Tabi ki eklerim sonra konuşalım mavisten azari yerimfotosunu eklemeyi unutma
neden sonra konusalim diosunTabi ki eklerim sonra konuşalım mavisten azari yerim
Amin canimmmAmiinn canım İnşallah öyledir valla en qüzel hediye olurr bana kurban olsun anası pek nazlı çıktı sıpaaa :)
adetten 4 gün önce gördümm canım benn..çok çok silik bir çizgii...Kizlar simdinyazin bakalim adetten kac gun once ve yumurtladiktan kac gun sonra teste iki cizgiyede gordunuz ?????
dan kac gun sonra canim bu da onemli ???adetten 4 gün önce gördümm canım benn..çok çok silik bir çizgii...
Onu yanlis yazdım canım. Bugün Maviş foto eklemeyenlere kizdi ya ondanneden sonra konusalim diosunne konuda kizdi mavis sana :) ekleyemessen bana gondeer eklerim yineee
10. gün canımmm... 22 kasım yumurtlama oldu 2 aralıkta çizgiyi gördüm.. 6 aralıkta bat idiyunurtlama
dan kac gun sonra canim bu da onemli ???
Hesap mi yapacaksin kağıda ki yazacaksinaltaylimm yum. 11. gun sonra battan 3 gun once
merve_mm yum 12. bat ??????? mavis_61 battan 4 gun once
@gvn1907 battan 6 gun once
Z Zeyert1204 yum 13.battan 1 gun once
@merveaydin ??????????
evet ekleyinn ama haksızmıyım fatma ..ben ekleyince sizde kıyaslama yapmıyormusunuz.. yapıyoruzz...Onu yanlis yazdım canım. Bugün Maviş foto eklemeyenlere kizdi ya ondanyarin eklerim inşallah çarşıda eklerim çünku dün Evdeydim ondan net az cektiginden ekleyemedim
Tabi canım haklısın bwnim net düzgün cekmediğinden ekleyemedim geçen minesu ekledi yarın eklerim inşallahevet ekleyinn ama haksızmıyım fatma ..ben ekleyince sizde kıyaslama yapmıyormusunuz.. yapıyoruzz...
forumun basina eklicm cnmHesap mi yapacaksin kağıda ki yazacaksin
Tamam canım iyi olur bilgi olurforumun basina eklicm cnm
altaylimm yum. 11. gun sonra battan 3 gun once
merve_mm yum 12. bat ??????? mavis_61 yum. 10 gun sonra battan 4 gun once
@gvn1907 battan 6 gun once
Z Zeyert1204 yum 13.battan 1 gun once
@merveaydin yum. 10. gunu battan 5 gun once
kizz niye yanlis ańlayalim ki seni gayet normal bi durum yani bebisin tekme atioSol kasığımda ağrı saplandı ya ufak birseyde evhamlaniyorum ya dokuz ay nasıl olur ki Allahim sen hayırlısıyla ver yavrumuKızlar yanlış anlamayin beni ne olur çok heyecanlıyım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?