var tabi kiz arastir bak hamile kalan cok doktorlarin yaltigida ayni islem enjekdiyinla rahime fiskirtio diktorda tek fark hareketlileri falan secio doktor ne gerek var hareketlilerde gider nasil olsa :) denemedigimz sey kalmasin mucadeleye devam o veletler gelecek tipis tipis
Bayiltmadanda yapiolr hatta o çok daha etkilymis ama ben muayeneleridahi anestezili olyrmCanim asilamayla ilgili sorum olacak sana. Bayıltarak olmuşsun öyle mi oluyor? Bir de ne kadar süre baygın kalıyorsun? ?? Asilama dan sonra ağrı falan oluyor mu?
aklimimi okudum cnm sen ben soracktin da erimdim sormadimCanim asilamayla ilgili sorum olacak sana. Bayıltarak olmuşsun öyle mi oluyor? Bir de ne kadar süre baygın kalıyorsun? ?? Asilama dan sonra ağrı falan oluyor mu?
2 ayda ogrendim cnmm napimm biz elimzden geleninyapalim takdir AllahinSeninde bilmediğin şey yok maşallah canım :) :)
cnm suan asilamami oldun gunun de gecti ???Bayiltmadanda yapiolr hatta o çok daha etkilymis ama ben muayeneleridahi anestezili olyrm( ağrı olmyr yarım saat falan baygın kaliyosun ama son asilamadan sonra ben çok şancim oldu hastanede yattım 5 saat serum takildi Dr serum bile taktrmak istemedi bebeğe zarar vermemk için çünkü asilamadam sonra Dr bebek gozuyle bakiyordu o kadar temiz oldu dedi sancı olmasi ii biseymis ama
Bayiltmadanda yapiolr hatta o çok daha etkilymis ama ben muayeneleridahi anestezili olyrm( ağrı olmyr yarım saat falan baygın kaliyosun ama son asilamadan sonra ben çok şancim oldu hastanede yattım 5 saat serum takildi Dr serum bile taktrmak istemedi bebeğe zarar vermemk için çünkü asilamadam sonra Dr bebek gozuyle bakiyordu o kadar temiz oldu dedi sancı olmasi ii biseymis ama
Yok canım 3 4 ay önce olmstum şuan normalde adetm gecktu cnmcnm suan asilamami oldun gunun de gecti ???
Sagol cnm amin inşallah eşim sagol sun 2.5 yldr sesini cikartmyr olduğu kadar diyorBende çok korkuyordum muayene olmaktan hele ilk muayene De bayilcaktim korkudan.daha sonra iki defa daha muayene e oldum korkum u yendim. Canım bende evliliği min ilk zamanları çok kasıyordum kendimi.bacaklarim kitleniyordu sanki.nette araştırma yaptım vajinismus de o zaman duydum. Allah dan degilmiş im ama kafada bitiyor hersey canım. Psikolojik olarak rahatlaman gerekiyor. Eşinin tutumu da çok önemli. Allah yardımcin olsun ben o iki hafta çok uzulmustum çok iyi hatırlıyorum.
Canim insallah hamilesindirrr.Yok canım 3 4 ay önce olmstum şuan normalde adetm gecktu cnm
Pazartesi is olunca haftasonunu dibine kadar degerlendirmeye calisiyorum :)) bugun yatak macerasi da yok nasilsa diye burda takilmaca..Yanlız bu gece hepimiz aktifiz :)
Sonuç pozitiftir inş.Kızlar test yaptım ama size yuklymdm bir türlü ay sinirlendim yahu
Cizgi var mi cizgi :) sen anlarsin zaten canim.insallah hamilesindirrr ay bi guzel haber daha mi geliyo yoksaKızlar test yaptım ama size yuklymdm bir türlü ay sinirlendim yahu
Hayirlisi canim inşallah guzel haberlerini aliriz..Kızlar test yaptım ama size yuklymdm bir türlü ay sinirlendim yahu
Canim silik çıktı yaaSonuç pozitiftir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?