- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
- 73
Aynen canım katılıyorum sana ama sende üzülme hersey olacağına varır:) kıyamam ya Allah ım sevincini heyecanını yarıda bırakmaz ins da bi bebiş haberi alırız senden ama yoksa veya çıkmazsa da üzülücem demişsin üzülmek yok Rabbim den önce hayırlısını istiyoruz hep vardır bi hayır deyip yine umutla bak belki idrarda çıkmaz vs hatta imkanın varsa 2 tane al test daha garanti olsun
yattığım yerde akam hep öyle düşündüm zaten ben hep hayırlısını istedim demek ki buymus hayırlısı ama eşime cok kızgınım sonucta benim zaten problemli adet olduğumu herseyin düzgün olmadığını biliyor hiç affetmicem onu ne yapcam bilmiyorum bebek için gayret etsem yanına sokulmaya gururum hayır diyorAynen canım katılıyorum sana ama sende üzülme hersey olacağına varır
Bakalim canım kismetimde varsa olur inşallah bi evden cikablsem 5 tane alcam yedek de dursun:)) iyi kötü haberleri veririm canim:) kıyamam ya Allah ım sevincini heyecanını yarıda bırakmaz ins da bi bebiş haberi alırız senden ama yoksa veya çıkmazsa da üzülücem demişsin üzülmek yok Rabbim den önce hayırlısını istiyoruz hep vardır bi hayır deyip yine umutla bak belki idrarda çıkmaz vs hatta imkanın varsa 2 tane al test daha garanti olsun
o zaman iyi haberlerini bekliyoruz canım bi taraftan da bak netten nöbetçi eczaneBakalim canım kismetimde varsa olur inşallah bi evden cikablsem 5 tane alcam yedek de dursun:)) iyi kötü haberleri veririm canim
Bende çok umitlenmym diorum ama elden gelen bişi yok hemen benim bu ümit denen hissim gözünü kulağını 4 açıp bekliyor küçük bişi olsunda bu kız umitlensin; )Hımm o zaman ne umitlenme ne umitlen Rabbim nasip eder inşallah
Tamam canım tsk ederim fikirlerin için :*o zaman iyi haberlerini bekliyoruz canım bi taraftan da bak netten nöbetçi eczane
rica ederim canımTamam canım tsk ederim fikirlerin için :*
Ah hepimiz ayniyiz inatciyiz,gururluyuz bebekte istiyoruz ne olacak halimizyattığım yerde akam hep öyle düşündüm zaten ben hep hayırlısını istedim demek ki buymus hayırlısı ama eşime cok kızgınım sonucta benim zaten problemli adet olduğumu herseyin düzgün olmadığını biliyor hiç affetmicem onu ne yapcam bilmiyorum bebek için gayret etsem yanına sokulmaya gururum hayır diyor
Hahha ayni durumdayim :) annemle disari ciktim gozum surekli eczanelerde. Ama eve geldim smdi inat ettm almadm test :)Bata kaldı 3. Test yapmamak izin zor tutuyorum kendimi
Hahha ayni durumdayim :) annemle disari ciktim gozum surekli eczanelerde. Ama eve geldim smdi inat ettm almadm test :)
Hahha ayni durumdayim :) annemle disari ciktim gozum surekli eczanelerde. Ama eve geldim smdi inat ettm almadm test :)
merhaba arkadaslar ben kk daki bir arkadasın vesilesi ile 70000 tane lem yelid okumuştum bir ay sonra hamile olduğumu öğrendim 4444 tefriciyede okudum cok sükür dua etmek her zaman iyidir kalbinizi ferahlatır stresinizi alır ve de Rabbim ol derse olur umudunuzu yitirmeyin sağlıklı hamilelikler dilerim:)
Canim hafiften goguslerm acimaya basladi. Karnimn alt bolgesinde bi tokluk var. Akintim var. Ama zaten bunlar adet oncesi de olab seyler :) hic belirtim yok desem yeridir hala. Ama umit isteAynen tatlım :)) belirti var mı canım sende ??
Canim ne yaptın aldinmi testBakalim canım kismetimde varsa olur inşallah bi evden cikablsem 5 tane alcam yedek de dursun:)) iyi kötü haberleri veririm canim
Canim hafiften goguslerm acimaya basladi. Karnimn alt bolgesinde bi tokluk var. Akintim var. Ama zaten bunlar adet oncesi de olab seyler :) hic belirtim yok desem yeridir hala. Ama umit iste
iyiyiz minesuu sen nasılsın nasıl gidiyor.selam kizlar nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?