- 10 Ekim 2014
- 514
- 327
- 33
- 33
canım insallah hamilesindir arkadasımızında dediği gibi 2 günde bir 2 ye katlar beta yarın git bence sağlık ocağına bir daha beta yaptır 2 hafta beklemeKizlar adetim gecikmedi tam gunumdeyim. Dun kan testi yaptim. BetaHGc 45.78 cikti. Doktor cok yeni bir gebelik gorunuyor.2 hafta sonra gel ultrasyon ile bakalim dedi. Kesin mi dedim oyle gorunuyor dedi sadece. Kafam karisti sizce umutlanayim mi
Canim hakkinda hayırlısı buymus de üzülme lütfen batin ikinci günü başla canım küre
canım ilk gününden son gününe kıvrandıryor beni de ama adet sancısı çok olanın doğumu kolay olur der benim annem ins öyle olur hepimizinKızlar aranızda benim gibi her ay adet sancisi çeken var mı( benim hep böyle yaaa
canım ilk gününden son gününe kıvrandıryor beni de ama adet sancısı çok olanın doğumu kolay olur der benim annem ins öyle olur hepimizin
Kızlar aranızda benim gibi her ay adet sancisi çeken var mı( benim hep böyle yaaa
ay bi hayırlısınla doğuralım canım da ben razıyım adet sancısı çekmeyeAy inşallah canım. Ben iki gün çok kötü oluyorum. Doğrunca geçer diyorlar bi doğursaydik hayirlisiyla
Öyle de korkuyorum yarın hayirlisiyla hormon testi yaptıracağım ınş birsey çıkmaz en azından kafam rahatlarCanım benim hosgeldin.burda öyle şeyler okudum ki Rabbim nasip ettikten sonra olmayacak hiç bir şey yok..
Bende çekiyorum bir tane ayva yiyiyorum ilaç kullanmadan ağrı geçiyorKızlar aranızda benim gibi her ay adet sancisi çeken var mı( benim hep böyle yaaa
Arkadasim hosgeldin gecmis olsun sen manisadamisin bende menemendeyim
Bende çekiyorum bir tane ayva yiyiyorum ilaç kullanmadan ağrı geçiyor
Bende bilmiyordum yengem söyledi denedim iyi geldi bende paylaşmak istedimIlk defa duydum ayva yiyin ce geçtiğini çok ilginc
Bende bilmiyordum yengem söyledi denedim iyi geldi bende paylaşmak istedim
Bende cekmedim bu ay ilk defa cok canim 1 hafta gecikti ve kisa sürdü belki de vücudumuz gebelik istiyordur :)muz yiyincede gecio :) adete 3 4 lala hergun yiyin adet sanciniz olmazama benim adet sancim ilk gun olui 4 5 saat bu ay adet sancisi cekmedim nedense cok sukur
Gerçekten mi benim de cok feci ağrım oluyor ilk defa duydum ayvayi ne kadar zaman da geçiriyorBende çekiyorum bir tane ayva yiyiyorum ilaç kullanmadan ağrı geçiyor
Ben de Balıkesirhosbuldum cnm.evet manısadayım kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?