Hamile kalmak için neler yapmalıyız ?

iyi akşamlar kizlarrr :)) benimde psikolojiklerim başladi mide bulantisi bol gaz :)) gogus sizlamasi üşüme :)) ayy bisey geldik aklima her gebelik farkli belirti gosterirmis ama belki yasayan vardir pubik bölgesi gebe kaldigimda cok agrimisti sanki darbe yemiste agriyo gibiydi aklinizda bulunsun.pubik(bizim seyyy :)))

Bayanlar ya bugün test yaptım bakar mısınız şok oldum çizgi var mı
image.webp

iyi akşamlar kizlarrr :)) benimde psikolojiklerim başladi mide bulantisi bol gaz :)) gogus sizlamasi üşüme :)) ayy bisey geldik aklima her gebelik farkli belirti gosterirmis ama belki yasayan vardir pubik bölgesi gebe kaldigimda cok agrimisti sanki darbe yemiste agriyo gibiydi aklinizda bulunsun.pubik(bizim seyyy :)))
Hahahah pubik cok iyiymis :) senin simdi bunu soylemen benim icin hic iyi olmadj kuruntularm baslayacak :) cunku benim o bolgemde agri degil de sizlama oluyor ara ara. Ya neyse ben dusunmicem bunu. Smdj test yapsam kesin varsa ya da yoksa cikar. 4 gun kaldi cnku. Ama inat ettm bu sefer 1 gun gecsin oyle yapicam. Daha once hic gecikmedm cnku.
Senin ne kadar kalmistj canim bata

Canim benim çizgiye çok güvenme eger net olursa bir kaç güne belki derim ama şimdi umitlenme olur mu sonra insan çok üzülüyor
Yok güvenmiyorum zaten ama geçen ay düştü arkasına heöen olabiliyor biraz da belirtilerim var benim

Hahahah pubik cok iyiymis :) senin simdi bunu soylemen benim icin hic iyi olmadj kuruntularm baslayacak :) cunku benim o bolgemde agri degil de sizlama oluyor ara ara. Ya neyse ben dusunmicem bunu. Smdj test yapsam kesin varsa ya da yoksa cikar. 4 gun kaldi cnku. Ama inat ettm bu sefer 1 gun gecsin oyle yapicam. Daha once hic gecikmedm cnku.
Senin ne kadar kalmistj canim bata
Kiz dr soylemisti pubik diye :))benim 5 gun var..ama o testler yaniltici adet gecmesi gerekiyo digerinde 6 gun gecmisti ona ragmen cok silikti.benide bitane var yapsam seytan durtuyo.:))bekleyelim bosver ..

Gaz da mı gebelik belirtisi bak onu bilmiodum gaz çok var bu aralar bende ondan mi acep :))) zorla hamiş yapcam kendimi :))) senin ne kadar var bata canm

Back
X