Amann bende bilmiyorm ki nerelerde olduqumu :) bu aralar başım kalabalık biraz qiremiyorm çok cnm arada bakıp çıkıyorm benim şua fotoya bi yorum yap bebeqm sen ovu yapıyodn heralde bilirsinnerdesinn senn unuttuk seni vala... yaptım bugün biraz daha iyiydi ama geç kalına foto çekemedimm.. akşam yapıcam bakarız hep beraber..
Ben gecenlerde okudugum bir topikte kadin diyordu ki... esiyle uzun zaman bir arada olamamis farkli yerdelermis kadin 30 ağustosta esiyle birlikte olmus 31 ağustosta adet gunuymus nasıl olsa adetten önce olmaz bebek diye korunmasiz birliktelik olmus sadece 1 kez ve sonuc kadin o birliktelikten hamile olmaz diye birsey yok yaniKızz imkansız yeni yumurtlamam o zmn ben yumurtluyorm ardına hemen adet oluyorm.Yok bebeqim silik fln da yok bide adete yakında koyu çıkıyomş böyle ondan olabilirmi? Normale qöre koyu demi ben pek bilmiyorm sorim bi dedim
canım benim ovulasyonla pek aram yok yapmadım hiç onun uzmanıAmann bende bilmiyorm ki nerelerde olduqumu :) bu aralar başım kalabalık biraz qiremiyorm çok cnm arada bakıp çıkıyorm benim şua fotoya bi yorum yap bebeqm sen ovu yapıyodn heralde bilirsin
Tabi olabilirde bilemedimki yumurtluyo olabilir miyim yaniBen gecenlerde okudugum bir topikte kadin diyordu ki... esiyle uzun zaman bir arada olamamis farkli yerdelermis kadin 30 ağustosta esiyle birlikte olmus 31 ağustosta adet gunuymus nasıl olsa adetten önce olmaz bebek diye korunmasiz birliktelik olmus sadece 1 kez ve sonuc kadin o birliktelikten hamile olmaz diye birsey yok yani
İki qün qirmedik hemen unutuldk qörüynmu keserimm haa unutmayn benii
InsAllah sen ben herkes hamis oluruzönemli değill canımm ... iş üçümüzde hamiş oluruzz...
Tamam ya ne kiziyorsun
Tamam ya ne kiziyorsun
Insallah cnm..Ebu Said El-Vaiz'e Göre; Rüyada bir kadın adet kanı olduğunu görse, rüyayı gören kişinin çocuğu olmuyor ise çocuğu olacağına yorumlanır.
MasAllah bu kaçıncı test kızKızlar şimdi yaptımm nasıl daha belirginmi
mavisim test iyice belirginlesmis masallahhKızlar şimdi yaptımm nasıl daha belirginmi
6galibaa.. İnternetten 20tlye 25li paket aldım yapıp yapıp duruomMasAllah bu kaçıncı test kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?