Benim de bugun ara ara beyaz krem gibi geldi yada hiç gelmedi
Aynen ya ne iyi olurArtk bi geçse zaman aramıza şole bi kadın doğm uzmanı arkadaş katlsada sorsak ya cnm bu vajina üssünde sertlik varmı gobeğin altnda gerçi geççen ayda vard inanamyormda
37 mi olması gerekirHerşeye tmmda ateşim 37 olmadı hiç
cnm ates olcer varsa olc bakalim37 mi olması gerekir
Maalesef yok yacnm ates olcer varsa olc bakalimama en saglikli yontem sabah kalkar kalaz ayni saatte olcmelisijiz. cunku ogunlerde yediginiz yiyecek icecek atesi etkilio
seieda cnm atese cok fazla takilma. kisiye gore degisir. 36larda olabilir. ben yumurtlarkan 35.6 falandi dun 36.1 bugun 36.3 oldu beklemediym
Hepimiz birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz
herkesin yapisi farkli canimm. senin ki 36 larda seyreder baskasin ki 37 belli olmaz yani takilmaa.
cnm yumurtlama zamani artis oluyor cinsel istekte hormanlar tavan yapio cunku. hamis kalanlar en cok istekli olduginiz gun yapin dioKizlar cinsel istek sadce yumurtlma zamnimi olur
Ay 10 unda benim bat ama sylmesi ayptir istek varcnm yumurtlama zamani artis oluyor cinsel istekte hormanlar tavan yapio cunku. hamis kalanlar en cok istekli olduginiz gun yapin dioay kendimi sorun cevap yapan doktorlar var ya onlar gibi hissettim baska soru varmiydi efenimmmm
atla kocana kizz ne olcakAy 10 unda benim bat ama sylmesi ayptir istek var
Olabilir canım ne guzel hep olsun olmaması kötüAy 10 unda benim bat ama sylmesi ayptir istek var
Yok canım dün geceden beri yok onun yerine beyaz akıntı var ara ara
Guzel ama genelde yumurtlamadan snra hep isteksiz olurdum test aldm yarn yapcm birde kasik agrim iyce artti ins adet artcilari degildir.Olabilir canım ne guzel hep olsun olmaması kötü
Sen atlıyon heraldeatla kocana kizz ne olcak
O beyaz akinti bende de varYok canım dün geceden beri yok onun yerine beyaz akıntı var ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?