- 10 Ekim 2014
- 514
- 327
- 33
- 33
canım çok gecmiş olsun Rabbim bi daha yasatmasın ıns hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeKızlar kaç gündür hastane işleriyle uğraşıyorum bugün öğlen bebgim in kalp atım ini duycaktim ama sabah kanamam oldu acil bi şekilde dojtora gttim hemen kürtaj olmam gerektiğini soledi ler düşmüş kalbi atıyorum dediler inanmadim hemen kendi doktorumu aradım gittiğim doktor benim doktorum la görüştü ve bebgim düşmüş ameliyattan yeni çıktım çok kötüyüm sevindim kursagimda kaldi allahım isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin
engel olamıyorum ki kendime canım bi hamile kalıp sağlıkla kucağıma alayım bebişi 7/24 oynıcam o zaman zaten trakyalıyım kapı gıcırtısı olayı da varÇok şükür canim. Niye uzuyorsun kendini canım dinleme slow şeyler daha çok etkilenir sin.
hayir cnm yarin saglik ocagindan yaptircm yapiolarmis.minesuu ne yaptın canm doktora gittin mi
Evet kuzum dualrim seninle olsun cok gecmis olsun uzulme lutfenHepiniz den allah razı olsun eve geldim şimdi allah büyük dua etmekten başka çare yok hayırlısı değilmiş kendimi toparladım biraz kaldığımız yerden devam napalım allah hepimizin yar ve yardımcısı olucak
Hepiniz den allah razı olsun eve geldim şimdi allah büyük dua etmekten başka çare yok hayırlısı değilmiş kendimi toparladım biraz kaldığımız yerden devam napalım allah hepimizin yar ve yardımcısı olucak
Evet cnm dikkat et ben çok hırpaladım kendimi sen bole olma nolur inş en kısa zamanda alorsn bebişini
En kisa zamanda karninda kucaginda dolsun ins canim tekrar gecmis olsun uzulmemeye calisHepiniz den allah razı olsun eve geldim şimdi allah büyük dua etmekten başka çare yok hayırlısı değilmiş kendimi toparladım biraz kaldığımız yerden devam napalım allah hepimizin yar ve yardımcısı olucak
Yumurtlama donemine girenlerin servikal mukus yani akintisi cogalirmis.seffaf sumuksu yapida biakinti .kisiden kisiye farklilik gosterebiliyor kimisinde limoni akinti kimisinde renksiz su gibi..Kizlar yumurtla donemi belirti verir mi bilen var mi
Geçmis olsun.dilerim bir daha ayni acilar yasanmaz ve en kisa zamanda Rabbim saglikli sihatli bebişini kucagina almayi nasip eder.Hepiniz den allah razı olsun eve geldim şimdi allah büyük dua etmekten başka çare yok hayırlısı değilmiş kendimi toparladım biraz kaldığımız yerden devam napalım allah hepimizin yar ve yardımcısı olucak
Kizlar yumurtla donemi belirti verir mi bilen var mi
Hicbiri yok daha yaaaYumurtlama donemine girenlerin servikal mukus yani akintisi cogalirmis.seffaf sumuksu yapida biakinti .kisiden kisiye farklilik gosterebiliyor kimisinde limoni akinti kimisinde renksiz su gibi..
Salak gibi maas kartindaki butun parayi cektim sonra atm ye gidip yatirmak zor geldi kredi karti da yok alamadim o yuzden cnm aslinda yarin yatirip siparis veriyim olmazsa yaCnm mukus gibi akıntın gelcek yapışkan bende hafif ağrı olur ateş duşuyo biraz keşke ovulasyon testi alsaydın cnm
Bu ay bendede bir terslik oldu sanirim yumurtlamadim cunku bende bu sumuksu akintiya gore yumurtlama donemini takip ediyordum.adetine gore 1 2 gun oynayabiliyor.birde kasiklardada hafif agri oluyo bendede.daha istekli olurmussun oyle derler benim icimde bi riza oldugu icin okismini anlamiyorum :)Hicbiri yok daha yaaa
Seiedanin dedigi siteydi sanirim gitti gidiyor baktim ben supet uygun..eczanede 2 kati..Salak gibi maas kartindaki butun parayi cektim sonra atm ye gidip yatirmak zor geldi kredi karti da yok alamadim o yuzden cnm aslinda yarin yatirip siparis veriyim olmazsa ya
Kasıklarda hep agri var bende canim idrar yolu enf vs den sag kasigimda batma oldu dun sadece o kadar.cok kafaya taktim ya olmicak die dusunuom sirf bu ayBu ay bendede bir terslik oldu sanirim yumurtlamadim cunku bende bu sumuksu akintiya gore yumurtlama donemini takip ediyordum.adetine gore 1 2 gun oynayabiliyor.birde kasiklardada hafif agri oluyo bendede.daha istekli olurmussun oyle derler benim icimde bi riza oldugu icin okismini anlamiyorum :)
Aynen cnm bende n11 den almistim daha once laboquick marka ama kullanmadim aldigimda hamileymisim zaten ogrendim sonra arkadasima verdimSeiedanin dedigi siteydi sanirim gitti gidiyor baktim ben supet uygun..eczanede 2 kati..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?