Ins bi kizin birde oglun olur tabi once saglikli olsunlarda ama insanin gonlunden geciyo. Bende cok isterim ikiz bebeklerim olsun bi kiz bi oglan ayy hayali bile cok guzel :)Hadi canım.... esim, ailesi ve benim ailem olmak üzere hepsi kafayı yer heraldehepsi erkek bebek hayali kuruyor çünkü .... bir tek benim kız ım olsa keske diyen
Seninle de yakin zamanimiz beraber bekleyelim.Canim ne depresyonu umut kaybetmek yok :) bizlerinde olacak ins bende 2 kez dusuk yaptim hemde 7 ay icinde. Allah dagina gore kar verirmis. Bekliycez sabirla duayla. Benimde adetime 1 hafta kaldi ins hamileyimdir zamanda gecmiyo yaa :)
Ins canm allah bizlerede nasip etsin saglikli bi sekilde. Asilamayla ilgili bi bilgim yok canmSeninle de yakin zamanimiz beraber bekleyelim.Desaa de oyle :) insallah guzel haberler veririz. Bu ay da olmazsa acaba asilama mi denesem diyorum ya onun tutma sansi kac acaba bilen var mi?
Seninle de yakin zamanimiz beraber bekleyelim.Desaa de oyle :) insallah guzel haberler veririz. Bu ay da olmazsa acaba asilama mi denesem diyorum ya onun tutma sansi kac acaba bilen var mi?
mesela benim arkadaşım normalde 30 günde bir adet olurdu ama geçen ay 39 günde adet oldu. Annesi vücudun bebek istiyor demiş gerçektende bu ay hamile kaldı.Ovulasyon testi kullanıyordu oda.
Benim bu ay hic belirtim yok ama. Gerci onceden vardi da noldu :) sen biseyler hissediyo musun?Inşallah kuzum heveslendim
Ben de gecen ay 10 gun erken oldumCanim daha da bi heveslendim sen böyle söyleyince. Çünkü ben hep 28 günde adet olurum telimde takvim var hiç gün Şaşmaz. Ilk defa geçen ay 8 gün geciktim kesin hamileyim dedim ama malasef sonuç negatif. O zaman vücudum hazırlanıyorsa inşallah bu ay hamile kalırım.
Ben de gecen ay 10 gun erken oldumbakalim bu ay vucudum beni nasil sasirtacak :))
Ayyy ins insss sndende guzel bir hberrr alirzzCanim daha da bi heveslendim sen böyle söyleyince. Çünkü ben hep 28 günde adet olurum telimde takvim var hiç gün Şaşmaz. Ilk defa geçen ay 8 gün geciktim kesin hamileyim dedim ama malasef sonuç negatif. O zaman vücudum hazırlanıyorsa inşallah bu ay hamile kalırım.
Eki Görüntüle 1717343
Sabah aksam birer tatlı kaşığı ac karnina yemeklerden yarim saat önce. 10 gün boyunca. Adetin 2. Günü başlayın
Ayyy ins insss sndende guzel bir hberrr alirzz
kaç aydır deniyorsunuz.Seninle de yakin zamanimiz beraber bekleyelim.Desaa de oyle :) insallah guzel haberler veririz. Bu ay da olmazsa acaba asilama mi denesem diyorum ya onun tutma sansi kac acaba bilen var mi?
Tesekur ederim canm allah razi olsun
Bu besinci ay ama zamam geciyor. Rabbim nasib ederse 2 cocum istiyorum. Ama yas geciyor bi an once olsun istiyorum. Asilamanin zarari yoksa yaptirmayi deneyebilirim. Tecrubeli biri varsa belki soyler dedim...kaç aydır deniyorsunuz.
Bende kullandim canim 1 sene boyunca hamilelikten once kullaniliyo o. Hamilelikte de belli bi sureye kadar kullananda varmis. Ben hamile kalamadim hala tabi 2.5 senedir o ayri bi konu :-(Arkadaslar birsey sorucam bn bu hafta doktora gittim 1senen dolmams o yuzden bi sorunda gorunmuyor herhangi bir baska teslere gerek yok dedi sadece kan aldirdim bana folik asit verdi aranizda kullanan var mi folik asit hamile kalmayi kolaylastiriyormus guven bana dedi doktorum gunde 2kez kullaniyorum ama simdiye kadar hic hamilelik oncesi kullanan duymadim o yuzden sormak istedim sizlere
Uzulmek yok kuzum biz haplara ne biliyim kurlere bagliyoruz ama sadece rabbim isteyince oluyor biliyosun onlar vesileBende kullandim canim 1 sene boyunca hamilelikten once kullaniliyo o. Hamilelikte de belli bi sureye kadar kullananda varmis. Ben hamile kalamadim hala tabi 2.5 senedir o ayri bi konu :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?