internetten sipariş vermiştim ben testi iş yerine gelmişti kutu haline biraz buyuktu..çıkışta eşim aldı benii ne o diye sormuştuda bende geçiştirmiştimm... dünde dedimya ortalık yerde bıraktım diye yaptığım testi ona sordum evde bişey gördünmü diye o da ne görcemki fln dedi anlamadı ama sonra parçaları birleştirmişş..mavis_61 canım nasıl anladiki eşin ?
anladim cnmmmNe daralıyon nancanım ne yapayım 16 aydir böyle çok umutlandim olmadı onun etkisi var sevinememde aslında çok heyecanlı ve sevinçli yim de size belli edemiyorum evde görsen beni teste bakıp bakıp duruyorum kursta kafam hiç yerinde değildi (kadınları yanlışlarıni bulup söylemekte zorlandım ) şehirde yaşıyor olsaydım ben se giderdim acile ama koyde yaşıyoruz ve ayrılamiyoruz mecbur pazartesiyi bekleyeceğim anladın mi Minesuu cum
internetten sipariş vermiştim ben testi iş yerine gelmişti kutu haline biraz buyuktu..çıkışta eşim aldı benii ne o diye sormuştuda bende geçiştirmiştimm... dünde dedimya ortalık yerde bıraktım diye yaptığım testi ona sordum evde bişey gördünmü diye o da ne görcemki fln dedi anlamadı ama sonra parçaları birleştirmişş..
yat dinlen cicişKızlar başım çok ağrıyor birde midem yanıyor ya arada kasıklarimada ağrı giriyor
Kizzzz soyledin mi hemen süpriz yapsaydinya.... anlat nasıl dedin çabukEğer sevinmezsem nankörlük olur zaten Allah bana birşeyleri gösterdi ama çok dua etmiştim kızlar birde bizim burda yavru ve büyük kediler var bir sürü onların karinlarini doyuruyoruz ona yordu eşim bu ay hamile kalmama
InsAllah canım yatsam birax iyi olacakyat dinlen cicişbebiss ben burdayim dio isteeee
aman nasil dicek gi ruhsuz bu. bakale cizgi cikti demistirKizzzz soyledin mi hemen süpriz yapsaydinya.... anlat nasıl dedin çabuk
Canim benim ki hep dibimde zaten gördü testi sabredemedinmi dedi bende söylemicektim ama çift çizgiyo hayal olarak görüyorum sandım ona gösterdim var mi diye öyle öğrendi mecburluktan oldu yani ama çok heyecanlı yaKizzzz soyledin mi hemen süpriz yapsaydinya.... anlat nasıl dedin çabuk
Noldu yine
o zamanı düşünemiyorummm..o çookk istiyor zatenn..Allah ım bizede nasip eder inşallahh..himm anladım canim puzzle gibi yani..... bence cok sevinmistir ama korkusundan belli edememistir..... keseyi bir gör birde kalp atışını duy bak nasıl ucacaksiniz havalara
Hiç de bile ben ruhsuz değilim bende sizin gibi şeherlerde otursam ne planlarim vardı ben yaparsın köyluyuzaman nasil dicek gi ruhsuz bu. bakale cizgi cikti demistir
En son ne zmn test yapmıştn negatifti cnm? O zmn yokmuydu çizqi fln eminmisin belkide qöremedinNoldu yine
Hiç de bile ben ruhsuz değilim bende sizin gibi şeherlerde otursam ne planlarim vardı ben yaparsın köyluyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?