cnm cok uzuldumKızlar geldi benim kirmizilarçarşamba günü tüp bebek için randevu aldık bakalım hayırlısı dün gece moralim çok bozuk tu netten tüp bebek yaptirnların yazilarini okudum ayrıca yaptrcam merkezle ilgili yazılar okudum pek umudum kalmadı yaa şeytan dio hiç birşey yapma ne tüp ne bişe git bi on günlük tatile o parayla bırak ne zamn olursa olsun diyorum offf
Canim üzülme hayırlısı olsun inşallahKızlar geldi benim kirmizilarçarşamba günü tüp bebek için randevu aldık bakalım hayırlısı dün gece moralim çok bozuk tu netten tüp bebek yaptirnların yazilarini okudum ayrıca yaptrcam merkezle ilgili yazılar okudum pek umudum kalmadı yaa şeytan dio hiç birşey yapma ne tüp ne bişe git bi on günlük tatile o parayla bırak ne zamn olursa olsun diyorum offf
Testin son halini gonderseneErken gebelik testi yapmadım canım 4tl lik test den yaptım. Akşam baktircam kana kuzum.
Hadi hayirlisi :)H happycouple : 5 Ocakbluediamond04 : 22 Aralık
@sssedahmettt : 22 Aralık
Melissa81 : 23 Aralık
Minesuu : Bat 7. Gün
Z Zeyert1204 : 11.gün
seieda : 7 Ocak
K krkr : kırmızı kart
Canim gecmis olsun icin rahatlamistir ben korkudan yaptiramadim..2 ay icinde kalirsin insallah cok yuksekmis hsgden sonra gebelik.Selam kızlar bende bugün rahim filminden geldim çektirdim kurtuldum çok şükür tuplerim açık çıktı dr iki ay tedavisiz devam etcez dedi herseyi oluruna bırakın gebelik Şansı yüksek dedi bugün iyice rahatladım
Canimm hamilesinnnnnn hemen kan ver koşKızlar 10 dakka sonra böyle olmus
Kafamı nasıl toparlcm bilmiorm bu aralar psikolojik olrk cokusteyim herkese gıcık olyyrm kocama anneme kucuck yigenme bile offf yaaa inşallah yeni umutlarda güzel haberler alirimmmm
Cansen rahim film mi cektirdnVajinal ultrasonla canım yumurtalarınin durumuna görev tedavisin basliyor
inş canım yumurta takibimi yaptryrdun.Çorek otu işe yaradı :) kızlar 2 yumurtam olmuş 19 mm 14 mm iğne yapt dua edwlm bol bol doktr hayırlı haberi alcaz inş yeni yılda dedi :)
inş canım yumurta takibimi yaptryrdun.
Sağol canım inşallah Rabbim nasip ederCanim gecmis olsun icin rahatlamistir ben korkudan yaptiramadim..2 ay icinde kalirsin insallah cok yuksekmis hsgden sonra gebelik.
Evet canım Elhamdulillah yaptirdim hayırlısl sonuçla kurtuldumCansen rahim film mi cektirdn
Hayırlı olsun canım inşallah hayırlı sonuç alırsın ben iki defa oldum sonuç alamadım inşallah sen alırsınÇorek otu işe yaradı :) kızlar 2 yumurtam olmuş 19 mm 14 mm iğne yapt dua edwlm bol bol doktr hayırlı haberi alcaz inş yeni yılda dedi :)
Senin adina cok sevindim inş rabbim bu emekleri sikintilari bebişle mukafatlandirir :)Çorek otu işe yaradı :) kızlar 2 yumurtam olmuş 19 mm 14 mm iğne yapt dua edwlm bol bol doktr hayırlı haberi alcaz inş yeni yılda dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?