Hamile kalmak için neler yapmalıyız ?

T turkuaz86 belki yanlış anlamissindir kendi kendine kuruntu yapıyorsundur bilmiyorum ki inşallah öyle değildir yoksa çok büyük hata yapıyor

Ahhhhhh kuzummm kiyamamm yaaaa bu senin sucun degil kii guzelimmm esin neden anlayisli.olmuyor hepimizde catlak var kimde yokki. lutfen Allaha sigin. bak catlaklar icin sprey var onu sikabilirsin puruzsuz oluo iliskiye girerken sikarsc catlaklarini ama.nereye kadar surer bilemiorm cok.uzuldm

Bu daha iyi ondan cnm onda çok çektim ben
Ya kusmasız anım yoktu zamanla azalıcak napalım
kusmalarin darisi bizeeee tospik ne dio anne bebek gibi niye kusuosun diomu :)))

kızlar bugün rüyamda gebelik testi yapmışım üç tane kırmızı çizgi çıkmış ne demek acaba

kızlar bugün rüyamda gebelik testi yapmışım üç tane kırmızı çizgi çıkmış ne demek acaba
Hayrolsun InsAllah psikolojik olarak çok etkileniyoruz o yüzden rüyalarimiza testler,bebekler vs giriyor bende bir haftada 3 defa bebeğimi gördüm InsAllah hayra çıkar hepsi

Hayrolsun InsAllah psikolojik olarak çok etkileniyoruz o yüzden rüyalarimiza testler,bebekler vs giriyor bende bir haftada 3 defa bebeğimi gördüm InsAllah hayra çıkar hepsi
Galiba inş ii sonuçlanır ama adet geiyor galiba sancılar başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…