuzumm görürsün bak..
bat 10 diye bekliyorum ama biraz ağırdıcnm dikkat et agir kaldirmaa cok dikkat etmen gerekio yumurta pisme asamasinda cunku tuttuysaa. gobek acisi oluomusss yat dinlenbat nezamandi kiii unuttum yaaa
az kalmisss bata hadi insallahhbat 10 diye bekliyorum ama biraz ağırdı
Tam da 1 haftan var canim benim icin bu gebelik belirtisi çünkü aynısını yasadim dikkat et kendinebat 10 diye bekliyorum ama biraz ağırdı
Ay inş kuaförüme gittim oda hamileydi ikiz kızları olucak maşallah çok tatlı olmuştu çok az kilo almış bir şekerdi sormayın gitsin ama çok dua ettim nazarım değmesin diyeaz kalmisss bata hadi insallahh
ay cidden mi inş ya ağzından bal damlıyor vallaTam da 1 haftan var canim benim icin bu gebelik belirtisi çünkü aynısını yasadim dikkat et kendine
Allah bize de nasip etsinAy inş kuaförüme gittim oda hamileydi ikiz kızları olucak maşallah çok tatlı olmuştu çok az kilo almış bir şekerdi sormayın gitsin ama çok dua ettim nazarım değmesin diye
Amin çevrem hep ikiz dolu gözüm çok korktu ikizden valla eltiminde ikiz kızları var çok zor rabbim herkesin gönlüne göre versin banada sağlıklı tek nasip etsin.Allah bize de nasip etsin
ben ikiz istiorm valla bir tasla iki kusAmin çevrem hep ikiz dolu gözüm çok korktu ikizden valla eltiminde ikiz kızları var çok zor rabbim herkesin gönlüne göre versin banada sağlıklı tek nasip etsin.
Ay inş olur canım eltimin önce tek oldu iki aylıkken düstü.Sonra kızlar doğdu.Kızlar 1 yaşına girmeden eltim tekrar hamile kaldı onlarda ikizdi tabi biz şok.Eltim birkere kaçtı dedi kızlarda çok uğraşınca birkereden bişey olmaz demişler ama oldu.Onlarda iki aylık düştüler.ben ikiz istiorm valla bir tasla iki kusbidaha da dogurmam :)))
canım ben yumurtlarken ağrım oldu bole oturup kalkıgımda oksurdumde bıle bıse batıyodualtaylimm yumurtlarken agri oldu mu ve bi kac gun surdu mu agrin canim ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?