- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
Zamani gelen hamile kaliyor canim gelecek insallah sizede :) ben bulantilarla ugrasiyorum yaaBiz iyiyiz cnm herkes hamile biMinesuu yla ben pinekliyoz burda :) sen naptın bebiş nasıl

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zamani gelen hamile kaliyor canim gelecek insallah sizede :) ben bulantilarla ugrasiyorum yaaBiz iyiyiz cnm herkes hamile biMinesuu yla ben pinekliyoz burda :) sen naptın bebiş nasıl
Ooo ben temelli ümidi kesim o zmn 9 unda olmam lazım dün yaptm neqatif neyse Allahtan ümit kesilmez tekrar tebrik ederm cnm Rabbim saqsalim kucaqına almayı nasip eder İnşallah :KK:İlk
İlk cnmMinesuu bak dedi dunde bugünde umitsizdm ama silikte olsa bişy var sanki 11inde adetm cnm inş olmam ve bu severki bebişim beni bırakmaz
Seninde mi bulantılarla başın dertte :) @gvn1907 de öyle qaribim oda bulantı çekiyo qeçer İnşallah en kısa zamanda. İnşallah bizimde tez zamanda qelir çok bekletmezZamani gelen hamile kaliyor canim gelecek insallah sizede :) ben bulantilarla ugrasiyorum yaa![]()
Dualarim seninle canım ve diğer isteyenlerinle olacak InsAllah
saol cnm benimDualarim seninle canım ve diğer isteyenlerinle olacak InsAllah![]()
Dedim ya isteyen herkese dua ediyorum inşallah
alacaksin cnm ondan eminim ben hemdn paylas sabahNe olur sen de dua et yarın pozitif sonuç alayım yine![]()
Yaptığım zaman paylaşırımm inşallah ne zaman yaparım bilmiyorum biliyorsun şehirde oturuyorum ben çarşıya ne zaman gidersek yapıcam hemenalacaksin cnm ondan eminim ben hemdn paylas sabah![]()
insallah hayirli haberlerle gel cnm iyi gecelrYaptığım zaman paylaşırımm inşallah ne zaman yaparım bilmiyorum biliyorsun şehirde oturuyorum ben çarşıya ne zaman gidersek yapıcam hemen![]()
Sağol canım iyi gecelerinsallah hayirli haberlerle gel cnm iyi gecelr![]()
Beklemek çok kötü yaaaaaa hemen öğrenmek istio insan en iyisi adet geçince yapmak hayal kırıklıkları yaşamamakKorkudan test yapamiyorimyarın yapayım net olsun
![]()