sayfaya bi bakayım dedim ama ne tesadüf ki bende folik asite bugün basladım ilk gebeliğimden kalmıstı evde dedim kendi kendime hep çocuk istiyorsun hemde sunu bile içmiyorsun progestana başlama günümdü bugün hem ona hemde folik asite basladım bi soğan kürü kaldı bakalım :)
tabiki kullaniorrm cnmSen kullanıo musun tatlm
haklısın aslında kuzum ama ne bilim var diye içeyim dedim yakın zamanda doktora da gidemem kiCanim kendi kendine baslamasaydın. Doktor tavsiyesiyle icseydin.en azından kan değerlerine bi bakılıp icseydin.belki vücudunda yeteri kadar folik asit vardır.
değer testte ne diye yazar acaba haklısın kuzum hiç düşünmedim doktora danışma olayınıEvet tatlim bi doktora gitseydin keske I imeraFera24
Tatlim okuduysan bana doktor verdfi ama hastaneyi bilirsinn sirasi gelmryen pat icerde soracaklrm vardi aklima takilnlar onlari arkadaslara sordum sagolsunlar canlrim hemencik cvp verdideğer testte ne diye yazar acaba haklısın kuzum hiç düşünmedim doktora danışma olayını
kuzum ilaç tarihlerine dikkat et ..birde bir hekimden onay al cünkü progestan artık reçetesiz verilmiyor.ve yarım kalırda yazdıramazsan bu defa kist yapıyor diye biliyorum ben..sayfaya bi bakayım dedim ama ne tesadüf ki bende folik asite bugün basladım ilk gebeliğimden kalmıstı evde dedim kendi kendime hep çocuk istiyorsun hemde sunu bile içmiyorsun progestana başlama günümdü bugün hem ona hemde folik asite basladım bi soğan kürü kaldı bakalım :)
Selam kızlar nasılsınız 1 haftadır yoktum. Bugün kalp atışını duymak icin doktor randevumuz vardı. Cok şükür duyduk. Hemde 2 tane
Ikizlerim geliyor, Allah'ım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin
Sağol canım aynen öyle oldu valla birtane isterken Rabbim iki tane verdi cok farklı bir duyguymus. Hamileligimi ogrendigimdede keseyi gordugumdede bukadar büyük bir sevinc ve şok yasamamistim süpriz oldu bizim icinInanmiyorum ne kadar güzel bir duygu Rabbim bir isterken iki tane bebis vermiş. Maşallah Allah korusun nazarlardan
Selam kızlar nasılsınız 1 haftadır yoktum. Bugün kalp atışını duymak icin doktor randevumuz vardı. Cok şükür duyduk. Hemde 2 tane
Sağol canım aynen öyle oldu valla birtane isterken Rabbim iki tane verdi cok farklı bir duyguymus. Hamileligimi ogrendigimdede keseyi gordugumdede bukadar büyük bir sevinc ve şok yasamamistim süpriz oldu bizim icin
ben depresyondayim cnmmyahu burası hareketsizleşti herkes hasta olunca çekldi sahalardan durmak yok yola devam canlar ovülasyon zamanınınz gelince gelirsiniz amaaaa :)))
ilizlerini yerim nan seninn ayy minik minik ayaklar gelioo masallahhhhhSelam kızlar nasılsınız 1 haftadır yoktum. Bugün kalp atışını duymak icin doktor randevumuz vardı. Cok şükür duyduk. Hemde 2 tane
Merhaba canım aslinda bundan 20 gün onceki yorumlarda yazmıştım bilmiyorum eskileri okudunmu ama aklimda kalanları tekrar paylasayim.....cnm ya çk sevindimm nolur hemen söle ne kullanmıştın ilaç tedavi hepsini anlat çk istyrm ikiz ama hayal gibi :))
hayırlı olsun cnm bnm masalhhh rabbim bagıslasın yavrularını darısı bize inşşşş yaMerhaba canım aslinda bundan 20 gün onceki yorumlarda yazmıştım bilmiyorum eskileri okudunmu ama aklimda kalanları tekrar paylasayim.....
☆ 3 ay öncesinden folik asite baslamistim
☆ gebelik düşündüğüm ay adetin 3. Günü çörek otu kürü ne başladım 10 gun yedim ikizlerimi bu küre borçluyum sanirim
☆ hergun gunde 2 veya 3 tane kuru incir yedim
☆ ovulasyon testi ile yumurtlama günümü tespit ettim ( clearblue mor kapaklı olan tavsiye ederim )
☆ gebeligin olabileceği önemli olan 3 gün de preseed jel kullandim
☆ bu süre zarfinda bol bol kenzül arş duasini okudum ( uzun olanini )
Simdilik aklimda kalanlar bunlar canım aklina takilan bir sey varsa cevaplarim yine
daha ne olsunnn bebegimm gelsin bebislerr dolsunn gobuslerrrMerhaba canım aslinda bundan 20 gün onceki yorumlarda yazmıştım bilmiyorum eskileri okudunmu ama aklimda kalanları tekrar paylasayim.....
☆ 3 ay öncesinden folik asite baslamistim
☆ gebelik düşündüğüm ay adetin 3. Günü çörek otu kürü ne başladım 10 gun yedim ikizlerimi bu küre borçluyum sanirim
☆ hergun gunde 2 veya 3 tane kuru incir yedim
☆ ovulasyon testi ile yumurtlama günümü tespit ettim ( clearblue mor kapaklı olan tavsiye ederim )
☆ gebeligin olabileceği önemli olan 3 gün de preseed jel kullandim
☆ bu süre zarfinda bol bol kenzül arş duasini okudum ( uzun olanini )
Simdilik aklimda kalanlar bunlar canım aklina takilan bir sey varsa cevaplarim yine
Sağol teyzesiilizlerini yerim nan seninn ayy minik minik ayaklar gelioo masallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?